Poolområdet erbjuder en fantastisk havsutsikt.

Sunwing Makrigialos Beach

Hotellbetyg: 4

 • Lägenheter med poolaccess
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Skandinavisk barnklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, gym och SATS ELIXIA-klasser
 • Babypool med solskydd

En känsla av lugn och avkoppling i ljusblå Medelhavslyx.

Hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2017 för bästa familjehotell på Kreta.

Sunwing Makrigialos Beach är skapat för att din familj ska vara tillsammans och njuta av lugn och ro. Vid en av Kretas härligaste stränder finns tid för balans, god mat, en simtur och mys med barnen. Här bor du i vackra omgivningar, en bit utanför Makrigialos.

På Sunwing Makrigialos Beach finns allt från Happy Baby-lägenheter, för dig som reser med små barn, till Big Family om ni är många i sällskapet. På Sunwing Makrigialos Beach finns ett boendealternativ för alla. Du har nära till hotellets utbud var du än bor. Våra pooler har perfekta teman för liten och stor, för busig och lugn. Babypoolen har förstås solskydd och vill du röra på dig så rekommenderas vår Vattengymnastik. Vill du bege dig utanför resorten ligger byn Makrigialos på promenadavstånd en bit bort. Här finns mysiga restauranger och barer alldeles vid stranden. Det finns också en del affärer att shoppa i.

Läs mer Sunwing Makrigialos Beach Dölj text Hotellfakta

Internet
WiFi Internet* ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig.

*Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Informationssajt My Sunwing
På hotellets egen informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive- lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Du når MySunwing via din egen medhavda smartphone, dator eller läsplatta. Du kan även hitta sajten på datorerna som finns att låna gratis i Help Desk.

Sunwing i sociala medier
Du vet väl att du kan följa Sunwing Makrigialos Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Makrigialos Beach på Facebook.

Rökfritt
Sunwing Makrigialos Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

Kontantfritt hotell
Hotellet är kontantfritt, vid incheckningen får du ett kort som du smidigt använder i restaurangerna, Mini Market och i glasskiosken. Allt du köper sätts upp på din nota som du sedan betalar vid utcheckningen.

Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.

Handikappvänligt
Stora nivåskillnader med trappor inom resorten. Det finns inga handikappanpassade lägenheter.

Säsong
Hotellet har öppet april-oktober. Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.

Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete på Sunwing Family Resorts miljösida.

Övrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Utcheckning kl. 12.00. Bankomat finns på hotellet.
131 lägenheter. Hiss: I vissa delar av Apollon.
Luftkonditionering: 1/6 - 30/9 kl. 16.00-19.00 och 22.00-09.00.
Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.

Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Sunwing All Inclusive

Bokar du All Inclusive hemifrån så ingår mat och dryck från frukost-, lunch- och middagsbufférna under hela semestern. Glass, kaffe och mycket annat ingår naturligtvis också. Självklart är Sunwing All Inclusive-paketet gratis för alla barn under 12 år när en vuxen i resesällskapet bokar det. Läs mer om våra smarta måltidspaket.

OBS! Begränsat antal platser på båda inclusive-alternativen. Boka tidigt så har du större chans att få plats!

Sunwing Inclusive

Boka Sunwing Inclusive hemifrån så ingår alla frukostar och fem av sju luncher och middagar från vår omväxlande och frestande buffé. Självklart är Sunwing Inclusive gratis för alla barn under 12 år när en vuxen i resesällskapet bokar det.

Boendeskatt Grekland

Grekland har infört en boendeskatt på alla kommersiella övernattningar från och med 1 januari 2018. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Utbud på Sunwing Makrigialos Beach

Prislista

Sunwingföräldrar

Vings Sunwingforum

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför låter vi våra kunder ge dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar.

Alla hotell i Makrigialos

 • Sunwing Makrigialos Beach
  • Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,5
 • Ocean Beach Club - Kreta
  • O.B.C. by Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,5
 • SENTIDO Mikri Poli Atlantica
  • SENTIDO
  .
  Gästernas betyg 4,4