Tips och inspiration från Grekland

Våra bästa tips i

Grekland

Inspiration och restips för Grekland

Längtar du också till Grekland? Vi på Ving håller Grekland varmt om hjärtat och vi har arrangerat resor hit i många, många år. Här samlar vi, tillsammans med vår personal på plats samt våra egna reseexperter våra allra bästa tips till en härlig semester i Grekland.

Genväg till artiklar om: Rhodos | Skiathos | Kreta | Thassos

Santorini

Guide till de små grekiska öarna

I Grekland möts du av turkosblått hav och idylliska badvikar runt varje hörn och det är inte alltid självklart vilket av alla fantastiska resmål man ska välja att besöka.

Skiathos

3 praktiska tips

När är det bäst tid att åka till Grekland? Hur tar man sig runt och vad ska man äta och dricka? Här ger vi dig några praktiska tips som gör din semester i Grekland lite lättare.

Rhodos

Rhodos är en av Greklands mest älskade semesteröar. Här möts du av långa, fina naturstränder och Rhodos kan också stoltsera med fler soldagar per år än andra grekiska öar. Vill man ha mer än bara sol och bad lockar Rhodos stad med sin pittoreska och medeltida stadskärna med ett besök.

Skiathos

Skiathos må vara en liten och charmig ö, du korsar den med lokalbussen på en dryg halvtimme, men här finns över 60 stränder som väntar på att upptäckas.

Kreta

Kreta är ön som har det mesta. Långa, vackra sandstränder, en rik historia, vacker natur och dramatisk utsikt. Självklart finns här också resmål med ett livligt nöjesliv för den som önskar det.

Thassos

Thassos kallas ofta för grekernas egen semesterö. Den lokala känslan tillsammans med grönskande natur, kristallklart vatten och vackra stränder är de främsta anledningarna till att vi väljer att resa till Thassos.

Sugen på mer inspiration?