Yogaresor
YOGARESOR

Träna yoga utomlands

Kraftfull, men ändå avkopplande. Det är inte konstigt att yoga är en träningsform som fortsätter att öka i popularitet. Tillsammans med en av Sveriges ledande yogaprofiler erbjuder vi en inspirerande träningsresa med fokus på både mental och fysisk hälsa.

Utvalda yogaresor

Yogaresa till Rhodos

3-10/6 2018. 11.700:- per person.
Yoga som livsstil – följ med på en vecka till Rhodos där vi gör dynamisk ashtangayoga varvat med lugnande yinyoga. Det blir en vecka med fokus på att vara här och nu.

Yogaresa till Rhodos

16-23/9 2018. 12.650:- per person.
Välkommen att känna av yogans djup och bredd genom allt från meditation och andningsmedvetenhet, värmande morgonflöden, lekfull Acroyoga, svettiga vinyasaklasser samt även lugn och läkande Yinyoga i skuggan under palmerna.

Yogaresa till Mallorca

19-26/5 2018. 11.975:- per person.
I maj kan du åka med Sam Aziz och Hanne Vestre till vackra Mallorca för en vecka fylld med olika yogaformer, meditation och mindfulness. Få en inspirerande start på sommaren med sol, värme, fantastisk mat och yogaövningar for både kropp och sinne.

Hotell med yogaträning

Sunwing Family Resorts

Njut av egentid med yoga, medan barnen leker i poolen - våra egna familjehotell har något för alla. Yogapass ingår på alla våra Sunwing Family Resorts.

Sunprime Hotels

Hitta lugn och ro, och få ny energi med yogaträning på Sunprime Hotels – våra skräddarsydda hotell bara för vuxna. Yogapass ingår på alla våra Sunprime Hotels.

Estalagem da Ponta do Sol, Madeira

Avkoppling, lugn och koncentration är av största vikt på rofyllda Estalagem da Ponta, där du kan boka yoga träning med svindlande utsikt över havet.

Puri Santrian, Bali

Hotellet har ett lugnt läge strax utanför stranden i Sanur. Här kan du bl.a. prova yoga eller få en avkopplande behandling i spaavdelningen.

SENTIDO Graceland, Thailand

Smakfullt hotell som ligger direkt på stranden i Khao Lak. Här kan du njuta av yoga i lugna omgivningar och lugnande behandlingar i spaavdelningen.

Paradis Plage, Marocko

Läckert hotell i en vacker och lugn miljö vid havet. Paradis Plage har ett centrum på stranden med privata yogainstruktörer.

Kurumba Maldives, Maldiverna

Hotellet ligger direkt på den fina sandstranden och erbjuder många aktiviteter för alla åldrar och goda möjligheter till snorkling och dykning.