Hotell (5)

Resor till Tilos

En resa till Tilos är perfekt för greklandsälskaren som söker lugn och ro nära naturen, havet och det grekiska vardagslunket.
Längtar du efter en riktigt avkopplande semester på en oexploaterad liten ö borde du resa till Tilos. Den lilla charmiga ön är bara ett par mil lång, några kilometer bred och på ön bor knappt 500 invånare. Tilos ligger mellan Rhodos och Kos, och det är från Rhodos Vings gäster anländer med båt till öns enda resmål, Livadia.

Vandring på Tilos

Tilos huvudort Megalo Chorio ligger i bergen. Mellan byarna går en buss och under högsäsongen passerar den även några av öns större stränder. Annars går det också att hyra en moped och ta sig runt på egen hand, ön är inte stor och det är svårt att köra vilse. Tycker du om att vandra har du kommit rätt. Under din resa till Tilos kan du välja mellan många trevliga vandringsleder, med varierande svårighetsgrader. Floran och faunan är rik, även om det antagligen främst är getter du kommer att möta.

Utforska Tilos

Tilos är en vacker och fridfull ö som lockar med avkoppling och närhet till naturen. Vattnet runt ön är klart och rent, och det är lätt att hitta en egen favoritstrand och vara helt för sig själv under en resa till Tilos. Människorna är mycket gästvänliga och maten som serveras på öns lokala restauranger är bland den bästa du kan få i Grekland. Ofta serveras getkött i olika varianter, en riktigt god lokal specialitet.

Vings resor till Tilos

Det finns inte många hotell på Tilos, men de är mycket omtyckta och får ett högt betyg av Vings tidigare gäster. Hotellen har en tydlig lokal prägel och får alla att känna sig välkomna. Bokar du din resa till Tilos med Ving bor du på ett hotell i Livadia, de flesta är lägenhetshotell med kort promenadavstånd till stranden. Vill du få variation från stillheten under din semester är det perfekt att boka en kombinationsresa med en vecka på Tilos kombinerat med en vecka på Rhodos, då får du det bästa av två världar.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Tilos

Resor till Tilos

Livadia
På den natursköna ön Tilos hittar du lätt din egen plats på stranden. Här är turismen ännu i sin linda och du får en resa med mycket avkoppling och tid i solen.