Hotell (52)

Resor till Parga-området

Res till natursköna Parga-området, där tempot är lugnt, behagligt och avslappnat. Den grekiska atmosfären genomsyrar alla Vings resmål längs kusten.
Välkommen att njuta av Greklands härliga västkust. Ving erbjuder resor till den charmiga kuststaden Parga och den pittoreska Paleros lite längre söderut. Kan du inte välja går det att kombinera flera av resmålen under samma resa, och det går även att kombinera med Lefkas, ön som ligger strax utanför Paleros.

Bra restauranger

Det grekiska köket bjuder på mycket gott, och på de lokala tavernorna i Parga-området behöver ingen bli besviken. Det största utbudet av butiker, restauranger och nöjesliv finns i Parga, som trots det inte upplevs som exploaterat. Det råder en typiskt lokal och avslappnad atmosfär, och kanske är det därför Parga är ett av Vings allra mest omtyckta resmål.

Fina stränder

Oavsett vilken by du väljer att resa till väntar härliga stränder och tillbakalutat strandliv. Ofta finns både en eller flera stränder inne i byarnas centrum, men också utanför för den som vill variera sig lite under sin semester.

Utflykter i Parga-området

Det finns mycket att uppleva under en resa till Parga-området. Åk på en båtutflykt, besök grannlandet Albanien, följ med på arrangerade utflykter till mytomspunna historiska områden eller hyr en bil och utforska omgivningarna på egen hand. Här finns något för alla, oavsett om du föredrar sol och bad, historia eller natursköna vyer.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Parga-området

Resor till Parga-området

Parga
  • Stränder
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
Parga är ett av våra mest populära resmål, och gästernas egna betyg på våra hotell talar sitt tydliga språk.
Paleros
  • Restauranger & barer
  • Barnvänligt
  • Stränder
Paleros är lokalt, vackert och mycket grekiskt, och bokar du en hyrbil med din resa kan du se fram mot fantastiska utflykter i omgivningarna.
Sivota
Sivota är ett naturskönt och lugnt resmål med den idylliska hamnen som mittpunkt.
Ammoudia
  • Stränder
  • Barnvänligt
  • Restauranger & barer
Ammoudia är en liten, pittoresk by som passar perfekt för en semester fylld av avkoppling, tillbakalutat strandliv och utflykter i de bildsköna omgivningarna.