Se hotell (22)

Resor till Maui

Res med Ving till Maui och gör dina drömmar om Hawaii till verklighet.
Maui är en tropisk paradisö som uppfyller alla drömmar du rimligen kan ha om Hawaii. Vajande palmer, dramatisk natur och stränder som vid upprepade tillfällen röstats fram som några av världens absolut finaste.

Vings Maui

Hawaiis näst största ö Maui har verkligen någonting för alla. Ett åttiotal stränder med både vit, röd och svart sand som totalt sträcker sig över 20 mil. Ett prisbelönt kök med skaldjur, sushi, färsk fisk och riktigt bra kött som bas. Barer och restauranger där du kan dansa hela natten, botaniska trädgårdar, bländande natur, golfbanor rankade som några av världens bästa, fina hotell, bra shopping och ett tropiskt klimat med höga temperaturer året runt. Med Ving kan du välja mellan två resmål på Maui: Wailea-Makena och Lahaina. På båda resmålen bor du på eller vid stranden och har nära till ett lokalt centrum.

Att göra på Maui

Att Maui kallas "The Magic Isle" är inte svårt att förstå. Det kommer du själv att upptäcka när du njuter av utsikten ovan molnen i Haleakala National Park eller sitter i en bil på väg till Hana, en av världens mest natursköna sträckor med otaliga vattenfall längs vägen. Eller varför inte när du äter en middag under stjärnorna i Wailea, direkt efter att ha betraktat en av de vackraste solnedgångar den här planeten har att erbjuda? Naturligtvis ska du också prova på surfing, antingen som åskådare elller som utövare. Här finns allt från surfing för nybörjare till proffsens favoriter: Honolua Bay och Hookipa Beach.

Våra kunder om Maui

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Maui

Hawaii

Hawaii 3 öar på 2 veckor

Har du alltid också drömt om att besöka Hawaii? År 2019 åkte vår kollega och reseexpert Ann-Renée Degnes på sin drömsemester till Hawaii och upplevde 3 av öarna.