Medelhavet ligger bokstavligen vid dina fötter

Sunprime Palma Beach

Hotellbetyg: 4

  • Åldersgräns 16 år
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
  • Strandläge
  • Ligger nära centrum
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofylld pool
  • Kylskåp på rummet

Välkommen till en semester för vuxna i Palma – perfekt för dig som vill kombinera strand och stad.

Sunprime Palma Beach ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden i Playa de Palma. För dig som är shoppingsugen och vill känna mer storstadspuls tar det endast tio minuter med bil eller buss till Palma stad. Till flygplatsen tar det inte mer än fem minuter.

Läs mer om Mer värde.

På Sunprime Palma Beach kan du skämma bort dig själv med sköna spabehandlingar, god mat och fina viner. Du väljer själv om du vill bo i rum eller svit, alla har modern inredning och många har härlig utsikt från balkongen.

I hotellets huvudbyggnad hittar du reception, spa, gym och fitnessavdelning. Restaurangen ligger längst ned i en av sidobyggnaderna. Stämningen i Sunprime Restaurant är lika trevlig som maten är vällagad, och det tillsammans med det perfekta läget har gjort den till ett populärt restaurangval även för förbipasserande turister. Varför inte förboka något av våra populära måltidspaket hemifrån? Du ska ju ha semester.

Sunprime Palma Beach har en liten pool med sköna solsängar. Mest avkoppling hittar du dock i Sunprime Spa som erbjuder allt från klassisk pedikyr till djuprengörande ansiktsbehandlingar och spapaket, där du blir mjukt ompysslad i timmar.

Gillar du träning? Då har du hamnat rätt. Vi erbjuder gruppträning med utbildade instruktörer. Vill du träna på egen hand är strandpromenaden perfekt för jogging- och cykelturer. Är det golf som lockar hittar du inte mindre än fyra golfbanor i närheten och Ving erbjuder flera förmånliga golfpaket.

På promenadavstånd från hotellet ligger byn Can Pastilla som påminner om gamla Mallorca, men som också har en modern touch. Här finns en båthamn och många trevliga restauranger, barer och affärer.

Läs mer Sunprime Palma Beach Dölj text Hotellfakta

Internet
Gratis WiFi ingår på hela hotellet. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Hotellinformation
På hotellets egen informationssajt MySunprime hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive-lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Du når MySunprime via din egen medhavda smartphone, dator eller surfplatta.

Handikappvänligt
På hotellet finns ramper. Det finns inga sviter som är anpassade till rörelsehindrade. Hiss saknas i sidobyggnaden.

Säsong
Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.

På våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.

Under vintersäsongen (24/2-1/4 2018) är vårt Spa stängt och det finns inga instruktörsledda klasser på hotellet. Du är välkommen att träna på egen hand i gymmet. Restaurangen är öppen fem dagar i veckan. Kvällsaktiviteter med dans eller livemusik erbjuds två till tre kvällar i veckan. Lexbergs cykeluthyrning håller öppet.

Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete under Sunprime Environment.

Övrigt
Receptionen: Öppen dygnet runt. AVIS-biluthyrning, bordsreservation, växling, tvättservice, golfbanor m.m.
Byggt: 1971. Renoverat: 2010/2011.
97 rum och sviter. 10 våningar i huvudbyggnaden, 4 respektive 5 våningar i sidobyggnaderna. Hiss: Finns i huvudbyggnaden.
Parkering: Saknas.

Hotellmanager
Domingo Muñoz

Adress

Sunprime Palma Beach
Calle Pollacra 4
07610 Playa de Palma
Telefon: +34 971 744 493/280
palmabeach@sunprime.net

Utbud på Sunprime Palma Beach

Prislista