Hotell (15)

Resor till Kina

På en resa till Kina får du uppleva en hänförande blandning av öst och väst, i kombination med vacker natur om du besöker någon av öarna omkring Hong Kong.
Med sina 1,4 miljarder invånare är Kina världens folktätaste land, och även Asiens till ytan största land. Det finns förstås mycket att göra och se under en resa till Kina, bland annat kan du ägna dig åt riktigt billig shopping och frossa i riktig kinesisk mat -som är helt annorlunda från den mat vi i Sverige kallar kinesisk.

Sevärdheter i Kina

Det finns oändligt med platser och sevärdheter att uppleva under en resa till Kina, och bland de allra populäraste hittar du bland annat Himmelska fridens torg samt Kinesiska muren och Förbjudna staden som finns med på Unescos världsarvlista. Det finns dessutom gott om lokalt arrangerade utflykter att välja mellan för alla olika åldrar och intressen.

Vings resor till Kina

När du bokar din resa till Kina med Ving bor du i storstaden Hong Kong. Det är en kosmopolitisk stad med orörd natur och kulturella traditioner från både öst och väst. Hong Kongs huvudområden är Hong Kong Island, Kowloon Peninsula och New Territories. Här finns tillräckligt att se och göra under en spännande resa på ett par dagar eller ett par veckor.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Kina

Resor till Kina

Fler resmål i Kina
Hong Kong
En resa till Hong Kong är flera resor i en: shopping, mat, sevärdheter och ett folkliv som inte liknar något annat.