PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Poolområdet på Sunwing Kallithea Beach erbjuder en härlig havsutsikt.

Sunwing Kallithea Beach

Hotellbetyg: 4

 • Lägenheter för upp till 6 personer
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Barn under 12 år äter gratis
 • All Inclusive mot tillägg
 • Lollo & Bernie
 • Barnklubb med skandinavisk personal
 • Strandläge
 • Direkttransfer*
 • Incheckning av bagage på hotellet*
 • Lägenheter med poolaccess
 • Spa, gym och SATS ELIXIA-klasser
 • Rökfritt

Den lugna bykänslan, stranden och det perfekta avståndet till stadsmyllret - här finns allt man kan begära av en familjesemester.

Hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2017 som bästa familjehotell bland alla charterhotell samt för bästa familjehotell på Rhodos.

På Sunwing Kallithea Beach är det verkligen nära till allting. Det är bara ett av de skäl som gör att våra gäster kommer tillbaka år efter år. Här, på Rhodos nordöstra kust, får hela familjen en avkopplande semester i vackra gröna omgivningar och med ett äkta grekiskt gemyt.

Från och med sommaren 2017 är detta ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

En annan anledning till Sunwing Kallithea Beach popularitet är poolområdena, det ena vid huvudbyggnaden Athena och det andra vid lägenhetsbyggnaden Helios. Här finns babypooler som är 30 cm djupa där de är som djupast. Simkunniga barn (eller barn med leksugna föräldrar) kastar sig gärna i den stora äventyrspoolen med vikar, bukter och sluttande botten. Den djupa poolen delas av en träbro som leder till poolbaren. I den här poolen arrangeras vattensporter nästan varje dag. Det finns också vattenrutschbanor vid de båda poolområdena, för extra hissnande poollek.

Vill du ha en extra guldkant på din semester? Då rekommenderar vi dig att boka en Royal Family Suite – vårt allra lyxigaste boende. Oavsett vilken lägenhetstyp du väljer kan du se fram emot ett boende i absolut toppklass. Du hittar Royal Family Suite i Poseidon, Triton, Athena och Helios. Reser du med mindre barn kan vi tipsa om våra Happy Baby-lägenheter med extra utrustning för de allra minsta. På Sunwing Kallithea Beach finns ett boendealternativ för alla.

Nyhet! Nu kan du boka Lollo & Bernies lilla Bambino-paket som innehåller blöjor, tvättlappar, haklapp och blöjpåsar för att göra din semester ännu bekvämare. Lollos skallra finns också med för att göra din bebis extra glad.

Fino Restaurant & Grill och resortens bar är anläggningens medelpunkt. Här kan du sitta ute i den varma natten och se showerna. Kvarterskrogen Costas Kitchen ligger lugnare vid strandkanten med en fantastisk utsikt över havet. Har du bokat Sunwing Inclusive äter du dina måltider i bufférestaurangen. Hotellområdet är grönt och lummigt, med små promenadvägar som leder ner till stranden, där du kan njuta av härliga bad i det kristallklara vattnet. Stranden breder ut sig alldeles nedanför resorten och avståndet till stadsmyllret i Rhodos stad är lagom långt om längtan efter nöjen och shopping smyger sig på.

För de minsta har vi byggt en helt ny Lollo & Bernie shop, den första av sitt slag. Vi har även renoverat Lollo & Bernie´s Corner i bufférestaurangen.

Sunwing Kallithea Beach ligger direkt vid havet, i lugna omgivningar. Du hittar ett stort utbud av restauranger, butiker och andra nöjen i Rhodos Stad, som ligger ca 4 km från hotellet.

Läs mer Sunwing Kallithea Beach Dölj text Sunwing Inclusive

Gott, bekvämt och billigt. Boka Sunwing Inclusive hemifrån så äter du alla frukostar och fem av sju luncher och middagar från vår omväxlande och frestande buffé.

Sunwing All Inclusive

Vill du bli riktigt bortskämd kan du prova vår All Inclusive. Boka hemifrån så äter och dricker du hur mycket du vill från vår frukost-, lunch- och middagsbuffé under hela semestern. Glass, kaffe och mycket annat ingår naturligtvis också. Läs mer om våra smarta måltidspaket.

OBS! Begränsat antal platser på båda inclusive-alternativen. Boka tidigt så har du större chans att få plats!

Rökfritt Sunwing Family Resorts

Sunwing Kallithea Beach är ett helt rökfritt hotell med undantag för ett antal rökområden som finns på anläggningen. Läs mer under Hotellfakta.

*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer och incheckning vid hemresa gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under Hotellfakta om vad som gäller för din resa till Sunwing Kallithea Beach. Här finns mer information om Easy Travel.

Adress

Box 207
GR-851 00 Rhodos
Greece

Tel: +30 22 410 88100

Utbud på Sunwing Kallithea Beach

Prislista

Sunwingföräldrar

Vings Sunwingforum

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför låter vi våra kunder ge dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar.

Alla hotell i Kallithea

 • Sunwing Kallithea Beach
  • Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,3
 • Princess Flora
  .
  Gästernas betyg 3,3
 • Kalithea
  .
  Gästernas betyg 3,3
 • Castello di Rodi
  .
  Gästernas betyg 3,7
 • Virginia Hotel
  .
  Gästernas betyg 2,4