Boka en yogaresa utomlands med Ving
YOGARESOR

Träna yoga på en resa utomlands

Vings yogaresor till värmen

Kraftfull, men ändå avkopplande. Det är inte konstigt att yoga är en träningsform som fortsätter att öka i popularitet - och vad kan vara bättre än att kombinera sol och bad med träning på en yogaresa?

Läs mer Tillsammans med flera av Sveriges ledande yogaprofiler erbjuder vi inspirerande yogaresor utomlands med fokus på både mental och fysisk hälsa. När du bokar en träningsresa med yoga bor du på något av våra egna hotell, som alla erbjuder pass i härliga omgivningar - perfekt för ett yogaläger! Hitta din resa med yoga hos Ving.Dölj

Utvalda yogaresor

Inspirerande yogaläger i samarbete med erfarna yogaprofiler

Reload & Relax yogaresa - Rhodos

7-14/10 2018. 13.300:- per person.
Niana och Hansson & Restore och Ving erbjuder en exklusiv träningsresa till Sunwing Kallithea Beach på vackra Rhodos. Genom föreläsningar, workshops och varierande träningspass stärker vi såväl kropp som själ tillsammans i mindre grupp. Antal deltagare på resan är begränsat till 8 – 20 stycken.

Säkra din plats redan idag och följ med och samla energi inför hösten!

Yogaresa med Rachel Brathen - Aruba

13-27/1 eller 10-24/3 2019. Från 23.915:- per person.

Häng med Rachel Brathen (Yoga Girl) till hennes studio på en av Karibiens vackraste öar. Upplev en vecka med yoga på en två veckors resa till Aruba i januari eller mars.

Ashtangayoga på Madeira

12-19/3 2019. Från 12.775:- per person.

Möt våren på härliga Madeira. Träna både kropp och sinne med Ashtanga- och Yinyoga under veckan. Upplev också Madeiras vackra natur med en levadavandring.

Hotell som erbjuder yoga

Hitta det perfekta boendet till din yogaresa

Sunwing Family Resorts

Njut av egentid med yoga, medan barnen leker i poolen - våra egna familjehotell har något för alla. Yogapass ingår på alla våra Sunwing Family Resorts.

Sunprime Hotels

Hitta lugn och ro, och få ny energi med yogaträning på Sunprime Hotels – våra skräddarsydda hotell bara för vuxna. Yogapass ingår på alla våra Sunprime Hotels.

Ocean Beach Club

På OBC vet vi hur man håller både humöret och semesterformen på topp! All gruppträning är gratis, så varför inte starta dagen med en härlig yogatimme?

Casa Cook

På Casa Cook-hotellen kan du hålla dig i form med träning på egen hand eller olika former av gruppträning – bland annat yoga (mot avgift) i den avkopplande yoga-paviljongen.