Vinterresor

HÀr ser du vÄra resmÄl för vintern 2019/2020

Res som du vill

Hos oss hittar du resor i vinter för alla smaker

NĂ€r vill du resa?

Åk pĂ„ en vinterresa, nĂ€r det passar dig!

Hitta en vinterresa som passar dig!

LÀs mer Passa pÄ att boka vinterns resa till vÀrmen - och njut av dagar fulla av sol och bad!
 
InnebÀr din perfekta vintersemester solvarma strÀnder och salta bad, eller föredrar du en vinterresa till en storstad? Oavsett vart du vill resa i vinter, behöver du inte leta lÀngre.
 
I vÄrt stora utbud av vinterresor hittar du allt frÄn klassiska Kanarieöarna, vÀrme i Karibien och Asien, massor av spÀnnande weekendresor och mer exotiska resmÄl som Maldiverna och Seychellerna. Just för att du ska kunna resa pÄ en perfekt vinterresa efter dina preferenser.
 
Res bort över jul och nyÄr eller sportlovet och njut av sol och bad. I vÄr vÀrmeguide hjÀlper vi dig att hitta ditt ideala resmÄl efter temperatur, Àr det Àventyr som stÄr pÄ agendan för vinterresan? DÄ kan vi rekommendera att Äka till Dubai, Florida, eller pÄ nÄgon av vÄra spÀnnande rundresor i Gambia, pÄ Jamaica eller i Vietnam för att sedan koppla av med en hÀrlig solvecka.
 
För er som ska resa utan barn pÄ vinterresa hittar ni vÄra Sunprime pÄ bÄde flera av Kanarieöarna, i Gambia och i Thailand, medan familjens paradis Sunwing Family Resorts hittas i Thailand, pÄ Teneriffa och Gran Canaria.
Dölj