Resenärernas egna restips

Skriv om din egen resa eller läs och inspireras av andras restips. Här hittar du mängder av tips, synpunkter och subjektiva betyg på allt som kan vara av intresse, både inför och under din resa.

Tipsa andra om din bästa reseupplevelse - skriv ditt restips här!

Alla restips för detta resmål

 • Miami Beach

  Av:s_kansakangas 
  2012-09-25

  Betyg
  Egenskap Betyg
  Barnvänligt
  2
  Mat & Dryck
  5
  Nöjesliv
  5
  Sevärdheter
  5
  Shopping
  5
  Sport/Äventyr
  5
  Stränder
  5

  Mitt absoluta favoritresemål! Varit där 7 gånger och älskar det lika mycket varje gång, man blir aldrig besviken! Super bra restauranger, såsom Nobu, Mr Chow och sushi samba är att rekommendera om man är sugen på japanskt!
  Kan vara skönt att ha hyrbil då man är i Miami eftersom det är en stor stad som är ganska utspridd! Ligger fina shoppingcenter straxt utanför Miami som är värda att besöka, ex Aventura mall och sawgrass mills (om man vill handla lite märkeskläder). Mitt absoluta favoritresemål! Varit där 7 gånger och älskar det lika mycket varje gång, man blir aldrig besviken! Super bra restauranger, såsom Nobu, Mr Chow och sushi samba är att rekommendera om man är sugen på japanskt!
  Kan vara skönt att ha hyrbil då man är i Miami eftersom det är en stor stad som är ganska utspridd! Ligger fina shoppingcenter straxt utanför Miami som är värda att besöka, ex Aventura mall och sawgrass mills (om man vill handla lite märkeskläder).

  Resan ägde rum: mars 2012

  Kommentera restipset