Transfer med Ving

Smidigt och bekvämt

Busstransfer på din charterresa

Bokar du transfer med Ving kommer du enkelt och bekvämt till och från flygplatsen och till ditt hotell. Du bokar enklast din transfer i samband med när du bokar din resa. Har du redan bokat en resa kan du också boka till transfer i efterhand på Min Sida under ”boka tillval”.

  • Våra bussar följer alltid landets lokala säkerhetsregler. Standarden på bussarna kan därför variera från resmål till resmål.
  • Bussen stannar ofta vid fler hotell, och transporttiden kan därför variera.
  • Reser du med ett barn under två år kan du antingen placera barnet i knät, i sätet eller alternativt ta med en bilbarnstol. Dock har inte alla bussar trepunktsbälten och vi kan därför inte garantera att du kan spänna fast bilbarnstolen. På de resmål där en del av transfern är med båt har barn under två år inte ett eget säte på bussen.

Bor du på ett av våra Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Clubs ingår Easy Travel när du flyger med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines. Det betyder att bussen kör direkt till ditt hotell utan stopp. Du hittar mer information om transfer till ditt hotell i hotellbeskrivningen, under "läge och transfer".

Sportutrustning
Om du har bokat busstransfer får du ta med din sportutrustning, till exempel en cykel, i transferbussen om det finns plats. Detta kan dock inte förbokas. På vissa resmål kan det tillkomma en avgift för transport av utrustningen. Kostnaden meddelas och betalas direkt på resmålet vid ankomst.

Privat transfer på din charterresa

  • Vanligtvis är det en minibuss eller personbil (beroende på tillgänglighet) som hämtar dig.
  • Bagageutrymmet kan vara begränsat, exempelvis i en personbil ryms som oftast tre mellanstora väskor och i en minibuss sju mellanstora väskor.
  • Vid ankomst möter Vingvärdarna upp dig på flygplatsen och visar dig till transporten som tar dig direkt till ditt hotell.
  • Vid hemresa får du besked om upphämtningstid via sms och i Vings app.
  • Om du reser med ett barn som ska sitta i bilbarnstol, är det viktigt att du själv ordnar en bilbarnstol eftersom vår samarbetspartner inte tillhandahåller detta. Observera att i de flesta länder finns lagkrav på användning av bilbarnstol. För att underlätta, om du följer de lagar och regler som gäller i Norden för bilbarnstolar, bör det vanligtvis vara acceptabelt även i övriga länder.

Resor med reguljärflyg - transfer

Reser du med reguljärflyg och vill boka transfer efter att du har bokat din resa? Då behöver du kontakta våra reserådgivare på telefon 0771-995 995 så att de kan undersöka om det är möjligt. Vi har avtal med lokala partner på de flesta resmål som ser till att du kommer fram till ditt hotell.

Transfer på Maldiverna

För att komma till din resort behöver du boka transfer. Det gör du i samband med att du bokar resan på hemsidan eller via vårt callcenter. Väl framme på flygplatsen finns det representanter från hotellet som hjälper dig vidare. Väntetid kan förekomma på flygplatsen innan vidare transport till hotellet.

Priset varierar på transportmedlet som kan vara inrikesflyg, sjöflyg eller Speedboat beroende på avstånd till ditt resort. En del resorts erbjuder en lounge att vänta i. Typ av transfer, om det finns lounge samt exakt pris får du vid bokning alternativt under varje hotellpresentation som har en egen bricka för just transfer.

Landar ditt flyg efter kl. 15.30 på Males flygplats, måste du boka en övernattning på ett hotell vid flygplatsen. Likaså om hemresan är tidigare än kl. 09.00, så måste du ha en övernattning dagen före på ett hotell vid flygplatsen. Vi hjälper dig med att arrangera detta efter att du har bokat din resa.

Uppgradera din resa med Ving