Följ med till Mallorca 17-24 sep

Välkommen till en vecka fylld av inre upplevelser, sömsmån och näring.

På yogamattan får stillhet möta utmaningar och Du får utforska kopplingen mellan din fysiska kropp, ditt mentala utrymme och andetaget. Det här är resan för dig som är nyfiken på yoga och mental träning som redskap genom livet. Du är sugen på ett inre äventyr och att landa nya insikter i dig själv samtidigt som du vill njuta av utsikten, ha spännande samtal, äta näringsrik mat och känna havet mot huden.

När: 17-24 september 2024
Var: Hotell; Sunprime Pollensa Bay - Mallorca
Pris: Fr. 17.945:- del i dubbelrum med balkong mot omgivningarna inkl. Sunprime Inclusive
Enkelrumstillägg: fr 2995:-
Res från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn & Trondheim

 • Sunprime Inclusive
 • Inre och yttre träning
 • Upplev vackra Mallorca

I priset ingår:

 • Flygresa
 • Del i dubbelrum med balkong mot omgivningarna
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Bagage
 • Sunprime Inclusive (7 frukostar och 5 middagar)
 • Vinyasa-yoga
 • Meditation och andningsövningar
 • Yoga Nidra
 • Yinyoga
 • Gemenskap och tid på egen hand
 • Yogaprogram och ljudfiler med mental träning att fortsätta praktisera med hemma

Mer om resan

Under veckan får du känna av yogans djup och bredd genom allt från meditation och andningsmedvetenhet, värmande morgonflöden, svettiga vinyasaklasser samt även lugn och läkande Yoga Nidra och Yinyoga i skuggan under palmerna. Alla klasser kommer att hållas utomhus.

Det här är resan för dig som vill investera i din fysiska och mentala hälsa. Du är sugen på att få både återhämtning och fysisk träning och vill avsluta sommaren med en boost. På tidigare resor har flera rest på egen hand och uppskattat både tid och utrymme att vara själv men samtidigt ha möjlighet till sällskap under frukost och middagar som vi äter gemensamt. Efter resan får du med dig ett yogaprogram att fortsätta praktisera med hemma.

Tisdag 17/9
18:30 Vi möts i poolbaren för introduktion till veckan och gemensam middag

Onsdag 18/9
07:30-08:30 Morning Ritual: Sunrise Flow
16:00-17:30 Afternoon Session: Yogans verktyg och visdom
19:15 Gemensam middag på hotellet

Torsdag 19/9
07:30-08:30 Morning Ritual: Morning Walk & meditation
16:00-17:30 Afternoon Session: Mental Träning som metod
19:15 Gemensam middag på hotellet

Fredag 20/9
07:30-08:30 Morning Ritual: Soft Flow
16:00-17:30 Afternoon Session: Breathwork - kraften i andetaget
19:15 Gemensam middag på hotellet

Lördag 21/9 Integration Day
Välkommen till Din dag att öva på medvetna ja och nej. Kanske väljer du en sovmorgon om du längtar efter det, eller går upp tidigt för att möta solen nere vid havet. Spendera dagen på stranden, vid hotellets pool eller åk på en utflykt. En dag att integrera våra 3 första dagar tillsammans. Du får en reflektionsövning att landa i under dagen samt en ljudfil med yoga nidra.

Söndag 22/9
07:30-08:30 Morning Ritual: Power Vinyasa
16:00-17:45 Afternoon Session: Motivation och drivkrafter
19:15 Gemensam middag på hotellet

Måndag 23/9
07:30-08:30 Morning Ritual: Yin & Yang
16:00-17:45 Afternoon Session: Att skapa framgångsrika tillstånd
19:15 Gemensam avslutningsmiddag i Pollensa (ingår ej i resans pris)

Tisdag 24/9
Avresedag

Detta är ett preliminärt schema. Tider och namn på klasser kan ändras. Vid ankomst till hotellet får du schema som gäller för veckan. Beroende på väder och vind kan vissa klasser flyttas inomhus.

Morning Ritual – Du startar dagen genom din fysiska kropp. När du rör på kroppen på morgonen startar du upp din motor och skapar tillstånd där du är mer nyfiken och kapabel att ta in näring och närvaro under dagen. Efter morgonklassen får du en reflektionsövning eller skrivuppgift att göra under dagen.

Afternoon Session – Teori och praktik kopplat till yoga, mental träning och breathwork. Vi följer upp morgonens reflektionsuppgift och dagens tema för att förkroppsliga informationen.
Du får en skrivbok vid ankomst där du kan samla dina tankar och reflektioner under veckan. Efter resan får du med dig ett yogaprogram hem samt ljudfil med mental träning.

Sagt av tidigare deltagare:

"Tre gånger har jag rest med Therése på hennes magiska yogaresor. Så bra balans mellan yoga och personlig utveckling, att vara själv och möta sig själv och att träffa nya härliga människor."
Anna

"Jag kände mig så väl omhändertagen när jag åkte på min första yogaresa. Så genomtänkt vecka med härligt guidad yoga, reflektionsövningar och trevliga gemensamma middagar. Therése utstrålar en så god energi och har så mycket kunskap om yogan och livet."
Mats

"Helt underbar resa! Precis lagom med schemalagd tid som gav utrymme att även få vara i sin egen energi, tid att landa och tänka klart. Therese ger resan extra guldkant."
Jenny

Yogalärare- Therése

Therése Furudal

Therése Furudal

Yogalärare under veckan är Therése Furudal Hydén, som tidigare arbetat för Ving men som sedan 12 år tillbaka bor i Åre där hon driver företaget Yogastories.

Förutom retreats och yogaresor som denna jobbar Therése med Global Yoga, där hon är en del av utbildningsteamet och utbildar yogalärare samt studerar till Cert Mental Tränare. Therése är en uppskattad presentatör på träningsevent runt om i Norden och hennes klasser kännetecknas av personlighet och närvaro. En mix av djup och lätthet, skratt och allvar.
Hemsida, Instagram

Boende

Sunprime Pollensa Bay

Sunprime Pollensa Bay ligger i ett lugnt område med en fantastisk utsikt över havet och bara några steg från stranden i Pollensa-bukten på Mallorcas norra kust. Här får du en skön semester med fullt fokus på avkoppling.

Frågor

Frågor om program och träning
therese@yogastories.se

För frågor om flyg och boende

Tel: 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se