Charterresor hos Ving

Charterresor som du vill

En skönare semester

Charterresor

Hos os hittar du resor till hela världen och bland våra charterresor hittar du spännande resmål från Karibien i väst till Thailand i öst. Du kan också välja att boka din charter till klassiska Kanarieöarna, Mallorca, Kreta, Rhodos, Cypern och andra favoriter vid medelhavet, eller varför inte hitta en ny favorit i Bulgarien, på Madeira eller i den Grekiska ö-världen.

Charterresor - tryggt, enkelt och bekvämt

När du bokar en chartersemester får du all vår trygghet på köpet, du kommer enkelt i kontakt med vår resmålspersonal dygnet runt, du vet vad som ingår i din resa och din semester skyddas av paketreselagen.

Att åka på en charter är också enkelt, du bokar din charterresa smidigt hemifrån och väljer själv de tillval du önskar, till exempel måltider på hotellet och i luften, taxfree och transfer till och från flygplatsen.

Vad är en charterresa?

När du bokar en resa med charter betyder det att det ingår vissa fördelar som gör din semester lite bekvämare och tryggare.

Boka en charter som du vill ha den

Hos oss får du hela paketet med flyg och hotell till våra mest populära resmål. Är du resklar för en semesterresa inom kort? Då kan vi rekommendera en av våra sista minuten-resor där du kan hitta riktiga fynd eller att söka bland fler billiga resor. För dig som vill att det mesta ska ingå kan vi tipsa om att boka en charterresa med All Inclusive.

Vet du inte vart du vill resa, kan du ta en titt i värmeguiden där du utefter månad och temperaturpreferenser kan söka efter matchande resa.

Charterresa All Inclusive

Om du vill att er charterresa ska vara extra smidig rekommenderar vi att ni väljer ett hotell med All Inclusive. På så sätt behöver ni inte leta efter restauranger, och det mesta är redan betalt i förväg, så ni behöver inte oroa er för restaurangnotan. Låt bara barnen få en extra glass eller läsk - det är redan betalt i förväg. Om ni drömmer om en chartersemester med All Inclusive är det en bra idé att boka resan i god tid.

Var ska man åka på en charterresa?

Ving har skickat svenskar på charterresor sedan 1956, och som en av Sveriges största researrangörer har vi stor erfarenhet av charter. Vi erbjuder resor över hela världen, från Karibien i väst till Asien i öst. Njut av något av våra klassiska resmål som Kanarieöarna, Mallorca eller Kreta, utforska en av Thailands vackra öar eller varva ner på Kap Verde. Världen är full av reseupplevelser som bara väntar på dig. Är du redo för en charterresa nu? Då rekommenderar vi att du tar en titt bland våra sista minuten-resor, där du ofta kan göra ett kap.

Om du inte är helt säker på vart du vill åka kan du kika i vår värmeguide.

När är det billigast att boka en charterresa?

Priserna på charterresor kan variera beroende på olika faktorer såsom destination, tid på året och tillgång Generellt sett tenderar dock priserna att vara lägre om du bokar din resa långt i förväg, speciellt om du kan vara flexibel med dina datum. Ibland kan det även finnas sista minuten-erbjudanden för den som är spontan! Ett tips för en billig charterresa är också att resa utanför högsäsonger och skollov.

Hur långt innan ska man boka charterresa?

När det är bäst att boka en charterresa beror på flera faktorer. Generellt sett rekommenderar vi att du bokar din resa så tidigt som möjligt för att säkra de bästa priserna och att du får den resan du vill. Vanligtvis ser vi att många resenärer bokar sin charterresa mellan tre till sex månader i förväg. Men det är viktigt att komma ihåg att det även kan finnas bra erbjudanden närmare avresedatumet för den som är flexibel och inte har något emot att vänta till sista minuten.

Populära charterresmål

Klassiska favoriter och spännande nyheter

Vilken charterresa passar dig?

Inspiration inför din nästa charterresa

Lefkas

Lottie Knutson testar: Sunprime Miramare Beach

Följ med reseexperten Lottie Knutson till Rhodos och vårt koncepthotell Sunprime Miaramare Beach.

Kvinna sitter vid havet

Restips till Spanien - fyra favoriter

Smaken av tapas, doften av olivträd och ljudet från flamenco. Spanien är en klassisk semesterfavorit och det är inte svårt att förstå varför.

Sølve Sundrehagen i Maspalomas för att delta på Pridefestivalen.

Maspalomas - en fristad i solen

Läs om Sølves färgstärka upplevelser från Pridefestivalen i Maspalomas på Gran Canaria.

Solnedgång över havetq

Semester för två på Kap Verde

Efter en stressig jul reste Synne och Chris på semester till Kap Verde. Här hittar du deras bästa tips för en lugn och skön semester på tu man hand.

Lefkas

Fem semesterpärlor i Grekland

Upptäcktsfärd på Rhodos, strandlandskap på Lefkas eller strandsafari på Skiathos, Grekland är fullt av möjligheter.

Anines familjesemester på Cypern

Anine hittade den ultimata lösningen för att kombinera familjesemester och tid för varandra under samma resa.

Charterresor från din flygplats

Vi har charterresor från flygplatser i hela Sverige