Hotell (40)

Resor till Costa Dorada

Res med Ving till Sitges och Salou, Costa Doradas populärast badorter. Här väntar härligt långgrunda stränder och hotell i alla prisklasser.
Både Sitges och Salou passar fint för en resa med barn, även om det är i Salou som de mest barnvänliga hotellen finns, och man brukar säga att Sitges har ett livligare nöjesliv. Oavsett vilket av våra resmål du väljer så är du ju på Costa Dorada, med härligt långa stränder, fina vattenparker och goda chanser till både golf och cykling.

Hotell i alla prisklasser

I Sitges och Salou kan du välja mellan hotell och lägenheter, från två till fem vågor, allt för att du ska hitta en semester som passar både dig och din plånbok. Här finns hotell vid stranden, lyxhotell, hotell inne i staden och sådana som ligger ett litet stycke utanför. Kort sagt, här finns ett hotell som passar dig och din resa.

Skräddarsy din resa till Costa Dorada

Om du bokar din resa till Costa Dorada med Ving kan du resa när du vill och vara borta så länge du vill, året runt. Det betyder att du själv väljer både avresedag och reslängd, och med så kort flygtid och transfer är det fullt möjligt att resa både över en långhelg i september eller en tidig golfresa i mars.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Costa Dorada

Resor till Costa Dorada

Salou
Salou är ett av de största resmålen längs Costa Dorada, lika bra för en avkopplande weekend som för en semester på stranden.
Sitges
  • Nöjesliv
  • Restauranger & barer
  • Shopping
Det finns många skäl att lägga semestern i Sitges: golf, mat, lokala viner och det dussintal stränder som ligger i och kring staden.