Hotell (203)

Resor till Karibien/Västindien & Centralamerika

Karibien är en dröm för många, och Ving uppfyller drömmen med resor till bland annat Mexiko, Dominikanska republiken, Aruba och Jamaica.
Med Ving kan du också resa med reguljärflyg till exotiska öar som Puerto Rico, Barbados, Antigua och mångsidiga St Martin/St Maarten. Det betyder att du själv kan välja när du ska åka och hur länge du ska vara borta.

Vings Karibien

För att göra din drömsemester i Karibien ännu mer fulländad har vi laddat våra resmål med hotell som verkligen är någonting utöver det vanliga. Vings familjevänliga Family Garden-hotell hittar du till exempel på Aruba. Vi erbjuder också massor av andra riktigt bra hotell för alla smaker. Många av dem direkt vid stranden och med All Inclusive.

Ving kan Karibien

Vill du veta mer om hur lång tid det tar att resa till Karibien, vilken valuta som gäller eller hur stor tidsskillnaden är? Då behöver du bara leta rätt på det resmål du är intresserad av här på ving.se. Där finner du all information du behöver för att både boka och planera din resa, som till exempel vilket som är vårt billigaste resmål i Karibien, vilka resmål som passar bra för barn eller vilka utflykter du kan boka för att krydda din karibiska semester lite extra.
Hitta ditt hotell

Resor till Karibien/Västindien & Centralamerika

Aruba
Aruba är själva sinnebilden av Karibien, med kritvita stränder, turkost vatten och vajande palmer. Aruba passar både för en bröllopsresa och för en familjesemester.
Curaçao
På Curaçao väntar både sol, bad, kultur och spännande upptäckter.
Kuba
Under en resa till Kuba kan du både känna historiens vingslag i Havanna och koppla av på Varaderos vita paradisstränder, välkommen till Karibien!
Mexiko
Med Ving kan du resa till Mexiko och utforska uråldrig historia, långsträckta sandstränder, kristallklart vatten, heta tacos och en vänlig atmosfär.
Dominikanska republiken
En resa till Dominikanska republiken erbjuder svepande sandstränder, färgstark kultur, vacker natur och massor av sol.
Jamaica
Ving erbjuder resor med valfri reslängd till Jamaica - ön som bjuder på kritvita stränder, tropiskt klimat, avslappnad atmosfär och smakrik mat.
St Martin/St Maarten
Välkommen till St Martin/St Maarten, en ö med två länder! Här väntar paradisstränder, skön stämning och ett kök med europeiska och karibiska smaker.
Barbados
En resa till Barbados innehåller allt som finns att begära av Karibien; god mat, vackra stränder, frodig natur och en välkomnande atmosfär.
Antigua
365 vita stränder gör Antigua till en av de starkast lysande stjärnorna i Vings Karibien.
Puerto Rico
Boka en resa till Puerto Rico och njut av vackra sandstränder, prisvärd shopping och ett levande nöjesliv.

Mer om Karibien/Västindien & Centralamerika

Aruba | Ving

Så väljer du rätt ö i Karibien

I Karibien ligger semesterparadisen som ett pärlband, men vilket ska man välja? Från Kuba i norr till Curaçao i söder – med denna stora guide blir det enklare att välja rätt.