Solsäkra höstlovet

Höstlovsresor 2024

En höstlovsresa är perfekt för dig som längtar bort från regn och rusk till sol och värme. På många resmål är det fortfarande varmt i luften och skönt i vattnet. Men eftersom det är väldigt populärt att resa under hösten bör du boka din höstlovsresa för 2024 i god tid.

Boka in lite kvalitetstid med familjen på ett hotell som både stora och små kommer att trivas på. Några familjefavoriter för höstlovsresan är våra egna hotell Ocean Beach Club och Sunwing Family Resorts på Cypern och Gran Canaria.

Höstlovsweekend

Höstlovet är perfekt för en härlig weekend på höstlovet för hela familjen, upptäck en spännande storstad som London, New York eller Paris, eller varför inte solsemester på höstlovet till värmen i Dubai.

Har Ving sista minuten-resor på höstlovet 2024

Om du inte bokat höstlovsresan 2024 och det börjar närma sig kan vi ha en del restresor kvar. Vi rekommenderar att du kikar på vår sista minuten-sida för att se aktuella avgångar.

Populära resmål för höstlovsresan

Hos oss hittar massor av resor på höstlovet

Gran Canaria

Gran Canaria

Vill du vara säker på ett skönt klimat på höstlovsresan ska du kika på resor till Kanarieöarna. Här kan temperaturen stiga en bit över 20 grader under höstlovet.

Cypern

Cypern

På Cypern väntar en solig och skön semester för hela familjen. Bo till exempel på familjefavoriten Sunwing Sandy Bay Beach som ligger precis vid stranden i Ayia Napa.

Fler tips för höstlovet 2024

Kryssningsresa

Upplev flera resmål under en vecka. Såväl stora som små kan se fram emot nya upplevelser och roliga aktiviteter både på land och till havs.

Nya upplevelser och roliga aktiviteter – både på land och till havs.

Storstadssemester

Varför inte upptäcka en storstad tillsammans under höstlovet? Välj bland över 60 olika storstäder i Europa och resten av världen.

Välj bland över 60 olika storstäder i Europa och resten av världen.

Solsäkra klassiker

Behåll sommarkänslan på ett av våra härliga resmål som bjuder på många soltimmar. Vad sägs till exempel om Sicilien, Algarve eller Costa del Sol?

Njut av en varm och skön höst vid Medelhavet eller Algarvekusten.

Disneyland® Paris

Gör det här höstlovet till det bästa någonsin! Ta med familjen till Disneyland® Paris och upplev spektakulära shower, fantasifulla attraktioner och storslagna parader.

Ta med familjen till världens mest magiska plats under höstlovet.

Vilken flygplats reser du från?

Hitta en resa från din avreseflygplats under höstlovet 2024.

Hitta din höstlovsresa 2024 här