Hotell (58)

Resor till Costa Brava

Res med Ving till Costa Brava, den vackra kuststräckan från Barcelona upp till den franska gränsen. Ving erbjuder tre resmål av olika karaktär.
Längs med Costa Brava finns gott om både stränder, hotell, små byar och vacker natur, tillsammans med en av Spaniens bästa golfbanor. Här finns också en av Europas största nöjesparker, och massor av restauranger som serverar kustens egna rätter, ett paradis för den som tycker om fisk och skaldjur. Om du bokar din resa till Costa Brava med Ving kan du välja mellan tre olika resmål: familjevänliga Santa Susanna, Calella, bara någon timme med tåg från Barcelona, och Lloret de Mar, med kustens kanske bästa nöjesliv.

Costa Brava – strandkusten

Längs med Costa Brava väntar kilometerlånga stränder som passar lika bra för vuxna som för barn. Här finns plats för alla, och eftersom det är lätt att hitta en strand som passar hela familjen kan du vara säker på en semester där alla njuter av sol och bad. Längs med de flesta stränder går en välskött strandpromenad, och det är hit man går om man blir hungrig eller törstig, innan man återvänder till stranden.

God mat och gott vin längs Costa Brava

Det finns gott om både stora och små restauranger utmed kusten, från en av världens bästa restauranger; El Celler de Can Roca, till mindre lokala krogar där menyn beror på vad fiskarna fått under natten. Här ligger också ett av Spaniens mest spännande vindistrikt, Emporda, som fick sin ursprungsbeteckning relativt nyligen. Om du bokar en hyrbil tillsammans med din resa till Costa Brava är det lätt att på egen hand upptäcka kustens många gastronomiska pärlor.

Välj rätt hotell i Costa Brava

Om du bokar din resa till Costa Brava med Ving kan du välja mellan ett femtiotal hotell, med det läge och i den prisklass som passar dig. Många av våra hotell ligger centralt och på bekvämt avstånd från stranden, så du bor lika nära nöjes- och restauranglivet som du bor nära sol och bad.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Costa Brava

Resor till Costa Brava

Calella
Calella ligger bara någon timmes resa norr om Barcelona, bokar du hyrbil med din resa kan du upptäcka hela kusten.
Lloret de Mar
  • Barnvänligt
  • Restauranger & barer
  • Nöjesliv
Lloret de Mar är ett av många fina resmål längs Costa Brava, här kan du njuta av god mat, bra nöjesliv och härliga stränder.
Santa Susanna
En semester i Santa Susanna kan handla om golf, vin, god mat och fina stränder, kanske med en liten avstickare till Barcelona, dit du kan resa med lokaltåg.