Förenade Arabemiraten
The Dubai Mall, Downtown Dubai

Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten

Välkommen till sol, värme och salta bad - mitt i vintern. Förenade Arabemiraten blandar solig lyx med exotism.

På bara drygt sex timmar flyger du till Förenade Arabemiraten, sju små och relativt självständiga emirat på den arabiska halvön. Här får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol. Med Ving kan du välja mellan fyra av dem, eller kombinera dem till en resa. I Dubai kan du välja mellan fem olika resmål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach och Jebel Ali. Vi erbjuder dessutom resor till Abu Dhabi, Förenade Arabemiratens största emirat, samt till Fujairah och Ras Al Khaimah, som med sina barnvänliga stränder passar perfekt för familjer.

Läs mer om Förenade Arabemiraten Dölj text

Namnen kan låta som tagna ur en saga, men verklighetens emirat är moderna städer, med flera topputrustade hotell, härliga stränder och välsorterade varuhus. Det är framförallt den höga servicenivån och den glänsande finishen du kommer att minnas efter ett besök.

Nyhet: Ajman
Nu lägger vi ännu ett emirat till listan över resmål du kan besöka med Ving. I Ajman – det minsta av alla emirat – väntar en skön vistelse på något av våra lyxhotell på den vackra stranden.

När är det bäst väder i Förenade Arabemiraten?
I Förenade Arabemiraten har Ving hotell i flera emirat, på resmålen Jumeirah Beach, Jebel Ali, Downtown Dubai, Bur Dubai, Deira, Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah och Abu Dhabi. Här råder ett tropiskt ökenklimat, med heta somrar och varma vintrar. Dagstemperaturen på sommaren, i juni till september, når ofta över 40 grader och luftfuktigheten är hög. Vintrarna, från december till mars, är något svalare med 23-27 grader och en något lägre luftfuktighet. Havet är skönt och badvänligt året om, med temperaturer från 20 till 28 grader. Nederbörden är mycket sparsam, i stort sett obefintlig mellan maj och november.

  • Valuta: Dirham (AED)
  • Antal resmål:  10
  • Antal hotell:  113
Dubai – aldrig tråkigt

Dubai – aldrig tråkigt

Bara 6 timmar bort, men en helt annan värld. Dubai bjuder på varmt klimat året om, fantastiska stränder och shopping i världsklass.

Läs mer om Dubai
2 x drömresmål

2 x drömresmål

Varför inte kombinera shopping i Dubai med sol & bad på exotiska Maldiverna? Eller några dagar på Mauritius?

Läs om våra kombinationsresor
Emirates

Dubai med Emirates

Flyg från Arlanda och Kastrup direkt till Dubai med Emirates, ett av världens bästa flygbolag. Med Emirates ingår 30 kg bagage, mat och dryck ombord samt prisbelönt underhållningssystem.

Resmål med Emirates

Våra resmål i Förenade Arabemiraten