Hotell (555)

Resor till Nordamerika

Resor till Nordamerika har intresserat oss nordbor i hundratals Är, och intresset ser inte ut att sina i första taget. Den stora vÀrldsdelen omfattar bÄde USA och Kanada, tvÄ stora och inflytelserika lÀnder med stora variationer i sÄvÀl klimat och landskap, sprÄk och kultur.

Med Ving kan du resa till Nordamerika med reguljÀrflyg, boka hotell, sÀtta ihop din egen paketresa eller kombinera flera resmÄl under samma semester. Du kanske vill kombinera en cityweekend med en veckas strandliv lÀngs kusten eller en kryssning? Du vÀljer förstÄs sjÀlv nÀr du vill resa och hur lÀnge du vill vara borta.

SevÀrdheter i Nordamerika

PÄ den enorma kontinenten finns förstÄs ett oÀndligt utbud av platser att besöka och aktiviteter att uppleva. Oavsett vad som frÀmst fÄngar ditt intresse finns det i Nordamerika. Du kanske vill kÀnna den höga pulsen i kÀndistÀta Miami Beach, vandra upp och ner för de branta gatorna i San Francisco, ta en selfie med frihetsgudinnan i New York eller insupa glamouren i Hollywood. I Vings vÀrld finns allt samlat pÄ ett stÀlle.

Cityresa till Nordamerika

Eftersom du sjÀlv skrÀddarsyr din resa till Nordamerika vÀljer du sjÀlv om du vill vara borta över en weekendresa, en vecka eller lÀngre. I Nordamerika finns mÀngder av fÀngslande storstÀder att förÀlska sig i. Se en NHL-match i Toronto, prova spellyckan i Las Vegas eller vandra i kÀndisarnas fotspÄr pÄ Hollywood Boulevard i Los Angeles.

Sol och bad i Nordamerika

HÀrliga sandstrÀnder finns det gott om i Nordamerika, och pÄ resmÄl som San Diego och Hawaii kan du kombinera strandliv med restauranger, nöjesliv, aktiviteter och allt som hör en storstad till. VidstrÀckta sandstrÀnder finns det dessutom gott om lÀngs Floridas kust pÄ resmÄl som Clearwater Beach, Fort Lauderdale och Key West.

Hitta ditt hotell

Resor till Nordamerika

USA
En resa till USA kan betyda precis vad som helst, storstĂ€der, sol och bad, shopping, restauranger, kultur, nattliv, nöjesparker – det finns nĂ„got för alla.