Sunprime Miramare Beach

Hotellbetyg: 4,5

  • Åldersgräns 16 år
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
  • Direkt vid havet
  • Ligger nära centrum
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofylld pool
  • Passar för vuxna

Välkommen till Sunprime Miramare Beach – direkt vid havet i Ixia på Rhodos vackra västkust och inte mer än 4,5 km från Rhodos stad.

Under 1960-talet var hotellet, då under namnet Miramare Wonderland, ett favorittillhåll för den internationella kändiseliten. Bland annat ska Jackie Kennedy ha bott här.

Hotellområdet är verkligen någonting alldeles extra. 70.000 kvadratmeter stort och en dryg kilometer långt, med gångstigar som slingrar sig genom en lummig trädgård. Låga lägenhetsbyggnader och bungalower ligger utspridda i området, och här finns gott om ytor för dig som vill ha en egen plats i avskildhet. Det är stora avstånd inom hotellet och från vissa rum är det längre till poolområdet. På hotellområdet finns också en stor konstgjord lagun som inte är badbar, med ett flertal små avsatser där du kan njuta av total avkoppling. Utsikten över havet är spektakulär.

Läs mer om Mer värde.

På Sunprime Miramare Beach bor du i sviter eller bungalower. Alla har luftkonditionering och balkong eller terrass, många av dem med utsikt över havet. Poolområdet går inte heller att klaga på. Kring den stora poolen finns det gott om plats och tillräckligt med solstolar och parasoller för alla. Precis som vanligt på Sunprime Hotels njuter du också av vällagad mat i våra restauranger och deltar gratis i gruppträning ledd av utbildade instruktörer. Vill du skämma bort dig själv lite extra föreslår vi att du unnar dig en skön behandling i Sunprime Spa. I området utanför hotellet finns lokala souvenirbutiker, enkel shopping och ett flertal restauranger som erbjuder genuin grekisk mat.

Läs mer Sunprime Miramare Beach Dölj text Hotellfakta

Internet
Gratis WiFi ingår på hela hotellet. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Hotellinformation
På hotellets egen informationssajt MySunprime hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive-lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Du når MySunprime via din egen medhavda smartphone, dator eller surfplatta.

Handikappvänligt
Det finns inga sviter som är anpassade till rörelsehindrade.

Säsong
Hotellet har öppet april-oktober. Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.

Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete under Sunprime Environment.

Övrigt
Reception: Öppen dygnet runt. AVIS-biluthyrning, bordsreservation, växling, tvättservice, bokning av spa m.m.
Byggt: 1959. Renoverat: 1998. 2010 renoverades bungalowerna med havsutsikt och privat pool. 2012-2013 renoverades vardagsrummen och sovrummen på Classic Suite och Junior Suite.
174 sviter. Hiss: Saknas.
Parkering: Bredvid hotellet finns en allmän parkering med ett begränsat antal platser.

Hotellmanager
Frank Nikolitsis (ass. Resort Manager)

Adress

Sunprime Miramare Beach
Ixia, 85101 Ialyssos, Rhodos
Telefon +30 22410 96251
miramare@sunprime.net

Utbud på Sunprime Miramare Beach

Prislista