Indonesien
Sanur Bali

Indonesien

Indonesien

Ving erbjuder resor till två av Indonesiens mest populära och omtyckta öar: Bali och Lombok. Här kan du koppla av på svepande sandstränder, dyka i kristallklart vatten och njuta av dramatisk natur, allt utan att spräcka semesterbudgeten eftersom Indonesien är ett mycket billigt land att semestra i. Har du svårt att bestämma dig rekommenderar vi en kombinationsresa, så du bor på både Bali och Lombok.

Läs mer om Indonesien Dölj text

När är det bäst väder i Indonesien?
I Indonesien har Ving resor till öarna Bali och Lombok. Båda har tropiskt klimat med hög luftfuktighet och en jämn temperatur året om. Dagtid ligger medeltemperaturen på 30-31 grader och nattetid 25-26 grader. Vattnet är 27-29 grader varmt. Det som varierar mest över året är antalet soltimmar och nederbördsmängden.

Bali
Regnperioden pågår från december till mars, även om regnskurar förekommer året om. Torrast, med minst regn, är det från maj till oktober.

Lombok
Regnperioden löper från november till mars, även om regnskurar förekommer året om. Torraste perioden är maj till september.

  • Valuta: Rupiah (IDR)
  • Antal resmål:  8
  • Antal hotell:  71
Kombinera flera resmål

Kombinera flera resmål

Har du svårt att välja mellan sol & bad och storstadsmyller? Varför inte kombinera en resa till Bali med några dagar i Bangkok eller Singapore? Boka en kombinationsresa!

Fler kombinationsmöjligheter
Kombinera flera resmål

Alila Ubud

Högt och vackert beläget design-hotell inbäddad i tropisk grönska och med fantastisk utsikt. Hotellet är byggt i balenesisk stil och består av flera rumslängor, utspridda i en vacker trädgård.

Läs mer om Alila Ubud