Hotell (467)

Resor till Nordamerika

Resor till Nordamerika har intresserat oss nordbor i hundratals år, och intresset ser inte ut att sina i första taget. Den stora världsdelen omfattar både USA och Kanada, två stora och inflytelserika länder med stora variationer i såväl klimat och landskap, språk och kultur.
Med Ving kan du resa till Nordamerika med reguljärflyg, boka hotell, sätta ihop din egen paketresa eller kombinera flera resmål under samma semester. Du kanske vill kombinera en cityweekend med en veckas strandliv längs kusten eller en kryssning? Du väljer förstås själv när du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Sevärdheter i Nordamerika

På den enorma kontinenten finns förstås ett oändligt utbud av platser att besöka och aktiviteter att uppleva. Oavsett vad som främst fångar ditt intresse finns det i Nordamerika. Du kanske vill känna den höga pulsen i kändistäta Miami Beach, vandra upp och ner för de branta gatorna i San Francisco, ta en selfie med frihetsgudinnan i New York eller insupa glamouren i Hollywood. I Vings värld finns allt samlat på ett ställe.

Cityresa till Nordamerika

Eftersom du själv skräddarsyr din resa till Nordamerika väljer du själv om du vill vara borta över en weekendresa, en vecka eller längre. I Nordamerika finns mängder av fängslande storstäder att förälska sig i. Se en NHL-match i Toronto, prova spellyckan i Las Vegas eller vandra i kändisarnas fotspår på Hollywood Boulevard i Los Angeles.

Sol och bad i Nordamerika

Härliga sandstränder finns det gott om i Nordamerika, och på resmål som San Diego och Hawaii kan du kombinera strandliv med restauranger, nöjesliv, aktiviteter och allt som hör en storstad till. Vidsträckta sandstränder finns det dessutom gott om längs Floridas kust på resmål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale och Key West.
Hitta ditt hotell

Resor till Nordamerika

USA
En resa till USA bjuder på allt och lite till! Storstäder, sol, bad, shopping, restauranger, kultur, nattliv, nöjesparker – här finns något för alla.