Följ med till Kap Verde 2 - 9 jan

Varmt välkommen att följa med Lou Åberg & Maria Eriksdotter, grundare av Loma Studio till vackra & spännande Kap Verde utanför Afrikas kust för en magisk yogaresa med fokus på Kärlek & Kraft under dina olika yoga & meditations pass. Här får du en mix av Yin & Yang, Rörelse och stillhet, Kärlek och kraft.

När: 2 - 9 jan 2025
Var Santa Maria, Sal, Kap Verde.
Hotell Oasis Salinas Sea Dunas de Sal
Pris: Fr. 18.495:- per person i delat dubbelrum inkl. frukostbuffé
Enkelrumstillägg, begränsat antal: fr 3670.-
Res från: Stockholm

 • Boost och nystart på det nya året!
 • Blandning av flödande yogaklasser, lugn yin och sköna meditationer
 • Två kvällar med mantrasång & Yoga Nidra

Vad ingår

 • Flyg
 • Del i dubbelrum
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Frukost alla dagar
 • Alla yoga & meditationsklasser

Valfria tillägg

 • All inclusive 2.840:-
 • Enkelrumstillägg: 3.670:-
 • Avbokningsförsäkring: 499:-
 • Reseförsäkring kompletterande till hemförsäkringen: 572:-

Mer om retreaten

Varmt välkommen att följa med Lou Åberg & Maria Eriksdotter, grundare av Loma Studio till vackra & spännande Kap Verde utanför Afrikas kust för en magisk yogaresa med fokus på Kärlek & Kraft under dina olika yoga & meditations pass. Här får du en mix av Yin & Yang, Rörelse och stillhet, Kärlek och kraft.

Vi vill inspirera dig till att hitta flöde och lekfullhet i ditt yogautövande, bygga smidighet, styrka och kraft. Samtidigt vill vi bjuda in dig i yogans djupare avslappnings och meditationstekniker, så att du kan hitta nya insikter och skapa långsiktiga mål i livet. Vi vill inspirera till en Boost och nystart på det nya året!

Du får även många tillfällen att njuta av Kap Verdes vänliga atmosfär, det turkosblåa havet och den mysiga byn Santa Maria. Hotellet ligger precis i utkanten med gångavstånd till allt du behöver.

Loma studio www.lomastudio.se

07.30- 9.00 Varje morgon Skapar vi en Morgonritual med Soluppgångsflow! Ett flödande pass (Hatha, Vinyasa eller Virya) där vi mjukar upp kroppen, lär oss dynamiska sekvenser och bjuder in dagen! Varje morgon får du ett tankekorn att reflektera över.

Efter yogan bjuds du på hotellets fantastiska frukostbuffé och är därefter redo för dagen! Du kan sola, bada, skriva ned dina tankar, eller utforska ön. Kap Verde och byn santa Maria har verkligen allt för en magisk retreat.

16.30-18.00 Möts vi igen för en Kvällsritual med Solnedgångstillhet (Yin eller Kundalini)
Här får vi gå inåt, mjuka upp kroppen på djupet och landa i pranayamas (andningsövningar) och sköna meditationer.

Under kvällarna väljer du om du äter ute på någon av de fina restaurangerna i Santa Maria, eller äter på vårt hotell.

20.30-21.15 Go deeper: Under veckan har vi två fördjuppningskvällar där vi sjunger mantras och sedan blir du guidad in i Yoga Nidra/Yogisk sömn, där du garanterat kommer att sova gott!

Yogalärare

Lou Åberg

Min passion är indisk mytologi och filosofi och på mina klasser vävs ofta dessa teman in. Ett flertal av mina utbildningar har förutom yogans fysiska fokus bestått av läran om pranayama, meditation och djupavslappning. Jag har också skrivit boken Yogini Yoga- shaktis väg från stillhet till kraft.
Jag ser yogan som en hjälp att återvända till sig själv och fokus är ofta mjuka pass med avslappning och healing som en röd tråd. Jag jobbar gärna med läran ljudets och beröringens kraft. Även om stillheten alltid finns med i mina pass så vävs även flöde och utforskande av friheten i dina asanas in. Stilla vila eller dynamiskt flöde, jag älskar alla yogans former. Jag har jobbat som yogalärare sedan 2003 och är utbildad i hatha, yin & kundaliniyoga. Jag bor på vackra Gotland i ett hus på landet men kommer från Stockholm. Jag och Maria driver Loma studio, Gotlands största yogastudio tillsammans.

Maria Eriksdotter

Jag är certifierad Viryayogalärare, en yogaform med fokus på kraft och styrka. Utbildningen genomförde jag i yogans hemland, Indien, och har genom den hittat den perfekta kombinationen av öst och väst. Jag återvänder varje år sedan 2012 till just Indien för att utvecklas: Jag älskar detta land fyllt av yoga, dofter, färger och kärlek.
På Nordiska Yogainstitutet har jag sedan valt att fortbilda mig löpande inom både yoga, meditation, pranayama och anatomi med stort intresse för den holistiska kroppen.Jag är även utbildad lärare i Yinyoga, en fantastisk yoga som går på djupet både i din bindväv och i ditt sinne. Och jag är utbildad i Yoga Nidra /yogisk sömn där jag guidar Dig genom hela din fantastiska kropp för en stund av total avkoppling. I grunden är jag också undersköterska med medicinsk inriktning. Jag bor i vackra Visby och driver Loma Studio tillsammans med Lou.

Boende

Oasis Salinas Sea

Oasis Salinas Sea

Oasis Salinas Sea har ett av Sals absolut bästa lägen, direkt vid den fina Santa Maria-stranden och bara en kort promenad från huvudgatans restauranger, barer och små affärer. Mellan hotellet och stranden passerar strandpromenaden som leder dig direkt in till centrum av Santa Maria. Hotellet har en pool med swim-up bar där du kan beställa något att dricka.