Hotell (28)

Resor till Menorca

Boka en resa till Menorca och upplev den gröna öns inbjudande hamnstäder, böljande kullar och långsträckta sandstränder med turkosblått vatten.
Menorca är den näst största av de baleariska öarna och ligger strax nordost om Mallorca. Bokar du en resa till Menorca med Ving kan du välja mellan fem olika resmål, alla på öns västra eller södra kust. Här ligger bland annat den vackra gamla staden Ciutadella, det populära resmålet Cala'n Bosch och Santo Tomas som kan skryta med en av öns längsta stränder.

Bra restauranger

På Menorca finns mängder av restauranger. Utbudet är varierat, så att alla kan hitta något som tilltalar. Det finns förstås restauranger där du kan beställa såväl pizza som mat från andra sidan jordklotet, men majoriteten av dem har sin inriktning på lokala rätter. Medelhavsköket är ständigt närvarande och det är inte svårt att få tag på en utmärkt paella eller tapas som smälter i munnen. Fisk och skaldjur är förstås centralt och det kan man passa på att frossa i under sin resa till Menorca.

Vings resor till Menorca

När du bokar din resa till Menorca med Ving får du själv bestämma hur länge du vill vara borta. Du får också välja mellan en lång rad hotell, här finns såväl lägenheter som hotellrum, i alla olika prisklasser. Ska du resa med barn finns flera barnvänliga hotell att välja mellan, samtliga med kort promenadavstånd till stranden. Hotellen har egna barnklubbar där underhållning och aktiviteter arrangeras för barn i olika åldrar.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Menorca

Resor till Menorca

Cala Galdana
Cala Galdana ligger skyddat inne i en djup bukt, mellan höga klippor. Inför din resa hit kan du se fram emot att få bekanta dig närmre med en lång, vit strand, små butiker och utmärkta restauranger.
Cala'n Bosch
På en resa till Cala'n Bosch njuter du av vackra stränder, en mysig marina och avslappnad atmosfär på ett av Menorcas mest populära resmål. Här finns dessutom ett vattenland med en egen go cart-bana.
Ciutadella
  • Restauranger & barer
Ciutadella är en av öns största städer. I hamnen ligger trendiga restauranger och gnistrande yachter, och i stadens krokiga små gränder kan du botanisera bland många spännande butiker under din resa.
Santo Tomas
Välkommen till en av öns längsta stränder. En resa till Santo Tomas innebär en rofylld semester med sköna utflykter på nära håll. Byns lilla huvudgata kantas av flera små restauranger och barer.
Son Bou
Bokar du en resa till Son Bou kan du se fram emot en semester i lugn och ro på en av Menorcas längsta stränder – ett perfekt resmål för dig som ska resa med barn.