Hotell (259)

Resor till Karibien/VĂ€stindien & Centralamerika

Karibien Àr en dröm för mÄnga, och Ving uppfyller drömmen med bekvÀm charter till Mexiko, Dominikanska republiken, Aruba och Jamaica.

Med Ving kan du ocksÄ resa med reguljÀrflyg till exotiska öar som Puerto Rico, Barbados, Antigua och mÄngsidiga St Martin/St Maarten. Det betyder att du sjÀlv kan vÀlja nÀr du ska Äka och hur lÀnge du ska vara borta.

Vings Karibien

För att göra din drömsemester i Karibien Ànnu mer fullÀndad har vi laddat vÄra resmÄl med hotell som verkligen Àr nÄgonting utöver det vanliga. Vings familjevÀnliga Family Garden-hotell hittar du till exempel pÄ Aruba, i Mexiko och i Dominikanska republiken. Vi erbjuder ocksÄ massor av andra riktigt bra hotell för alla smaker. MÄnga av dem direkt vid stranden och med All Inclusive.

Ving kan Karibien

Vill du veta mer om hur lÄng tid det tar att resa till Karibien, vilken valuta som gÀller eller hur stor tidsskillnaden Àr? DÄ behöver du bara leta rÀtt pÄ det resmÄl du Àr intresserad av hÀr pÄ ving.se. DÀr finner du all information du behöver för att bÄde boka och planera din resa, som till exempel vilket som Àr vÄrt billigaste resmÄl i Karibien, vilka resmÄl som passar bra för barn eller vilka utflykter du kan boka för att krydda din karibiska semester lite extra.

Hitta ditt hotell

Resor till Karibien/VĂ€stindien & Centralamerika

Aruba
Aruba Àr sjÀlva sinnebilden av Karibien, med kritvita strÀnder, turkost vatten och vajande palmer. Aruba passar bÄde för en bröllopsresa och för en familjesemester.
Curaçao
PÄ Curacao vÀntar bÄde sol, bad, kultur och spÀnnande upptÀckter. Med Ving kan du dessutom kombinera din resa till Curacao med Aruba.
Kuba
Under en resa till Kuba kan du bÄde kÀnna historiens vingslag i Havanna och koppla av pÄ Varaderos vita paradisstrÀnder, vÀlkommen till Karibien!
Mexiko
Med Ving kan du resa till Mexiko för att vÀltra dig i urÄldrig historia, lÄngstrÀckta sandstrÀnder, kristallklart vatten, heta tacos i majsbröd och en vÀnlig atmosfÀr.
Dominikanska republiken
En resa till Dominikanska republiken erbjuder svepande sandstrÀnder, fÀrgstark kultur, vacker natur och massor av sol.
Jamaica
Ving erbjuder resor med valfri reslÀngd till Jamaica - ön som med sina kritvita strÀnder, sitt tropiska klimat och sina gÀstvÀnliga invÄnare har blivit sjÀlva sinnebilden av Karibien.
St Martin/St Maarten
VÀlkommen till St Martin/St Maarten, en ö med tvÄ lÀnder! HÀr vÀntar paradisstrÀnder, skön stÀmning och ett kök med europeiska och karibiska smaker.
Barbados
En resa till Barbados innehÄller allt som finns att begÀra av Karibien; god mat, vackra strÀnder, frodig natur och en vÀlkomnande atmosfÀr.
Antigua
365 vita strÀnder gör Antigua till en av de starkast lysande stjÀrnorna i Vings Karibien.
Puerto Rico
Boka en resa till Puerto Rico och njut av vackra sandstrÀnder, prisvÀrd shopping och ett levande nöjesliv.

Mer om Karibien/VĂ€stindien & Centralamerika