Aruba

Upptäck mer av världen

Vinterresor

Vinterresor 2024/2025

Passa på att boka resan till värmen för vintern 24/25 – och njut av dagar fulla av sol och bad!

Innebär din perfekta vintersemester solvarma stränder och salta bad, eller föredrar du en vinterresa till en storstad? Oavsett vart du vill resa i vinter, behöver du inte leta längre.

I vårt stora utbud av vinterresor hittar du allt från klassiska Kanarieöarna, värme i Karibien och Asien, massor av spännande weekendresor och mer exotiska resmål som Maldiverna och Seychellerna. Just för att du ska kunna resa på en perfekt vinterresa efter dina preferenser.

Res bort över jul och nyår eller sportlovet och njut av sol och bad. I vår värmeguide hjälper vi dig att hitta ditt ideala resmål efter temperatur.

För er som ska resa utan barn på vinterresa hittar ni våra Sunprime på både flera av Kanarieöarna, i Gambia och i Thailand, medan familjens paradis Sunwing Family Resorts hittas i Thailand, på Teneriffa och Gran Canaria.

Våra bästa erbjudanden på vinterresor just nu!

Våra just nu bästa erbjudanden på resor i vinter!

Reseinspiration inför vinterresan

Bland våra artiklar hittar du massor av tips inför din nästa vinterresa.

Aruba

7 anledningar till att välja Aruba i vinter

Aruba är inte mer än tre mil långt, men låt dig inte luras av storleken - den lilla karibiska pärlan har mycket att bjuda på.

Resor till Gran Canaria med Ving – Las Palmas

Allt om Kanarieöarna

Längtar du till Kanarieöarna? Här hittar du våra bästa tips och inspiration om öarna.

8 tips för semestern på Maldiverna

8 tips inför resan till Maldiverna

När är det bäst att resa till Maldiverna? Var ska man bo? Bör man ha All Inclusive? Här ger vi dig svaren på dessa frågor, så att du får ut så mycket som möjligt av din resa till Maldiverna.

Solnedgång över havet

Semester för två på Kap Verde

Efter en stressig jul reste Synne och Chris på semester till Kap Verde. Här hittar du deras bästa tips för en lugn och skön semester på tu man hand.

Icehotel i Jukkasjärvi

Drömresa till Icehotel

Jukkasjärvis vackra och snötäckta omgivningar, turer på en isbelagd Torne älv och konstverk av is och snö. Vår reseexpert Tomas har haft en magisk och oförglömlig upplevelse på fantastiska Icehotel.

Härliga vinterresor

Weekendresor med Ving

Weekendresor

Julshoppa i Paris eller slipp snön i Dubai. Bland våra weekendresor finns något för alla som vill fly från vinterkylan till värmen i en livlig storstad på en resa i vinter.

Weekendresor till över 60 storstäder

Träningsresor med Ving

Träningsresor

Kom i form lagom till jul! I vårt breda utbud av träningsresor hittar du allt från yoga- till cykelresor, och många av våra vinterresmål passar utmärkt för en aktiv semester.

Träningsresor för alla tillfällen

Kryssningar i Karibien med Ving

Kryssa i Karibien

Vad är en bättre julklapp än en resa? På en kryssning får ni uppleva flera resmål på samma resa. Vad sägs om en vinterresa västerut på en kryssning i Karibien?

Upptäck flera resmål under samma resa

När vill du resa i vinter?

Vart vill du resa i vinter?

Hitta ett perfekt resmål för din vinterresa

Alla vinterresmål i solen

Unna dig en solsemester vintertid och ladda batterierna. Vi har en mängd soliga vinterresmål som bjuder på såväl avkoppling som upplevelser.

Resväskor

Packa rätt i vinter

har du svårt att packa inför din resa? Här har vi samlat tips både för dig som ska resa med och utan incheckat bagage.