Modern lyx vid havet

Ocean Beach Club by Sunwing är våra lugna, sköna och strandnära designhotell. Lyxig avkoppling oavsett om du reser själv, på tu man hand eller tillsammans med familjen.Läs mer Här flyter livet utomhus och inomhus ihop, med inbjudande lounge, pool och restaurang som självklar samlingspunkt. Lägenheterna är väldesignade och smakfullt inredda med smarta funktioner. Vi har också satsat på generösa terrasser och sviter med access till privat, delad pool för dig som vill ha det lite extra bra.

Gemensam nämnare för alla O.B.C. är att havet alltid är nära. Gym, gruppträning och spa är också en viktig del av konceptet. Här finns gott om aktiviteter för alla, på de av våra O.B.C. som ligger granne med Sunwing ingår självklart alla Sunwings aktiviteter utan extra kostnad.

våra O.B.C. by Sunwing

Dölj

Alltid på O.B.C. by Sunwing

  • Lugn och avslappnad atmosfär
  • Rum med poolaccess
  • Spa, gym och SATS-klasser
  • Barn under 12 år äter gratis
  • Hög klass på mat och dryck
  • Direkttransfer och Easy Travel om du reser med Sunclass Airlines
  • Barnklubb med Lollo & Bernie
Alltid på O.B.C by Sunwing

UPPTÄCK MER AV O.B.C.

Yoga Flow

Yoga Flow

Nu presenterar vi en ny träningsklass på våra O.B.C. Yoga Flow är en yogaklass som samordnar andning och rörelser i ett dynamiskt flöde mellan olika positioner.

Träna tillsammans!

Träna tillsammans!

Familje-crosstraining är en cirkelträningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans. Kvalitetstid tillsammans och full fart!

Vegetariskt på O.B.C

Vegetariskt på O.B.C

Den vegetariska menyn på O.B.C har blivit en stor succé. Vad sägs till exempel om en steak minute på rotselleri, en saftig halloumiburgare eller varför inte en lök och spetskålspakora-taco?

MER OM O.B.C.

Se filmen från Ocean Beach Club. Designhotell med lugnare tempo och avslappnad stämning.

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim