Se hotell (9)

Resor till Clearwater Beach

Under en resa till Clearwater Beach badar du vid en av världens bästa stränder och njuter av en sol som skiner så gott som året runt.
Clearwater Beach ligger på en långsträckt sandö utanför Tampa, och dess strand brukar ofta hamna på tio i topp-listan när världens bästa stränder utses. När du sätter ner fötterna på den finkorniga, kritvita sanden kommer du att förstå varför. Området kring stranden är väl anpassat för turister och erbjuder gott om barer, restauranger och nattklubbar. Är du ute efter att aktivera dig under din resa finns också alla möjligheter. Här kan du välja mellan i stort sett vilka vattensporter som helst, följa med på delfinkryssning, spela golf eller hyra ett par inlines och ta dig en sightseeingtur på egen hand.

Upptäckter och upplevelser kring Clearwater

En kort resa med buss från Clearwater Beach ligger Tampa, en storstad som bjuder på en fascinerande blandning av spanskt, kubanskt och amerikanskt. Tampa kan skryta med en rik och varierad blandning av sevärdheter och upplevelser. En match i hockey eller amerikansk fotboll, en promenad i någon av de botaniska trädgårdarna, en kvällskryssning i mexikanska golfen... listan med nöjen kan göras lång. Clearwater Beach är också en bra utgångspunkt för dig som vill upptäcka mer av Florida. Med hyrbil tar det mindre än två timmar att resa till Disney World i Orlando.

Barnvänligt hotell i Clearwater Beach

Om du ska resa med barn till Clearwater Beach har du naturligtvis möjlighet att bo riktigt bra. Vi toppar med familjevänliga Sheraton Sand Key Resort, ett snyggt förstaklasshotell direkt vid stranden på Sand Key strax utanför centrala Clearwater Beach. Här kopplar du av vid ett inbjudande poolområde med barnpool, solstolar och poolbar. På hotellområdet hittar du också en restaurang, tennisbana och lekplats.

Skräddarsydd resa till Clearwater Beach

Med Ving kan du boka en resa där du bestämmer allt själv. Eftersom du reser med reguljärflyg kan allt ordnas så det passar dig och ditt ressällskap: när ni ska resa, hur länge ni ska vara borta, var ni ska bo och så vidare. Vi ser till att du får den resa som passar dig bäst. Glöm inte att titta på möjligheten att kombinera din resa till Clearwater Beach med något av våra andra spännande resmål i Florida.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Familjehotell
  • Hotell på stranden
  • Centrala hotell
  • Bra pris på hyrbil
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Clearwater Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Clearwater Beach