Hotell (779)

Resor till Asien

Med Ving kan du boka en resa till över ett dussin lÀnder i Asien, och till flera av dem flyger du direkt med vÄr egen charter.

Ving erbjuder bÄde stort och smÄtt för din resa till Asien. HÀr kan du vÀlja bland över tjugo olika resmÄl i Thailand, eller nÄgon av Maldivernas eleganta öar. HÀr finns nöjeslivet i Tel Aviv och naturupplevelserna pÄ Sri Lanka. Till mÄnga av vÄra destinationer flyger du direkt frÄn Sverige med bekvÀm charter, sÄ att du slipper flygbyten och fÄr sÄ mycket semestertid som möjligt.

StorstÀder och strand

En resa till Asien kan lika gÀrna vara en storstadssemester som en hÀrlig vecka eller tvÄ pÄ stranden. Eller bÀgge tvÄ. Du kan till exempel kombinera ett par spÀnnande dagar i Dubai med skönt strandhÀng pÄ Maldiverna, eller inleda din strandsemester i Thailand med shopping och upplevelser i Bangkok. Vill du ha en ren storstadsupplevelse rekommenderar vi en resa till Singapore, Hongkong eller Tokyo.

SkrÀddarsy din resa till Asien

Till de allra flesta av vÄra resmÄl i Asien kan du resa med reguljÀrflyg, vilket betyder att du kan lÀgga upp din resa sÄ den passar dig; nÀr du ska resa, hur lÀnge du ska vara borta, och hur mÄnga resmÄl du vill besöka. Hos Ving kan du alltid finna ett hotell som passar dig, frÄn tvÄ till fem vÄgor, med strandlÀge eller centralt, lyxigt eller lite enklare, och med eller utan All Inclusive.

Hitta ditt hotell

Resor till Asien

Förenade Arabemiraten
Om du bestÀmmer dig för en resa till Förenade Arabemiraten kommer du inte bli besviken, hÀr finns strÀnderna, lyxen, naturen, ett enormt utbud av olika aktiviteter och pÄlitlig sol, Äret runt.
Indien
En resa till Indien kan sammanfattas i kryddstark mat, billig shopping, kulörta fÀrger, ett gytter av mÀnniskor, gyllengula strÀnder och en diffus doft av rökelse. Och en och annan ko som strövar förbi.
Indonesien
Under en resa till Indonesien kan du koppla av pÄ fina strÀnder, dyka i kristallklart vatten och njuta av dramatisk natur.
Kina
PÄ en resa till Kina fÄr du uppleva en hÀnförande blandning av öst och vÀst, i kombination med vacker natur om du besöker nÄgon av öarna omkring Hong Kong.
Malaysia
PÄ en resa till Malaysia kan du möta Asiens alla ansikten; fÀrgsprakande marknader, nÄgra av vÀrldens högsta byggnader, myter, legender och paradisstrÀnder dÀr palmerna kastar sina skuggor över den finkorniga sanden.
Maldiverna
VÀlkommen pÄ en resa till Maldiverna, ett paradis med kritvita strÀnder, kristallklart vatten och turkosblÄ laguner. HÀr vÀntar total avkoppling, och de sevÀrdheter som finns vÀntar under havsytan.
Singapore
Boka gÀrna in en avstickare pÄ din resa till Singapore, som till exempel Bangkok eller Kuala Lumpur. Ving har alla möjligheter.
Sri Lanka
Under din resa till Sri Lanka kommer du stöta pÄ tusenÄrig kultur, frodig natur, fÀrgstarkt folkliv och milslÄnga strÀnder, bland mycket annat.
Thailand
Det Àr inte sÀrskilt konstigt att hundratusentals svenskar vÀljer att resa till Thailand Är efter Är, med tanke pÄ paradisstrÀnderna, det berömda lokala köket, de spÀnnande utflykterna, fina hotellen, det solsÀkra klimatet och den vÀnliga befolkningen.
Vietnam
PÄ en resa till Vietnam kan du fÄ ditt lystmÀte av hÀrliga strÀnder, spÀnnande historia, fantastisk mat och livligt folkliv. Med Ving kan du vÀlja mellan storstad och avkopplande strandliv, bland annat pÄ den vackra ön Phu Quoc.
Qatar
Med Ving kan du resa till Qatar som ett stopp pÄ en lÀngre resa, eller som en spÀnnande kortsemester med sol, bad och spÀnnande kultur.
Israel
En resa till Israel kan innehÄlla allt frÄn historia och strÀnder till nöjesliv och shopping. Med Ving bor du i Tel Aviv, och eftersom Israel inte Àr stort kan du lÀtt ta dig runt för att upptÀcka landet pÄ egen hand.
Japan
Att resa till Japan Àr en fÀngslande vandring mellan ytterligheter, hÀr samsas tusenÄrig historia med det hypermoderna och senaste inom teknikinnovation.