Välkommen till O.B.C. by Sunwing
Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Välkommen till

O.B.C. by Sunwing

Familjelyx vid havet

Ocean Beach Club by Sunwing ligger vid havet och är våra lugna och sköna designhotell för familjer. Här flyter livet utomhus och inomhus ihop, med inbjudande lounge, pool och restaurang som självklar samlingspunkt. Lägenheterna är väldesignade och smakfullt inredda med smarta funktioner. Vi har också satsat på generösa terrasser och sviter med access till privat, delad pool för dig som vill ha det lite extra bra. Till sommaren 2024 blir Ocean Beach Club – Kreta ännu bättre, med helt uppdaterade lägenheter och en restaurang som fått sig en rejäl ansiktslyftning.

Gemensam nämnare för alla O.B.C. är att havet alltid är nära. Gym, gruppträning och spa är också en viktig del av konceptet. Här finns gott om aktiviteter för hela familjen, på de av våra O.B.C. som ligger granne med Sunwing ingår självklart alla Sunwings aktiviteter utan extra kostnad.

Alltid på O.B.C. by Sunwing

  • Lugn och avslappnad atmosfär
  • Rum med poolaccess
  • Spa, gym och SATS-klasser
  • Barn under 12 år äter gratis
  • Hög klass på mat och dryck
  • Direkttransfer och Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Barnklubb med Lollo & Bernie
Alltid på O.B.C by Sunwing
Bäst blir ännu bättre
Nyhet!

Bäst blir ännu bättre!

Till sommaren 2024 kommer du och din familj kunna uppleva en ännu bättre version av familjefavoriten Ocean Beach Club – Kreta. Hotellet började renoveras under 2023 då reception och övriga hotellet fräschades upp. Lagom till sommarsäsongen kommer samtliga rum att få sig en rejäl ansiktslyftning, precis som gym & fitnesstudio, restaurang och lounge.

UPPTÄCK MER AV O.B.C.

Kickstarta semestern med Personlig Träning

Vi vet att inspiration, planering och tips för effektiv träning gör det mycket enklare att komma i gång, och att även fortsätta med träningen. I våra paket Get Started och Get More får du alla dessa möjligheter att komma i gång med din träning med hjälp från en av våra Personliga Tränare.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernies minidisco och i Lollo & Bernie-klubben.

Sätt guldkant på semestern!

Sätt guldkant på semestern!

Vill du göra din semester på O.B.C. ännu mer bekväm eller lyxigare? Vi har gott om härliga tillval och smarta lösningar som förbättrar för dig under din vistelse. Vad sägs om Lollo & Bernie's välkomstpaket, ett baby-paket eller varför inte ett besök av Lollo eller Bernie? Våra tillvalspaket bokar du hemifrån, i samband med att du beställer din resa eller på Min sida.

Easy Travel

Easy Travel – ett bekvämare sätt att resa

Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines och bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C.

MER OM O.B.C.

Se filmen från Ocean Beach Club. Designhotell med lugnare tempo och avslappnad stämning.

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 2 barn, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell