Se hotell (4)

Resor till Kamala Beach

I Vings Kamala Beach väntar en barnvänlig semester, med sol och bad för både stora och små på Sunwing Kamala Beach.
Det är till Kamala Beach du ska resa om du längtar efter lugn atmosfär och god service. Kanske är det därför som det redan idag är så populärt bland barnfamiljer. Här ligger ju också vårt Sunwing Kamala Beach, för både barn och vuxna, och på bekvämt avstånd även för små ben finns både restauranger och annat som kan ge lite omväxling till stranden och poolerna. För de som vill resa utan barn, till en vuxen semester med perfekt läge intill stranden inte långt från Kamala by, erbjuder vi Sunprime Kamala Beach. Självklart håller båda hotellen öppet året runt, så du kan resa till Thailand både på sommaren och på vintern.

Populär sandstrand

Kamala Beach är en knappt två kilometer lång och till största delen långgrund och finkornig sandstrand där både barn och vuxna kan njuta av sol och bad. Den norra änden är den lugnaste, med bara några få hotell och gott om plats på stranden. I strandens andra ände ligger själva byn Kamala. Den är inte speciellt stor, inte heller särskilt livlig, men här finns några lokala restauranger och ett par caféer. Ett tips är att ta med strandskor, sanden kan bli riktigt varm i solen. Snorklar gör du bäst vid klipporna i norra änden.

Sunwing Kamala Beach

Bara ett stenkast från stranden i Kamala ligger Sunwing Kamala Beach, ett familjeparadis som fått Stora Barnsemesterpriset. Här finns rum för alla familjer, stora som små, och den som vill kan boka en Royal Pool Suite där man kan hoppa ut i poolen direkt från sin egen terrass. För våra yngre gäster finns massor att göra när de inte är på stranden: Lollo & Bernie, simskola, spel, lekar och mycket mer. Men naturligtvis har vi också tänkt på deras föräldrar, med spa, gym, praktiska måltidspaket och underhållning som passar för hela familjen. Allt för att alla ska få en den resa de drömmer om.

Sunprime Hotels när du reser utan barn

Bokar du en resa till Sunprime Kamala kan du se fram mot en avkopplande semester fylld av sol, bad, träning och god mat. Stranden ligger rätt nedanför hotellet, där också två av hotellets fyra pooler finns. Vill du ha en extra bekväm semester bokar du Sunprime Inclusive samtidigt som du bokar din resa. Då ingår de flesta, men inte alla, av dina måltider under semestern, för det kan ju hända att du vill gå ut och prova vad som erbjuds på de lokala restaurangerna.

Shopping och nöjen

Vill du shoppa tar det under en halvtimme att resa ner till Patong från Kamala Beach, antingen med taxi eller tuk tuk. Där kan du fynda det mesta som Thailand kan erbjuda; kläder, väskor, musik och hantverk. Patong är också känt för sitt stora nöjesutbud, där musiken aldrig tystnar och där mängder med neonljus slåss om uppmärksamheten. Kontrasten mot Kamala är enorm, och du kommer garanterat att uppskatta lugnet i Kamala när du kommer tillbaka.
Bra att veta
  • Sunwing Family Resorts
  • Prisbelönt familjehotell
  • Sunprime Hotels
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlång sandstrand
  • Barnvänlig strand
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Kamala Beach

SÖK DIN RESA TILL Kamala Beach

Inspiration

Ann-Renée på Kamala Beach

Idylliska Kamala Beach

Kamala Beach är ett resemål vår expert Ann-Renée gärna återkommer till gång efter gång. Här berättar hon varför och ger sina bästa tips för en semester på Idylliska Kamala Beach.