Total avkoppling
HOTELL MED
DE BÄSTA BALKONGERNA

Koppla av på Kanarieöarna

Oavsett hur mycket eller lite du planerar att göra under semestern, så är balkongen eller terrassen den perfekta platsen för att ta en paus och bara njuta av utsikten. Här har vi samlat hotell på Kanarieöarna som alla har fina balkonger, många med en oslagbar utsikt!

TENERIFFA

La Pinta

Det nyrenoverade lägenhetshotellet La Pinta har alla förutsättningar för total avkoppling och riktigt bra balkonghäng. Här bor du precis vid havet i San Eugenio strax utanför Playa de las Américas.

Det nyrenoverade lägenhetshotellet har alla förutsättningar för total avkoppling.

Lagos de Fañabé

Lagos de Fañabé är ett trevligt lägenhetshotell med bra läge i Fañabé utanför Playa de las Américas. Här har tvårumslägenheterna antingen balkong eller terrass.

Ett trevligt lägenhetshotell med bra läge i Fañabé utanför Playa de las Américas.

Gran Canaria

En Vingklassiker

Vings Family Garden-hotell Altamar ligger högt och lugnt i Puerto Rico med en storslagen utsikt över havet och solsängar på alla balkonger.

Altamar ligger lugnt i Puerto Rico med en storslagen utsikt över havet.

Bo på solsidan

Lägenhetshotellet J.B. i Puerto Rico har bland annat två- och trerumslägenheter med solstolar på balkongen eller terrassen.

Lägenhetshotellet J.B. i Puerto Rico har rum med stora terrasser med utsikt över havet.

All Inclusive med utsikt

Ett stort och härligt hotell med vidsträckt utsikt över Puerto Rico och Atlanten. Här bor du i rymliga lägenheter med All Inclusive.

SunConnect Servatur Puerto Azul har rymliga lägenheter och All Inclusive.

Fuerteventura

Total komfort

Det nyrenoverade SENTIDO Bugan Hotel & Spa är ett mysigt All Inclusive-hotell med närhet till stranden i Jandia. Njut av hotellets spa eller ta ett dopp i de uppvärmda poolerna. Här finns inga måsten, bara total avkoppling.

Det nyrenoverede SENTIDO Buganvilla Hotel & Spa er et hyggeligt All Inclusive-hotel tæt på stranden i Jandia.

HITTA DIN RESA