Ashtangayoga på Skiathos

Varmt välkommen att följa med på yogaresa i shamansk anda med Pernilla Cristvall till vackra grekiska ön Skiathos!

När: 12-19 maj 2024
Lärare: Pernilla Cristvall
Var: Grekland, Skiathos, Elivi
Pris: Fr. 15.995 del i dubbelrum inkl. frukostbuffé
Res från: Stockholm

"Tack för en rik, inspirerade och välgörande yogavecka. Det betyder mycket för mig, jag har verkligen tankat ny energi! Du är bra förmedlare och sann kraft” - Ulrika

Vad ingår

 • Flyg från Arlanda
 • Del i dubbelrum
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Frukostbuffé
 • Ashtangayoga
 • Shamanic Yin Flow
 • Yinyoga
 • Pranayama (andningsövningar)
 • Workshops i shamansk anda

Valfria tillval:

 • Enkelrumstillägg från 6.500:-
 • Avbokningsskydd: 399:-
 • Reseförsäkring, kompletterande till hemförsäkringen: 315:-
Lefkas

Mer om resan

Västra Skiathos är ett pärlband av små stränder och ännu mindre byar, perfekt för en semester med mycket avkoppling. Vi kommer att bo på Elivi hotell, ett modernt hotell med design som är i harmoni med naturen.

Under veckan startar vi morgonen utomhus med mjuka andningsövningar följt av dynamisk ashtangayoga där målet är att hitta ett flöde mellan andning och rörelse. Morgonklassen är ledd där vi varje dag övar på att memorera positionerna men för dig som vill praktisera mysore style går det utmärkt.

Vi har också eftermiddagspass i shamansk anda med lugnare yogapraktik som pranayama (andningsövningar) och shamanic yin för att sträcka ut kroppen, lugna ner sinnet och öva på att släppa taget och vara här och nu.
Vi inleder varje eftermiddagsklass med lite teori om hur vi kan ta hjälp av yoga och shamanism som verktyg, för att hitta balans i livet.

Det finns också gott om egen tid för att utforska ön på egen hand, till fots eller ut till havs.
Varför inte göra en härlig utflykt till någon av de kringliggande bergsbyarna eller bara njuta på hotellets egen strand, vid poolområdena eller besöka hotellets stora spaavdelning. Vill du ha en mer aktiv semester kan du träna i gymmet, vara med på hotellets vattengymnastik eller gruppträning, spela basket eller tennis.

Det går även bra att boka din resa tillsammans med en medresenär som inte vill delta i yogaaktiviteterna.

Generellt upplägg:

07.30-09.00 – Ashtangayoga & Pranayama (6 tillfällen)
16.30-18.00 – Eftermiddags workshops (5 tillfällen)

Schema

Söndag
Ankomst
16.00-ca 18.00 – Intro workshop (presentation av veckan och mjuk yoga)

Måndag
07.30-09.00 – Ashtangayoga & Pranayama
16.30-18.00 – Shamanic Yin Flow/workshop

Tisdag
07.30-09.00 – Ashtangayoga & Pranayama
16.30-18.00 – Yinyoga/workshop

Onsdag
07.30-09.00 – Ashtangayoga & Pranayama

Torsdag
07.30-09.00 – Ashtangayoga & Pranayama
16.30-18.00 – Shamanic Yin Flow/workshop

Fredag
07.30-09.00 – Ashtangayoga & Pranayama
16.30-18.00 – Yinyoga/workshop

Lördag
07.30-09.00 – Ashtangayoga & Pranayama

Söndag
Hemfärd

Yogapass

Ashtangayoga
Ashtangayoga är en dynamisk form av yoga och består av ett antal ställningar ur hathayogatraditionen som binds samman med rörelsesekvenser till olika serier där varje ställning bygger på den föregående. Övningarna stärker musklerna och gör dem smidigare och mer flexibla. Förbränningen ökar och uthålligheten förbättras. På samma gång stärks sinnet, dess förmåga till koncentration, flexibilitet och medveten närvaro i nuet.
Med Mysore Style menas att alla yogar i egen takt efter sin egen andning och har memorerat eller lär sig memorera ordningen på yogapositionerna

Shamanic Yin Flow
Shamanic Yin Flow är skapat från Pernillas egna intuition och det egna utforskandet där hon förenat sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga och shamanism till en yogaform där allt vävs samman och hör i hop. I Shamanic Yin Flow varvar vi intuitiva mjuka yogaflöden med shamanska guidningar, andningsövningar och inslag av sound healing för att nå djupare in i oss själva.

Pranayama
Ordet pranayama betyder att rikta och förlänga andetaget och består av olika andningstekniker. Att vi andas råder det inget tvivel om, men att vår livskvalitet påverkas av hur vi andas kanske inte är lika självklart. Genom att praktisera pranayama öppnar vi upp den inre livskraften och förbereder oss för meditation.

Yinyoga
Yinyoga är en stillsam och meditativ yogaform som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra och samtidigt ett perfekt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning eller styrketräning. Yinyoga påverkar yindelarna i kroppen genom att töja och stärka inre djupt liggande strukturer som leder, ben och bindväv. I Yinyogan påverkar vi också vår kropps energisystem med dess chakrasystem.

Yogalärare- Pernilla Cristvall

Pernilla Cristvall

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, ayurveda, shamanism pranayama, mindfulness och coaching och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.
Pernilla startade och driver YogaDevi med yogastudios i Stockholm sedan 2014. YogaDevi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar.
Pernilla driver också Spiritual Uplift med verksamhet i inre och yttre ledarskap på Aynigården utanför Östhammar.

Boende

Elivi

Elivi

Elivi är ett modernt hotell med design som är i harmoni med naturen. Här bor du i lugna omgivningar nära flera av Skiathos fina stränder på Västra Skiathos.