Se hotell (3)

Resor till Nai Yang Beach

Nai Yang är Patongs absoluta motpol, med en bred, härlig sandstrand, ett antal restauranger och några hotell.
Den breda och mycket fina Nai Yang-stranden ligger nästan längst upp på Phukets nordvästra kust, bara några kilometers resa från flygplatsen, och strax utanför kusten ligger öns största korallrev. Phukets popularitet växer och många resmål har på senare år gjort sitt bästa för att kunna ta emot fler gäster. Dock inte Nai Yang Beach. Eftersom området ligger inom en marin nationalpark är det fortfarande oexploaterat och imponerande stillsamt – ett riktigt smultronställe för dig som ska resa på semester för att njuta av sol, bad och mycket avkoppling.

Nöjesliv och shower

Men din lugna och fridfulla resa kan snabbt och enkelt förvandlas till att bli mer fartfylld. Åker du ner till Patong har du ett enormt shopping- och nöjesutbud att välja på, vilket kan vara en skön kontrast efter några dagars avslappning. Och på vägen dit eller tillbaka kan du stanna till på flera trevliga resmål, bl a Bangtao, Kamala och Surin Beach.

Koppla av på Vings hotell

Väljer du att resa till Nai Yang med Ving kommer du aldrig att bo långt från stranden. Här kan du till exempel bo på Nai Yang Beach Resort, ett avkopplande hotell som ligger inne i en nationalpark, bara ett stenkast från stranden. Du kan också kombinera din resa till Nai Yang med något av våra livligare resmål, längre söderut. Ving har mycket att välja på i Thailand.

Valfri reslängd

Hit kan du boka en resa med hotell och reguljärflyg, på de tider som passar dig, allt i ett paket. Och det spelar ingen roll när du vill åka. Hos Ving kan du boka en resa året runt.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Kort transfer
  • Strandnära hotell
  • Hotell med spa
  • Kilometerlång sandstrand
  • Lokala restauranger
  • Lugn och ro

Våra kunder om Nai Yang Beach

SÖK DIN RESA TILL Nai Yang Beach