Se hotell (13)

Resor till Fort Lauderdale

Fort Lauderdale brukar kallas Floridas Venedig, boka en resa med Ving och upplev glitter, lyx, shopping och stränder.
Under en resa till Fort Lauderdale möts du av lång, välskött sandstrand med bra hotell, massor av nöjen, glitter och lyx. Och så ett enormt shoppingutbud. Längs kanalsystemet, som går kors och tvärs genom Floridas Venedig, ligger flotta lyxvillor och marinor överfyllda med lustjakter och segelbåtar. USA är känt för att vara störst och mest. Det gäller i högsta grad det enorma shoppingcentret Sawgrass Mills Outlet utanför Fort Lauderdale, där du hittar allt och där det är rea på det mesta året runt. Du kan också fynda på den stora loppmarknaden Swap Shop, om du vill ha ett unikt minne från din resa.

Lauderdale by the Sea

Några av Vings hotell ligger i Lauderdale by the Sea, som är som en förlängning av Fort Lauderdale. Här är tempot betydligt lugnare, vilket har gjort Lauderdale by the Sea till en favorit för barnfamiljer som gärna bokar en resa hit för att koppla av och vara tillsammans. Stranden är finkornig och barnvänlig och i centrum av samhället ligger små butiker, restauranger och barer. Piren som går ut från Commercial Boulevard är strandens mittpunkt. Här är det alltid mycket folk som är ute på promenad eller besöker någon av restaurangerna som ligger på piren. Har du tur kan du få syn på pelikaner som brukar häcka här.

Ät gott i Fort Lauderdale!

Restaurangutbudet i Fort Lauderdale är stort – under din resa kan du välja mellan en mängd restauranger och kök från hela världen, i alla prisklasser. En trevlig kväll kan börja med att du tar vattentaxi till någon av de charmiga kanalrestaurangerna. Från Vings hotell har du också gångavstånd till restauranger, barer och butiker.

Barnvänliga hotell i Fort Lauderdale

Ving har flera bra hotell i Fort Lauderdale om du ska resa med barn till Florida och naturligtvis kan du välja både strandläge och om du vill bo i hotellrum eller lägenhet.

Skräddarsydda resor till Fort Lauderdale

Med Ving kan du kombinera hotell och resmål precis som du vill. Vi har en mängd kombinationsmöjligheter och hotell med bästa läge överallt - både familjehotell och hotell som passar när du ska resa utan utan barn. Du reser när du vill och stannar i Florida så länge det passar dig. När du bokat en resa med Ving gäller också paketreselagen, och vi tar alltid hand om dig om något händer. Tryggt, enkelt och flexibelt.

Kombinationer och kryssningar

Florida är en dröm för dig som vill uppleva fler resmål under en och samma semester. Varför inte njuta av stränderna och nöjeslivet i Fort Lauderdale och Miami Beach, för att sedan resa vidare till Orlando och Disney World? Från Fort Lauderdale utgår också våra kryssningar som tar dig med på bekväma och spännande turer i den karibiska övärlden.

Hyrbil med Ving

I Florida märks det också att USA är bilens förlovade land. Du kör på fina highways och det är lätt att hitta. Boka din hyrbil innan avresa via Ving och Avis.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Hotell på stranden
  • Fina stränder
  • Bra shopping, restauranger och nattliv
  • Välj rum eller lägenhet
  • Kryssningar

Våra kunder om Fort Lauderdale

SÖK DIN RESA TILL Fort Lauderdale