Nyårsresor

Dags för en nyårsresa? Plötsligt är den här, årets sista dag! Kanske är det redan nu dags att planera hur du vill avsluta året och inleda nästa. Vårt förslag är att skåla in tolvslaget under en härlig resa utomlands över nyår.

Oavsett om du föredrar att fira in det nya året med en längre resa till vajande palmer och salta bad, eller till en storstad under en nyårsweekend, hittar du passande resor här!

Nyårsresa med sol och bad*
För dig som föredrar en lugnare start på det nya året kan vi rekommendera att fira nyår utomlands på något våra resmål med sol och bad. Varför inte överraska familjen med en resa över nyår till härliga Thailand eller Karibien? En annan riktig vinterklassiker som står sig år efter år, är att boka nyårsresan till Kanarieöarna.

Storstadsweekend över nyår
Önskas mer puls för nyårsfirandet? Vi har resor till städer över hela världen som passar utmärkt för en weekend över nyår. Skåla in det nya året i en av europeisk metropol som London, Berlin eller Paris, eller varför inte prova en nyårsweekend till något nytt och spännande som Riga eller Prag?

Vill du resa lite längre på din nyårsweekend har vi storstäder över hela världen i vårt utbud. Bland mycket annat hittar du resor till Hong Kong, Las Vegas, Dubai och alltid lika aktuella New York, städer där nyår tas på fullaste allvar.

Nyårsweekend med barn
Ett annat roligt tips för familjen är att ta med barnen på en nyårsweekend. Passa på att åk på en nyårsresa med barnen till en spännande storstad och upptäck storstadslivet genom dem. För er som vill åka på en nyårsweekend med barn har vi samlat våra bästa aktivitetstips för en resa över nyår till Barcelona eller London och våra bästa barnvanliga storstadshotell.>>

Så vad väntar du på? Boka din nyårsresa redan nu och gör dig redo för ett gott nytt år!

NYÅRSWEEKEND

Spännande städer som passar perfekt för en nyårsweekend tillsammans med vänner eller familjen

Nyårsresor

Hitta den perfekta nyårsresan!

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim