Balans i kropp och själ - en resa för alla

Det här är en resa för dig som vill få lite avstånd från vardagen och skapa utrymme för inspiration till mer balans i livet.

Passar för: Alla - Nybörjare, van yogautövare
När: 11-18 maj 2024
Var: Hotell; Porto Galini, Lefkas
Pris: Fr. 14.995:- per person i delat dubbelrum med halvpension
Enkelrumstillägg, begränsat antal: fr 3900.-
Res från: Stockholm, Göteborg

• Yoga och mindfullness
• Rörelser och andningsövningar för ett ökat flöde i lymfsystemet
• Rörelser och självmassagetekniker som stimulerar kroppens bindväv (fascia)
• Interaktiv föreläsning om balans i livet
• Workshop Egenvård för ditt lymfsystem
• Yogaklass morgon eftermiddag och kväll med olika team

Du är varmt välkommen både som nybörjare som van yogi och när du är tillbaka i vardagen efter denna resa har du fått tid för reflektion, inspiration och redskap för att skapa en ökad balans i kropp och själ.

Vad ingår

 • Flyg
 • Del i dubbelrum
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Halvpension
  (frukost & middag alla dagar)
 • Mediyoga
 • Restorative
 • YinYoga
 • Vinyasa flow
 • Yoganidra
 • Lymfyoga

Mer om resan

I en tid med ständigt nya intryck, press och prestation behöver vi ta oss tid att hitta balans i vår vardag.
Under denna vecka så kommer vi att fokusera på att hitta tillbaka till vår balas med både flöde, återhämtning och lek.
Ni kommer få material att använda för att komma igång med en egen dagbok under veckan kring er balans i livet för påminnelse och reflektion.
Du är varmt välkommen både som nybörjare som van yogis och när du är åter tillbaka efter denna resa har du fått tid för reflektion, du har redskap att ta fram för att fylla ditt liv med balans och harmoni. och tillsammans njuta av vackra dagar tillsammans.

Program

Varje morgon välkomnas vi med ett mjukt och inkännande yogapass, där andningsövningar (pranayama) och meditation ligger som grund. Därefter kan du njuta av morgonen och frukost i eget tempo.

Under dagen har du möjlighet att ladda batterierna, återhämta både kropp, sinne och själ och göra det som du i stunden känner att du behöver.

Vi ses för en eftermiddagsklass med olika inriktningar för dagens ämne och avslutar kvällarna med YinYoga, restorative eller YogaNidra för en god natt sömn.

Att vara tillåtande mot dig själv är vad denna vecka handlar om! Tillåta dig vara närvarande i kropp och njuta av naturen runt dig som erbjuds. Kanske vid havet med en bok eller ha poolhäng tillsammans med en ny bekant ifrån gruppen. Det finns gott om tid för sol och bad, utforska sevärdheter och njuta. En dag ligger även fri för egentid och kanske ta sig ut på egen utflykt.

Alla kan delta i alla klasser oavsett erfarenhet och nivå. Klasserna kommer bestå både av dynamisk yoga i mjukt
inkännande tempo och terapeutisk återhämtande yoga.

Under veckan kommer även en interaktiv föreläsning om balans i livet hållas.

Vi kommer även erbjuda en workshop i ”Egenvård för ditt lymfsystem” där vi går igenom lymfsystemets funktion, egenmassage och lymfyoga.

Alla kan delta i alla klasser oavsett erfarenhet och nivå. Klasserna kommer bestå både utav dynamisk yoga i mjukt inkännande tempo och vara terapeutisk återhämtande.

Klasser under veckan
Mediyoga
Restorative
YinYoga
vinyasa flow
Yoganidra
Lymfyoga

Recensioner från tidigare resenärer

"Supernöjd! Denna resan glömmer jag aldrig. Den har förändrat mig positivt i nuet och för all framtid. Emma guidade fantastiskt, rogivande och med en harmonisk röst. Jag kommer ta med mig massor av materialet för inspiration till vardagen. Alla skulle gagnas positivt av att ta denna resan med Emma"
/ (45år)

"Jag är så glad över att jag åkte- så tacksam! Tack för allt Emma- du är en av de härligaste människor som jag mött! Jag gillar att det känns som att vi testat på så många olika yogastilar och meditationer. Jag har fått så många insikter i både det ena och det andra. Jag älskar Emmas energi och sätt att leda klasser och välkomna in en i gemenskapen."
/ (38år)

"Jag har haft världens bästa vecka! Mixen mellan yogasession inflätades snyggt med stresshanterings materialet. Emmas guidning var mycket bra "lagom" av allt och inte för "pretto" Så skön röst och varmt hjärta! Vill följa med även på nästa resa"
/(46år)

"En super bra vecka! fylld av nya insikter och bekantskaper. Med ett helhetsintryck av glädje och gemenskap. Åker hem med ett lugn och en trygghet inom mig, som Emma fått mig att öppna upp. Upplägget var jättebra med lagom långa fysiska pass. Väldigt skönt att själv kunna avgöra hur mycket man ville vara med. Emma är underbar! Hennes lugna röst och guidning gjorde det enkelt att följa de olika moment. Kände ett stort stöd från Emma"
/(28år)

"Jag har aldrig någonsin rest utomlands själv. Jag är så galet tacksam att jag vågade detta! Jag trodde jag skulle vara ensam under en vecka men åker hem med fler människor i mitt liv som jag föralltid vill ha kvar där- och med en mjuk lugnt sinne och kropp TACK! "
/(54år)

"I min årsrika ålder så har jag aldrig yoga i hela mitt liv- Sista dagen vaknade jag utan smärta i min höft. Så något bra har hänt här! Jag tror jag ska fortsätta yoga när jag kommer hem till Sverige."
/(75 år)

Yogalärare

Emma Guldner

Emma driver idag en yogaverksamhet i Göteborg med återhämtning som grund "Dittyogarum". Efter en långvarig utmattning med stressrelaterad grund så omskolade hon sig helt för att ägna sig åt yogan och egenvård på fulltid. Hon hade då arbetat i 15 år med barn, ungdomar och vuxna med neuro psykiatriska funktionshinder. Med dessa egna erfarenheter brinner hon för att förmedla vikten i återhämtning och närvaro. Med sina utbildningar som bland annat Certifierad medicinsk yogaterapeut (Mediyoga), utbildad stress- och utmattningscoach och diplomerad mindfulnesslärare ligger andningsträning (breathwork) henne varmt om hjärtat. Emmas lyhördhet, lugn och vägledande guidning är mycket uppskattad av tidigare deltagare på hennes yogaresor.

Milla Floryd

Milla Floryd undervisar från hjärtat med fokus på rörelseglädje. Med en bakgrund som luftakrobat så har hon en gedigen erfarenhet av återhämtning från hög belastning av både den fysiska och den mentala kroppen. Milla har undervisat yoga i snart två decennier och har specialiserat sig mot mental hälsa och hur det hänger samman med den fysiska kroppen. Hon har +1000 utbildningstimmar i olika yogaformer samt universitetsutbildning i anatomi, fysiologi och psykologi.
Milla brinner för att skapa förutsättningar som gör att människor känner sig mer hemma i sina kroppar, lugnare, gladare och mer tillfreds i sinnet.

Boende

Porto Galini

Porto Galini

Porto Galini är ett flott hotell som ligger vackert inbäddat i grönska på en sluttning mellan Nidri och Nikiana. Härifrån har du en fantastisk utsikt mot det Joniska havet och bergen på det grekiska fastlandet. Hotellet är byggt i klassisk grekisk stil med vitkalkade väggar och blå fönsterluckor.