Hotell (700)

Resor till Asien

Thailands vackra stränder, Malaysias urgamla regnskogar eller Indiens starka kontraster. Världens största världsdel, både vad gäller yta och folkmängd, innefattar en enorm mångfald som kan upplevas på totalt olika sätt. Klicka dig runt i Vings värld och låt dig inspireras – vi erbjuder både bekväm charter och skräddarsytt reguljärflyg.

Hitta ditt hotell

Resor till Asien

Förenade Arabemiraten
Om du bestämmer dig för en resa till Förenade Arabemiraten kommer du inte bli besviken, här finns stränderna, lyxen, naturen och pålitlig sol, året runt.
Indien
En resa till Indien kan sammanfattas i kryddstark mat, billig shopping, kulörta färger, ett gytter av människor, gyllengula stränder och en diffus doft av rökelse. Och en och annan ko som strövar förbi.
Indonesien
Under en resa till Indonesien kan du koppla av på fina stränder, dyka i kristallklart vatten och njuta av dramatisk natur.
Kina
På en resa till Kina får du uppleva en hänförande blandning av öst och väst, i kombination med vacker natur om du besöker någon av öarna omkring Hong Kong.
Malaysia
På en resa till Malaysia kan du möta Asiens alla ansikten; färgsprakande marknader, några av världens högsta byggnader, myter, legender och paradisstränder där palmerna kastar sina skuggor över den finkorniga sanden.
Maldiverna
Välkommen på en resa till Maldiverna, ett paradis med kritvita stränder, kristallklart vatten och turkosblå laguner. Här väntar total avkoppling, och de sevärdheter som finns väntar under havsytan.
Singapore
Välkommen till en kosmopolitisk smältdegel med en mängd attraktioner. Här möts du av en härlig blandning av kinesisk, malajisk och västerländsk kultur.
Sri Lanka
Under din resa till Sri Lanka kommer du stöta på tusenårig kultur, frodig natur, färgstarkt folkliv och milslånga stränder, bland mycket annat.
Thailand
Det är inte särskilt konstigt att hundratusentals svenskar väljer att resa till Thailand år efter år, med tanke på paradisstränderna, det berömda lokala köket, de spännande utflykterna, fina hotellen, det solsäkra klimatet och den vänliga befolkningen.
Vietnam
På en resa till Vietnam kan du få ditt lystmäte av härliga stränder, spännande historia, fantastisk mat och livligt folkliv. Med Ving kan du resa med direktflyg till den vackra ön Phu Quoc.
Qatar
Med Ving kan du resa till Qatar som ett stopp på en längre resa, eller som en spännande kortsemester med sol, bad och spännande kultur.
Israel
En resa till Israel kan innehålla allt från historia och stränder till nöjesliv och shopping. Med Ving bor du i Tel Aviv, och eftersom Israel inte är stort kan du lätt ta dig runt för att upptäcka landet på egen hand.
Japan
Att resa till Japan är en fängslande vandring mellan ytterligheter, här samsas tusenårig historia med det hypermoderna och senaste inom teknikinnovation.