Se hotell (0)

Resor till Sanibel/Captiva Island

Sanibel och Captiva island lockar med fantastiska stränder, vacker natur och en härlig känsla som påminner om Karibien, hit kan du lika gärna resa med barnen som med bästa vännen.
Sanibel och Captiva Island är två så kallade systeröar utanför Fort Myers Beach, där den Mexikanska golfen är som allra vackrast. Det finns broförbindelser mellan fastlandet och öarna och avstånden på öarna är inte större än att du kan ta dig runt med cykel, ett skönt sätt att samtidigt koppla av och aktivera dig under din resa.

Barnvänliga stränder och naturupplevelser

Stränderna på Sanibel och Captiva är verkligen någonting extra. Med den vita sanden och det turkosblå vattnet är det lätt att tro att man är på resa i Karibien snarare än i Florida. Som gjort för både små och stora barn. Både Sanibel och Captiva har en exklusiv karaktär och utöver de härliga stränderna erbjuder öarna storslagna naturupplevelser. I naturreservatet J. N. Darling National Wildlife Refuge på Sanibel kan du paddla i mangroveträsk och med lite tur få syn på både hägrar, pelikaner och sjökor.

Barnvänligt hotell på Captiva island

Om du funderar på att resa med barn till Sanibel eller Captiva Island ska du ta en titt på Tween Waters Island Resort & Spa, här bor du i bekväma rum eller lägenheter bara några steg från stranden, och vill du koppla av lite extra bokar du en behandling i hotellets spa.

Upptäcktsfärder i Florida

Det finns också ett mindre, men varierat restaurangutbud på öarna, med bland annat små lokala pubar och exklusiva middagskrogar. Över huvud taget lämpar sig Sanibel och Captiva för små upptäcktsfärder – antingen på cykel eller i hyrbil. Med en hyrbil kan du dessutom passa på att utforska mer av Florida.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Hotell på stranden
  • Fina stränder
  • Bra pris på hyrbil
  • Barnvänliga stränder
  • Välj rum eller lägenhet

Våra kunder om Sanibel/Captiva Island

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Sanibel/Captiva Island