Nyårsresor 2024

Dags för en nyårsresa? Plötsligt är den här, årets sista dag! Kanske är det redan nu dags att planera hur du vill avsluta året och inleda nästa. Vårt förslag är att skåla in tolvslaget under en härlig resa utomlands eller på en weekend över nyår.

Oavsett om du föredrar att fira in det nya året utomlands med en längre resa till vajande palmer och salta bad, eller till en storstad under en nyårsweekend hittar du den perfekta nyårsresan hos oss.

Nyårsresa med sol och bad 2024

För dig som föredrar en lugnare start på det nya året kan vi rekommendera att fira nyår utomlands på något våra resmål med sol och bad. Varför inte överraska familjen med en resa över nyår till någon av de härliga Kanarieöarna, som klassiska Gran Canaria eller vulkanön Teneriffa? Om du letar efter en billig nyårsresa kan du ha tur och hitta en sista minuten-resa

Nyårsweekend med barn

Ett annat roligt tips för familjen är att ta med barnen på en nyårsweekend. Passa på att åka på en nyårsresa med barnen till en spännande storstad och upptäck storstadslivet tillsammans. För dig som vill åka på en nyårsweekend med barn har vi samlat våra bästa aktivitetstips för en resa över nyår till Barcelona eller London och våra bästa barnvänliga storstadshotell.

Så vad väntar du på? Boka din nyårsresa redan nu och gör dig redo för ett gott nytt år!

Nyårsresor till värmen 2024

Hitta en härlig nyårsresa och spendera tolvslaget barfota i pudermjuk sand.