Hotell (51)

Resor till Indonesien

Under en resa till Indonesien kan du koppla av på fina stränder, dyka i kristallklart vatten, njuta av tropisk natur och semestera på mångsidiga Bali.
När du bokar din resa till Indonesien med Ving flyger du till ön Bali. Här kan du lugnt njuta av din vistelse utan att spräcka semesterbudgeten, Indonesien är ett mycket billigt land att semestra i.

Vings resmål i Indonesien

Indonesien består av 13000 öar som breder ut sig över nästan 500 mil mellan Australien och Sydostasiens fastland. Vings resmål Bali har varierande natur med ett rikt djurliv. Här finns allt från vulkaner och fuktig regnskog till vackra sandstränder och vidsträckta risfält.

Att göra i Indonesien

Eftersom Indonesien består av öar handlar förstås många av aktiviteterna om vad det går att göra över och under havsytan. Du kan med fördel prova på att dyka, snorkla, surfa eller vindsurfa under din resa till Indonesien. På land går det att ägna sig åt vandring, golf eller tennis om du tycker om att röra på dig under din semester. Jagar du adrenalin kanske en forsränning kan vara en minnesvärd upplevelse. Annars går det förstås lika bra att koppla av på stranden eller unna dig en skön spabehandling.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Indonesien

Resor till Indonesien

Lockas du av djurliv, tät regnskog, fina stränder, shopping, aktiviteter och nattliv, då är en resa till Bali något för dig. Välj mellan flera resmål, både längs kusten och i bergen.
Kuta Beach
Kuta Beach är Balis livligaste turistort och på en resa hit väntar framförallt ett hett nattliv, men också bra shopping och gott om restauranger. Med Ving bor du lugnt men ändå nära folkliv och nöjen.
Nusa Dua
Nusa Dua passar dig som vill resa till ett lugnt och lite lyxigt område på Bali, med några av öns finaste stränder. Hotellen ligger på stranden och huvudstaden bara en kort taxiresa bort.
Sanur
Sanur är avspänt och barnvänligt resmål, som främst är känt för sin fina sandstrand. Längs stranden finns en lång strandpromenad och i närheten väntar ett bra utbud av restauranger, barer och affärer.
Ubud
En resa till den vackra hantverksbyn Ubud innebär avkoppling för både kropp och själ, byn är sedan gammalt Balis kulturella centrum. Här uppe i bergen är klimatet svalare och tempot lugnare.
Candidasa
Candidasa är ursprungligen en liten fiskeby, som tack vare sin vänliga atmosfär blivit populär bland besökare som bara vill ta det lugnt i skuggan av en palm under sin resa.
Lovina Beach
Kombinera din resa till södra Bali med Lovina Beach på öns norra kust. Här får du en lugn semester med svarta lavastränder, spännande undervattensliv och strandnära hotell.
Seminyak
Seminyak är det lugnare alternativet till Kuta Beach, och passar lika bra för dig som ska resa med barn som för dig som vill bo lite mer elegant och trendigt vid en fantastisk strand.