Se hotell (0)

Resor till Fort Myers Beach

Till Fort Myers ska du resa om du vill ha en semester med fokus på lugn, ro och vackra stränder.
Fort Myers ligger i västra Florida, vid Mexikanska golfen. Atmosfären i den mysiga staden, som omges av ett hundratal öar och vackra stränder, är avslappnad, något som den amerikanske uppfinnaren Thomas Alva Edison insåg redan i slutet av 1800-talet då han valde att bygga laboratorium och vinterbostad här.

Strandlivet i Fort Myers Beach

Stränderna och lugnet är det som lockar allra mest att resa till Fort Myers Beach. Det är här, strax utanför Fort Myers som de flesta av Vings hotell ligger. Stränderna tillhör Floridas absolut bästa och stämningen är på samma gång avslappnad och exklusiv. Att promenera omkring och beundra de påkostade villorna är ett gratisnöje som inte ska underskattas! Solnedgångarna över gulfkusten är också gratis och någonting utöver det vanliga.

Barnvänligt hotell i Fort Myers Beach

Om du ska resa med barn till Florida tipsar vi om lägenhetshotellet Pink Shell Beach Resort. Detta är vårt kanske allra bästa familjeboende i hela Florida. Hotellet har alla tänkbara faciliteter och ett ypperligt läge direkt på den långa och vita stranden. Från Pink Shell Beach Resort har du dessutom ett behagligt promenadavstånd till centrum, och med en lägenhet är det lätt att dra sig tillbaka för en eftermiddagslur och ett mellis i lugn och ro.

Kultur, sevärdheter och shopping

Under din resa till Fort Myers rekommenderar vi en tur till Edisonmuseet, en av de mest välbesökta sevärdheterna i Fort Myers. Edison la också grunden till berömda McGregor Boulevard, en drygt två mil lång och palmkantad allé som passerar genom Fort Myers. Edison planterade många av de palmer som står kvar än idag, mot löfte om att staden skulle ta hand om dem efter hans död. En annan berömdhet som föll för Fort Myers charm var bilmagnaten Henry Ford. Hans vinterbostad fungerar också som museum idag, här kan du bland annat se den berömda T-Forden. Gillar du shopping blir du inte heller besviken. Ta till exempel en tur till Miromar Outlet Mall i utkanten av Fort Myers om du vill göra några riktigt bra fynd.

Captiva och Sanibel Island

Alldeles utanför Fort Myers ligger de två härliga semesteröarna Captiva och Sanibel. Här finns många spännande aktiviteter till sjöss, som djuphavsfiske, delfinkryssningar och dykning. Samt ett par av Floridas absolut finaste stränder, berömda för sina vackra snäckor. På öarna hittar du också flera bra restauranger och ett hyggligt shoppingutbud som kan sätta lite guldkant på din resa.

Skräddarsy din resa

När du bokar en resa med Ving går alla resmål i Florida att kombinera veckovis. För dig som tycker att semester är samma sak som upplevelser kan vi till exempel rekommendera sju nätter i Fort Lauderdale och sju nätter i Fort Myers. Börja med utflykter till Everglades, Miami, Key West och Kennedy Space Center, toppa med lite golf, shopping och nöjen – avrunda sedan din resa med en vecka på stranden i Fort Myers. Du kan också kombinera Fort Myers med Miami Beach, Fort Lauderdale, Clearwater Beach eller Orlando, där Disney World ligger. En sak är i alla fall säker: The Sunshine State är väl värd att upptäcka så mycket som möjligt av.

Din egen resa till Fort Myers

Om du bokar en resa med Ving till Florida får du bestämma allt själv. Allt kan ordnas så det passar dig: avresedag, reslängd, resmål, hotell, upplevelser, etc. Vi hjälper till att förverkliga alltsammans – från att hitta rätt resa till att boka bästa flyg och hotell, och kanske lägga till en hyrbil.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Lugn och ro
  • Välj rum eller lägenhet
  • Familjehotell
  • Hotell på stranden
  • Bra shopping

Våra kunder om Fort Myers Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Fort Myers Beach