Vinterresor

HÀr hittar du vÄra vinterresor

Res som du vill

Hos oss hittar du resor i vinter för alla smaker

Weekendresor med Ving

Weekendresor

Julshoppa i Paris eller slipp snön i Dubai. Bland vÄra weekendresor finns nÄgot för alla som vill fly frÄn vinterkylan till vÀrmen i en livlig storstad pÄ en resa i vinter.

Weekendresor till över 60 storstÀder

TrÀningsresor med Ving

TrÀningsresor

Kom i form lagom till jul! I vÄrt breda utbud av trÀningsresor hittar du allt frÄn yoga- till cykelresor, och mÄnga av vÄra vinterresmÄl passar utmÀrkt för en aktiv semester.

TrÀningsresor för alla tillfÀllen

Kryssningar i Medelhavet med Ving

Kryssa i Karibien

Vad Àr en bÀttre julklapp Àn en resa? PÄ en kryssning fÄr ni uppleva flera resmÄl pÄ samma resa. Vad sÀgs om en vinterresa vÀsterut pÄ en kryssning i Karibien?

UpptÀck flera resmÄl under samma resa

NĂ€r vill du resa?

Åk pĂ„ en vinterresa, nĂ€r det passar dig!

Var vill du Ă„ka i vinter?

HÀr ser du vilka resmÄl du kan resa till med oss pÄ vintern

ResvÀskor

Packa inför resan

har du svÄrt att packa inför din resa? HÀr har vi samlat tips bÄde för dig som ska resa med och utan incheckat bagage.

Hitta en vinterresa som passar dig!

Passa pÄ att boka vinterns resa till vÀrmen - och njut av dagar fulla av sol och bad!

InnebÀr din perfekta vintersemester solvarma strÀnder och salta bad, eller föredrar du en vinterresa till en storstad? Oavsett vart du vill resa i vinter, behöver du inte leta lÀngre.

I vÄrt stora utbud av vinterresor hittar du allt frÄn klassiska Kanarieöarna, vÀrme i Karibien och Asien, massor av spÀnnande weekendresor och mer exotiska resmÄl som Maldiverna och Seychellerna. Just för att du ska kunna resa pÄ en perfekt vinterresa efter dina preferenser.

Res bort över jul och nyÄr eller sportlovet och njut av sol och bad. I vÄr vÀrmeguide hjÀlper vi dig att hitta ditt ideala resmÄl efter temperatur, Àr det Àventyr som stÄr pÄ agendan för vinterresan? DÄ kan vi rekommendera att Äka till Dubai, Florida, eller pÄ nÄgon av vÄra spÀnnande rundresor i Gambia, pÄ Jamaica eller i Vietnam för att sedan koppla av med en hÀrlig solvecka.

För er som ska resa utan barn pÄ vinterresa hittar ni vÄra Sunprime pÄ bÄde flera av Kanarieöarna, i Gambia och i Thailand, medan familjens paradis Sunwing Family Resorts hittas i Thailand, pÄ Teneriffa och Gran Canaria.