Se hotell (11)

Resor till Key West

En resa till Key West, Floridas sydligaste juvel, känns mer som att resa till Västindien, och stämningen är mer västindisk än amerikansk.
Key West är en charmig småstad som alltid lockat konstnärer och äventyrare, och en favoritplats för gay-kulturen. Efter en skön dag på stranden drar sig de flesta ner till kajen och livliga Mallory Square för att se på solnedgången och gatuartisternas uppvisningar. Stadsdelen Old Town är en annan favorit med härlig atmosfär, kulturmärkta hus och ett trevligt restaurang- och nöjesutbud. Likaså shoppinggatan Duval Street och den världsberömde författaren Ernest Hemingway hem med tillhörande museum.

Bo på stranden

Om du väljer att resa till Key West kan du se fram mot att bo på stranden, bara några steg från en inbjudande simtur. Hos Ving hittar du flera hotell som ligger både centralt i Key West och ändå intill närmaste strand. I hotellutbudet finns både familjehotell och lyxhotell med olika vågor.

Skräddarsy din resa till Key West

Till Key West reser du reguljärt med Ving och därför kan du själv bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Du kan såklart också boka en hyrbil samtidigt som du bokar din resa till Key West. Hyrbil är lika med frihet, så passa på att ö-hoppa och gör utflykter till andra spännande platser längs Florida Keys-öarna.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Kombinera resmål
  • Centrala hotell
  • Bra pris på hyrbil
  • Valfri reslängd
  • Resor året runt

Våra kunder om Key West

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Key West

Miami Beach

Kombinera din kryssning med en minisemester

Flera resor på en semester. Det låter nästan för bra för att vara sant. Ska du på en kryssning i Karibien och din kryssning utgår från Fort Lauderdale eller Miami, är det upplagt för att kombinera din kryssning med en minisemester på The Keys (öarna utanför Key West). Vår reseexpert Jessica ger här sina bästa tips!