Se hotell (30)

Resor till Orlando

Boka en resa med Ving till Orlando och upplev Walt Disney World Resort och ytterligare några av världens främsta attraktioner och sevärdheter.
Orlando är ett mecka när det gäller temaparker och här finns verkligen mycket att se och göra för hela familjen. Förutom Walt Disney World Resort finns en rad andra kända temaparker som Legoland och Universal Orlando Resort med Harry Potters magiska värld. Oavsett om din resa ska handla om härlig shopping, nöjen eller temaparker kommer du att hitta det du söker. Ta gärna en tur till Cape Canaveral och Kennedy Space Center Visitor Complex, där de flesta av USA:s rymdfarkoster skjuts upp. Vill du njuta av sol och bad är det bara att göra en utflykt till de milslånga stränderna vid kusten. I Orlando finns också massor av shopping malls och outlets där du kan fynda till riktigt bra priser.

Barnvänligt i Orlando

Om du ska resa med barn till Orlando har vi gott om familjevänliga hotell att välja mellan, med både hotellrum och lägenheter. Många av dem ligger i direkt anslutning till någon av de nöjesparker som det är så gott om i Orlando, men vill du bo nära både en strand och en nöjespark ska du ta en titt på Disney's Beach Club Resort.

Karibienkryssning från Orlando

Du vet väl att du även kan boka en kryssning i Karibien när du reser till Orlando? Du kan välja mellan flera olika rutter, med några av Karibiens mest exotiska öar och hamnar längs vägen; St Thomas, Barbados, St Maarten och Haitit, för att bara nämna några. Till kryssningen kan du sedan lägga så många dagar du vill i Orlando eller något av våra andra resmål i Florida.

Walt Disney World Resort

Övriga attraktioner och sevärdheter får ursäkta: den allra främsta anledningen till att resa till Orlando stavas Walt Disney World Resort – världens största lekpark som ligger på ett område större än Manhattan. Här finns ett oändligt utbud av nöjen och underhållning för hela familjen, med hög kvalitet på allt från attraktioner, hotell och restauranger till underhållning och golfbanor. När du bokar din resa med Ving kan du också välja att bo i själva Walt Disney World Resort, på något av deras spektakulära hotell.

Walt Disney World Resorts temaparker

I sagolandet Magic Kingdom kan barnen skaka hand med Musse Pigg, titta in i Askungens slott eller resa med Peter Pan till Neverland. En resa till Orlando och Disney's Hollywood Studios är en dröm för dig som gillar Disneys filmer. Här hittar du både åkattraktioner och shower från några av Disneys mest populära filmer, som exempelvis Toy Story och Star Wars. I Epcots framtidsvärld är temat teknologi, uppfinningar och kultur från hela världen. Här kan du resa ut i rymden och prova på livet som astronaut i ena sekunden och besöka vikingar eller samurajer i nästa. På kvällarna roar du dig i nöjeskvarteret Disney Springs, där du garanterat hittar det du söker i restaurang- och nöjesväg.

Hyr bil och upptäck Orlando!

Allra lättast tar du dig dit du vill med hyrbil. Du kör på fina highways och det är lätt att hitta. Förutom ovanstående sevärdheter och attraktioner vill vi rekommendera nyöppnade Legoland i Winter Haven, Busch Gardens i Tampa eller varför inte Universal Orlando Resort, där du kastas in i filmens förtrollade värld? Möjligheterna är oändliga.

Din egen resa till Orlando

Till Orlando reser du med reguljärflyg med Ving. Du kan också kombinera hotell och resmål precis som du vill. Vi har massor av kombinationsmöjligheter och hotell med bästa läge överallt. Du kan till exempel kombinera din semester i Orlando med något av våra resmål på västkusten, som Clearwater Beach eller Fort Myers Beach. Du kan resa när du vill och stanna i Florida så länge det passar dig! När du reser med Ving gäller paketreselagen och vi tar hand om dig om något händer. Tryggt, enkelt och flexibelt.
Bra att veta
  • Bra shopping, restauranger och nattliv
  • Familjehotell
  • Kombinera resmål
  • Bra pris på hyrbil
  • Spännande utflykter
  • Kryssningar

Våra kunder om Orlando

SÖK DIN RESA TILL Orlando