Se hotell (1)

Resor till Koh Yao Noi

På Koh Yao Noi väntar dramatisk natur och vita stränder. Trots att ön är ganska stor och fantastiskt vacker är turismen begränsad.
Även om "Noi" betyder lilla är Koh Yao Noi en av de största öarna i den vackra Phang Nga-provinsen. Ön ligger mellan norra Phuket och Krabi och är framför allt känd för sina dramatiska kalkstensformationer och sina ljuvliga, vita stränder. Det går inga flyg direkt till Koh Yao Noi, men du kan resa hit med båt både från Phuket och Krabi.

Lite turister – ingen trafik

Tycker du om lugn och ro har du valt att resa till rätt ställe. Här är turismen mycket begränsad, och det finns inga stora vägar och bara ett fåtal hotell. Ska man ta sig någonstans är det båt som gäller. Det här är ett riktigt smekmånadsställe, där man snorklar, badar, dyker, läser eller bara njuter i en solstol. Vill du sedan göra något annorlunda kan du besöka en gummiplantage eller någon av de fisk- och skaldjursodlingar som finns runt ön.

Fridfullt hotell vid stranden

Vårt läckra boutiquehotell, Cape Kudu Hotel ligger fantastiskt, direkt vid havet på öns östra sida. Här får du en riktigt avkopplande semester helt utan stress och måsten, inramad av all tänkbar komfort och med omsorgsfull service. Vill du ha det riktigt lyxigt kan du boka en villa med egen pool! Och vill du ha lite mer fart - kombinera Koh Yao Noi med Phuket!
Bra att veta
  • Lugn och ro
  • Fina sandstränder
  • Boutiquehotell
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Koh Yao Noi

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Koh Yao Noi