Hotell (672)

Resor till Asien

Med Ving kan du boka en resa till över ett dussin länder i Asien, och till Phuket i Thailand flyger du direkt med vår egen charter.
Ving erbjuder både stort och smått för din resa till Asien. Här kan du välja bland över tjugo olika resmål i Thailand, eller någon av Maldivernas eleganta öar. Här väntar spännande smaker i Vietnam samt Indien, och naturupplevelserna på Sri Lanka och Bali. Till Phuket i Thailand flyger du direkt från Sverige med bekväm charter, så att du slipper flygbyten och får så mycket semestertid som möjligt.

Storstäder och strand

En resa till Asien kan lika gärna vara en storstadssemester som en härlig vecka eller två på stranden. Eller bägge två. Du kan till exempel kombinera ett par spännande dagar i Dubai med skönt strandhäng på Maldiverna, eller inleda din strandsemester i Thailand med shopping och upplevelser i Bangkok. Vill du ha en ren storstadsupplevelse rekommenderar vi en resa till Singapore, Hongkong, Kuala Lumpur eller Tokyo.

Skräddarsy din resa till Asien

Till de allra flesta av våra resmål i Asien kan du resa med reguljärflyg, vilket betyder att du kan lägga upp din resa så den passar dig; när du ska resa, hur länge du ska vara borta, och hur många resmål du vill besöka. Exempelvis kan du boka en resa till Qatar som en del av en längre resa till något av våra övriga resmål, antingen på vägen ut eller på vägen hem. Hos Ving kan du alltid finna ett hotell som passar dig, från två till fem vågor, med strandläge eller centralt, lyxigt eller lite enklare, och med eller utan All Inclusive.
Hitta ditt hotell

Resor till Asien

Förenade Arabemiraten
Res med Ving till Förenade Arabemiraten. Här finns stränderna, lyxen, naturen, ett enormt utbud av olika aktiviteter och pålitlig sol, året runt.
Indien
En resa till Indien kan sammanfattas i kryddstark mat, billig shopping, kulörta färger, folkvimmel, gyllengula stränder och en diffus doft av rökelse.
Indonesien
Under en resa till Indonesien kan du koppla av på fina stränder, dyka i kristallklart vatten, njuta av tropisk natur och semestera på mångsidiga Bali.
Kina
På en resa till Kina får du uppleva en hänförande blandning av öst och väst, i kombination med vacker natur om du besöker någon av öarna omkring Hong Kong.
Malaysia
På en resa till Malaysia möter du Asiens alla ansikten; färgsprakande marknader, skyskrapor, mångtusenåriga historia, rik kultur, och paradisstränder.
Maldiverna
Välkommen på en resa till Maldiverna, ett paradis med kritvita stränder, kristallklart vatten och turkosblå laguner. Här väntar total avkoppling, och de sevärdheter som finns väntar under havsytan.
Singapore
Boka gärna in en avstickare på din resa till Singapore, som till exempel Bangkok eller Kuala Lumpur. Ving har alla möjligheter.
Sri Lanka
Upplev folklivet, frodig regnskog, historia och vidsträckta sandstränder på en resa till Sri Lanka. Vill du få variation från strandlivet finns gott om utflyktsmöjligheter och aktiviteter på ön.
Thailand
Hundratusentals svenskar väljer att resa till Thailand år efter år. Inte konstigt med tanke på stränderna, maten, utflykterna och det sköna klimatet.
Vietnam
Res med Ving till Vietnam som bjuder på härliga stränder, spännande historia, smakrik mat och livligt folkliv. Här finns både storstad och strandliv.
Qatar
Med Ving kan du resa till Qatar som ett stopp på en längre resa, eller som en spännande kortsemester med sol, bad och spännande kultur.
Japan
En resa till kontrastrika Japan är oförglömlig, här samsas tusenårig historia och uråldriga traditioner med högteknologi och storstädernas neonljus.