Se hotell (41)

Resor till Miami Beach

En resa till Miami Beach lockar med underbara stränder, hög kändisfaktor och ännu högre puls. Välkommen till Floridas mest kända badort.
Miami Beach var den första och mest kända badorten i Florida. Här varvas ett fantastiskt klimat, sol och bad med shopping och ett livligt nöjesliv. Och för semestern är det South Beach som gäller. Stranden är otroligt fin och nattlivet intensivt och lätt sofistikerat. Pulsen är hög och på de trendigaste ställena är även kändisfaktorn hög. I butikerna i Lincoln Road Mall och längs Ocean Drive kan du också ägna dig åt shopping, trevliga restaurangbesök eller så spanar du på de färgglada byggnaderna i Art Deco-stil.

Välj rätt hotell i Miami Beach

Med över hundra hotell att välja bland i Miami Beach kan du vara säker på att hitta det du söker. Du hittar både familjehotell och hotell som passar vuxna. Flera av Vings hotell ligger på Ocean Drives hetaste sträcka, mitt i det kulturskyddade art deco-distriktet. Här bor du bland de renoverade 1920-talshusen i läckra pastellfärger och tidstypisk arkitektur och har nöjeslivet runt hörnet. Vi har dessutom hotell både i South Miami Beach och North Miami Beach, där du kan du välja om du vill bo i hotellrum eller i lägenhet under din resa. Vings hotell finns i alla olika prisklasser, från två vågor till tjusiga lyxhotell.

Skräddarsy din resa till Miami Beach

Få ut det mesta av din semester och kombinera din resa med flera resmål. När du bokar en resa till Miami Beach med Ving reser du reguljärt, därför kan du själv bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Varför inte inleda din resa med några dagar på stranden i Miami Beach och fortsätta med ett besök på Disney World i Orlando?

Kryssa i Karibien från Miami Beach

Du kan också kombinera din vistelse i Miami Beach med en kryssning, antingen innan eller efter din semester. Här kan du välja mellan flera olika rutter som går till populära resmål i Karibien. En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill uppleva flera resmål under samma resa.

Upptäck Florida med hyrbil

I Florida är det bekvämt att bila runt och det märks verkligen att USA är bilens förlovade land. Du kör på fina highways, det är lätt att hitta och du får helt enkelt mer ut av din semester. Med hyrbil kan du göra utflykter till flera spännande platser, till exempel läckra Key West, eller varför inte ge dig ut på alligatorspaning i naturreservatet Everglades?
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Centrala hotell
  • Bra pris på hyrbil
  • Välj rum eller lägenhet
  • Bra shopping, restauranger och nattliv
  • Kryssningar

Våra kunder om Miami Beach

SÖK DIN RESA TILL Miami Beach

Miami Beach

Kombinera din kryssning med en minisemester

Flera resor på en semester. Det låter nästan för bra för att vara sant. Ska du på en kryssning i Karibien och din kryssning utgår från Fort Lauderdale eller Miami, är det upplagt för att kombinera din kryssning med en minisemester på The Keys (öarna utanför Key West). Vår reseexpert Jessica ger här sina bästa tips!

Resor med Finnair

Resor med Finnair

Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax.

Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax.