Se hotell (1)

Resor till Surin Beach

En resa till Surin Beach är lika med en lugn och mycket skön semester vid Phukets kanske vackraste strand.
Surin Beach är en lugn och grön oas, någon mil norr om Patong. Hit ska du resa för att få den orörda stillheten, de finaste stränderna och de bästa hotellen. Den här delen av ön har attraherat både artister, sportstjärnor och världens jetset som väljer att resa hit för avskildheten och barfotalivets drömtillvaro. Inte undra på det! Surin Beach är ett tropiskt paradis, fjärran från folkvimlet i de större semesterorterna i Thailand.

Lyxhotell i Surin

Det är lätt att bo både elegant och exklusivt i Surin. Här finns hotell med både spa och vinkällare bara en kort promenad från stranden. På Twinpalms Phuket får du dessutom ett gigantiskt poolområde kantat av palmer och solstolar där det är lätt att hitta en lite avskild vrå.

30 minuter till nöjeslivet

Det mesta av nöjen och restauranger i Surin finns på hotellen, mycket av riktigt hög klass. Vill du ha omväxling och ett lite större utbud är det bara en halvtimmes resa med tuk tuk in till Patong. Där är nöjeslivet betydligt mer utvecklat och restaurangerna varierar från enklaste hål-i-väggen där thailändarna själva äter till vardags, till exklusiva internationella restauranger. Det finns också en uppsjö av barer, nattklubbar och caféer, myllrande marknader och butiker där du kan fynda bland kläder, cd-skivor, väskor, hantverk och mycket annat. Sedan tycker många att det är skönt att resa tillbaka till lugnet i Surin Beach.

Surin året runt

Med Ving kan du boka en resa med reguljärflyg till Surin året runt, sommar såväl som vinter. Det betyder att du själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Ändå får du hela resan i ett paket. Tryggt, säkert och enkelt.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Lyxhotell
  • Strandnära hotell
  • Hotell med spa
  • Fin sandstrand
  • Bra restauranger
  • Lugn och ro

Våra kunder om Surin Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Surin Beach