Sunprime Waterfront

Hotellbetyg: 4,5

  • Åldersgräns 16 år
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
  • Strandläge
  • Ligger nära centrum
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Sunprime Bike Station
  • Kylskåp på rummet

Välkommen till Sunprime Waterfront – ett utmärkt val om du vill bo vid stranden och ha nära till Palma stad.

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden i Playa de Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch. Här finns en båthamn och många trevliga restauranger, barer och butiker. Från hotellet tar det bara tio minuter att åka bil eller buss till Palma stad. Till flygplatsen tar det inte mer än fem minuter.

Läs mer om Mer värde.

Poolområdet på Sunprime Waterfront är något utöver det vanliga. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet, vill du ha en större strand är det bara att promenera ett hundratal meter, förbi den lilla småbåtshamnen.

I Sunprime Restaurant är maten välkomponerad och på vinlistan kan du hitta både gamla och nya favoriter. Vill du ha en riktigt bekväm semester kan du förboka Sunprime All Inclusive eller något av våra andra prisvärda måltidspaket. Loungen lockar med goda drycker, skön musik och avslappnad stämning. Självklart ingår WiFi både här och på resten av hotellet.

Klassikerhotell
Sunprime Waterfront är ett certifierat Klassikerhotell vilket innebär att det finns goda förutsättningar för dig som vill träna de fyra klassikergrenarna simning, löpning, skidor och cykling. Hotellet erbjuder också gym och massage.
Läs mer på klassikerhotell.

I vår fitnessavdelning kan du träna både gym och gruppträning med utbildade instruktörer. Besök även gärna vår Bike Station, där vi hyr ut kvalitetscyklar från Cannondale och erbjuder cykelförvaring. Under din vistels rekommenderar vi även ett besök i hotellets Spa som erbjuder allt från pedikyr och massage till vårt nya lyxiga Premium Decleor Spa-paket, där det ingår 100 minuters valfri behandling. Passa på att boka det redan idag, det går endast att boka i förväg och platserna är begränsade.

Vill du ta en promenad är det inte mer än ca 6-7 kilometer till shoppingen och storstadspulsen i Palma stad. Gillar du golf finns det inte mindre än fyra golfbanor i närheten och du som vill kan bekvämt boka något av Vings golfpaket.

Läs mer Sunprime Waterfront Dölj text Hotellfakta

Internet
Gratis WiFi ingår på hela hotellet. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Hotellinformation
På hotellets egen informationssajt MySunprime hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive-lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Du når MySunprime via din egen medhavda smartphone, dator eller surfplatta.

Handikappvänligt
Det finns inga sviter som är anpassade till rörelsehindrade.

Säsong
Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.

Under våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.

Försäsongen sommaren 2018 pågår från cirka mitten av februari till den 6 april. Restaurangen och gym har öppet varje dag. Spa- och Fitnessavdelningen är stängd och öppnar i mitten av april.

Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete under Sunprime Environment.

Övrigt
Receptionen : Öppen dygnet runt. AVIS-biluthyrning, bordsreservation, växling, tvättservice, bokning av spa, golfbanor m.m.
Byggt: 1965. Renoverat: 2011/2012.
191 rum och sviter. Våningar: 8 våningar. Hiss: Våning 0-6, trapphiss från våning 0 till -1 (maxvikt 225 kg).
Parkering: Ja, begränsat antal platser

Hotellmanager
Marie Pålsson

Adress

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon: +34 971 262 350
waterfront@sunprime.net

Utbud på Sunprime Waterfront

Prislista