Sunprime Platanias Beach - med perfekt läge mitt på stranden.

Sunprime Platanias Beach

Hotellbetyg: 4

  • Åldersgräns 16 år
  • Sviter med poolaccess
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Strandläge
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofyllda pooler
  • Kylskåp på rummet
  • Passar för vuxna

Välkommen till Sunprime Platanias Beach – vårt Sunprime på magiska Kreta.

Vings Sunprime i Grekland ligger i populära Platanias. Sunprime Platanias Beach har ett perfekt läge mitt på stranden, med promenadavstånd från Platanias. Med en hyrcykel kommer du dit ännu snabbare och det är ett bra sätt att utforska hotellets trevliga omgivningar på, både för dig och för miljön. Du tar dig enkelt med lokalbuss eller taxi till Chania stad om du vill ha ett större utbud av butiker och restauranger.

Från och med sommaren 2017 är detta ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

Området kring hotellet är lugnt och stillsamt – som gjort för att du verkligen ska få en skön semester. På hotellet finns förstås ett stort, fräscht poolområde. Badhanddukar till alla är en självklarhet. Alla rum och sviter är ljusa och luftiga med snygg inredning.


Vill du bli ännu mer ompysslad rekommenderas Sunprime Spa. Lyxigt så det förslår. Det finns ett stort antal behandlingar att välja mellan, och alla utförs med Decleorprodukter. Aromaterapi är en självklar väg till sann avkoppling. Vill du träna erbjuder hotellet både gym och stora, luftiga träningslokaler där du kan delta i olika fitnessklasser.Sunprime Platanias Beach har ett perfekt läge precis vid den populära stranden i Platanias. Varför inte börja dagen med en skön joggingtur eller morgonpromenad? På kvällen rekommenderar vi att du börjar med ett besök i Beachbaren vid stranden, sen är det bara att fortsätta med en god middag i Sunprime Restaurant. Här är maten utsökt, personalen kunnig och engagerad, och dessutom har vi ett litet lager av utvalda viner som passar perfekt till maten. För din skull.

*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under Hotellfakta.

Läs mer Sunprime Platanias Beach Dölj text Adress

Sunprime Platanias Beach
730 14 Platanias, Chania
Telefon: +30 28210 83620

Utbud på Sunprime Platanias Beach

Prislista