Se hotell (12)

Resor till Khao Lak

Khao Lak är en flera kilometer lång strand strax norr om Phuket, perfekt för alla som vill resa på en lugn semester.

Som på så många andra semesterorter i Thailand är det stranden som lockar en att resa till Khao Lak. De milslånga stränderna med gyllene sand är svåra, för att inte säga omöjliga, att motstå. Och varför skulle man det? White Sand Beach är precis vad det låter som; en lång, palmskuggad strand med puderfin, vit sand. Många tycker att Khao Lak är detsamma som paradiset. Med de långa stränderna i väst och den frodigt gröna regnskogen i öst är det lätt att bli förtjust i den här platsen. Khao Lak är definitivt den lugnaste semesterorten runt Phuket, och kanske även den där man bäst får uppleva vad som är det verkliga Thailand. Här finns flera bra restauranger längs huvudgatan, flera av dem med en fin utsikt om du vill njuta av middagen tillsammans med en spektakulär solnedgång. Khao Lak kan kanske vara lite för lugnt för somliga, men för andra är det ett perfekt ställe att resa till för att koppla av några veckor i värmen. Det finns alltid gott om plats på stranden och du kan alltid ta sköna promenader längs vattnet eller småvägarna.

Hotell för livsnjutare

Om du ska resa utan barn, för att njuta av livet och ditt ressällskap rekommenderar vi något av våra Prime Select-hotell i Khao Lak: Kantary Beach och Beyond Resort Khao Lak. Bägge två har ägnat lite extra omsorg åt vuxna gäster, med spa, strandläge och mycket höga betyg från våra tidigare gäster.

Barnvänligt hotell i Khao Lak

Ving erbjuder också ett hotell för hela familjen; På Emerald Beach Resort & Spa bor du omgiven av tropisk grönska alldeles vid havet. Dagarna tillbringar man helst på den vackra stranden, vid poolområdet eller i den lummiga trädgården, helt enkelt där det passar bäst för stunden. Och vill man umgås med andra finns det aktiviteter för alla åldrar, både dagtid och kvällstid.

Se mer av Thailand

Men här finns också gott om utflyktsmöjligheter för den som vill resa runt och se lite mer av Thailand. Ta till exempel en båttur från Khao Lak till Koh Similan, den lilla ögruppen strax utanför kusten, dit snorklare och dykare vallfärdar för att se de färgsprakande korallreven. Har du tur, kan du få se både havssköldpaddor, rockor, bläckfiskar och en massa olika färgglada fiskar. Eller ta en tuk tuk till någon av områdets vattenfall: Nam Tok Tone Prai eller Nam Tok Lampi.

Bra att veta
 • Familjehotell
 • Hotell för vuxna
 • Hotell på stranden
 • Hotell med spa
 • Kilometerlånga sandstränder
 • Lugn och ro
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Khao Lak

Väder
 • januari
31°23°
9
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • februari
32°23°
9
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
 • mars
33°24°
7
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
 • april
33°25°
7
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
20
Regnfria dagar
 • maj
31°25°
6
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • juni
31°25°
5
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
12
Regnfria dagar
 • juli
31°25°
3
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
14
Regnfria dagar
 • augusti
31°24°
4
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • september
30°24°
4
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
11
Regnfria dagar
 • oktober
31°24°
5
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
11
Regnfria dagar
 • november
31°24°
7
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • december
31°24°
9
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
Stränder
I Khao Lak finns det många underbara stränder med ljus och finkornig sand. Det är bara att ge sig ut på upptäcktsfärd. Dock kan djupet variera då det är stor skillnad mellan ebb och flod. Solstolar och parasoll finns mot avgift i avgränsade zoner.

Khuk Khak Beach

Lång vacker sandstrand alldeles norr om Khao Lak centrum. Här kan du finna din egen del i paradiset.

White Sand Beach

En av de vackraste stränderna runt Khao Lak. Populärt ställe då stranden verkligen lever upp till sitt namn med en lång, palmskuggad strand med puderfin, vit sand. Här finns några restauranger och vissa aktiviteter att prova på.

Khao Lak Beach

Stranden ligger söder om Khao Lak centrum, alldeles intill vårt hotell Emerald Resort. Stranden är cirka fem kilometer lång och längs vissa sträckor finns klippor i vattenbrynet.

Nang Tong Beach och Bang Niang

Stranden Nang Tong ligger lite norr om Khao Lak och övergår senare i Bang Niang. Bang Niang ligger centralt i Khao Lak med många hotell runt omkring. Detta resulterar i att det under högsäsong kan vara mycket folk på stranden. Vissa delar av stranden är även privata.

Sol och bad på Phuket

Phuket har många härliga stränder och om du vill ta dig till någon av de närliggande stränderna är ett smidigt och uppskattat sätt att åka med en taxibåt, så kallad longtail-båt. Du kommer till stranden, njuter av dagen och åker tillbaka den tid du avtalat med båten. Se till att göra upp om både pris och tid innan du åker iväg.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 10 timmar och 45 minuter från Stockholm, mellanlandning förekommer.

Så reser du hit

Ving har charterresor till Khao Lak under vinterhalvåret.

Du kan dessutom resa med Ving till Khao Lak året runt med reguljärflyg och flexibel reslängd.

Flyget landar på Phukets flygplats.
Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Khao Lak. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Transfern sker oftast med buss, men ibland med minibuss eller taxi beroende på hotellets tillgänglighet och antal gäster. Restiden från Phukets flygplats till ditt hotell är ca 1 timme och 30 minuter till 2 timmar och 30 minuter (70-95 kilometer), Den exakta rutten för transferbussen beror på lokala förhållanden och bestäms på plats. Mer information får du vid ankomst. Läs mer om transfer.

Om du bokat en paketresa med reguljärflyg rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare. I ditt resedokument finns information om hur och var chauffören möter dig. Läs mer om transfer vid resor med reguljärflyg.
Mat, dryck och nattliv
Khao Lak har flera lokala thairestauranger där du kan prova lokal mat, billigt och mycket gott. Förstklassiga restauranger är det ont om, men något i den vägen finns på flera av de stora hotellen, bland andra Le Meridien och Beyond Resort. De senaste åren har det dykt upp några restauranger med skandinavisk mat i centrum av Khao Lak.

Mat och dryck i Thailand

Det är billigt att äta gott i Thailand, och variationen är enorm. På de mest populära resmålen, som exempelvis Patong kan prisnivåerna ligga högre, men jämfört med Sverige är det ändå alltid väldigt billigt. Ofta beställer man två-tre rätter per person och sedan smakar alla i sällskapet på alla rätter. Som vanligt när man är utomlands gäller två grundregler: Välj ställen där det är gott om folk och, om möjligt, ett ställe där du ser att det finns många thailändare. Den första garanterar att maten inte har stått för länge, den andra att maten håller god kvalitet.

Maten i Thailand

Det thailändska köket, i varje fall utmed landets kust, baserar sig till stor del på färskvaror med ris eller nudlar som ständigt närvarande bas. De flesta menyer verkar hisnande långa vid första anblicken, men du upptäcker snart att det rör sig om varianter på jämförelsevis få teman. Det vi skulle kalla wok, alltså snabbstekta ingredienser, serveras ofta med eller utan ris och nudlar, separat eller som en del av rätten. Pad thai är ett av dess många namn och just pad thai består av nudlar, tofu, ägg, grönsaker och andra godsaker och serveras ofta med hackade jordnötter.

Fried rice

Fried rice kommer i ett otal skepnader; med räkor, kyckling, vegetariskt, nötkött eller vad som nu finns till hands. Det är ett slags asiatisk pytt, med andra ord, som finns överallt och är en av de säkraste rätter du kan välja om du vill undvika magsjuka, eftersom den alltid serveras nylagad.

Rice and curry

Ett annat huvudtema är rice and curry, ett slags thailändsk snabbmat, eftersom man får en tallrik ris och sedan själv lägger på curries från skålar som står framme. Här finns det lika många varianter som det finns kockar. Till skillnad från stekt ris eller nudlar kan curries vara rejält kryddade med chili och andra starkvaror, så det är inget för nybörjaren.

Sallad

Sallader av olika slag är också populära. De är i regel ganska långt från vår andefattiga grönsallad, och innehåller ofta kyckling, räkor, bläckfisk eller annat kött. En sallad med ris är ofta tillräckligt för en lunch. Ett varningsord - thailändska sallader skjuter skarpt. Här får kockarna leva ut sin förtjusning i chili och en sallad kan vara helt överströdd med hackade röda och gröna chilifrukter. Ta det varligt och beställ vitt ris till din sallad, vatten hjälper inte.

Soppa

Soppor måste också nämnas när man talar om thailändsk mat. De kan vara antingen klara eller tjocka, i det senare fallet ofta baserade på kokos, vilket ger dem en något söt smak. En soppa är en självklar del i en thailändsk måltid, som en kompletterande smak och konsistens.

Matnyttiga termer

På de allra flesta restauranger är menyn på engelska, men det kan ändå vara roligt att känna igen några mattermer. Stavningen kan variera något, då thai inte använder sig av det västerländska alfabetet utan översätter ljuden till bokstäver.
• Biff - Woa
• Fisk - Pla
• Fläsk - Muu
• Kyckling - Gai
• Ris - Kao?
• Nudlar - Guay tiaw
• Räkor - Gung?
• Vatten - Nam

Dryck

De två vanligaste thailändska ölsorterna är Singha och Chang, båda väl anpassade till det thailändska klimatet, med tillräcklig beska för att släcka även den mest soldrivna törst. Singha är dock aningen sötare än Chang. Alkoholstyrkan kan närmast jämföras med svenskt starköl, 6 till 7 volymprocent. Förutom Singha och Chang stöter man på de större ölsorterna, som Heineken, Carlsberg och Tiger.
Fruktjuicerna bör man inte gå miste om. De finns dels som juice och dels som shakes, då som en läskande korsning av isglass och juice. De görs i allmänhet av buteljerat vatten och is och är både säkra och uppfriskande. Om man inte säger till att man bara vill ha lite socker kan de bli lite väl söta. En annan populär dryck är den så kallade Mekongwhiskyn, som många anser att den kan drickas utblandad med Coca Cola.
Khao Lak är ett lugnt och harmoniskt resmål med begränsat nattliv, men här finns ett flertal små, trevliga restauranger där man kan äta en god thailändsk måltid, dricka en fruktjuice, eller varför inte kyla ner sig med en kall thailändsk öl, till exempel Singha eller Chang. De senaste åren har det vuxit fram en liten sidogata till huvudgatan, där du finner de mer traditionella thaibarerna.
Shopping
I Khao Lak finns många små och medelstora butiker med hygglig shopping. En del av butikerna accepterar de vanliga korten, men inte alla så det är en bra idé att ha kontanter i beredskap.

Shoppingcenter

Vill du besöka ett lite större shoppingcentrum finns det på Phuket. Längs vägen mot Phuket Town ligger de tre stora varuhusen Lotus, Central Festival och Big C. I Phuket Town ligger shoppingcentren Robinson och Ocean Plaza. I Patong finns det nya shoppingcentret Jungceylon med ett stort utbud av affärer.

Marknad i Khao Lak

Khao Lak har två lokala marknader som säljer mat och kläder. Den ena ligger i Bang Niang och den andra strax utanför Bang Niangs centrum och heter Build Market.

Shopping på Phuket

Thailand är verkligen ett land för de köpglada att fynda i! Här finns allt du kan tänka dig mellan himmel och jord att fylla resväskan med - utbudet är enormt och priserna är otroligt låga. Varuhusen har alltid haft fasta priser, och allt fler följer efter. På marknaderna och i många mindre affärer gäller det dock att pruta sig till ett pris som båda parter är nöjda med. Du börjar med halva priset, och kom ihåg att säljaren inte släpper ifrån sig något som inte ger åtminstone lite vinst.

Shoppingcentrum

På vägen mot Phuket Town finns de tre stora varuhusen Tesco Lotus, Big C, och Central Festival. I Phuket Town ligger shoppingcentren Robinson och Ocean Plaza. I Patong finns shoppingcentret Jungceylon. De flesta butiker accepterar de vanliga korten, det är dock bra att ha kontanter i beredskap.

Skräddare

Hemma är det nästan otänkbart att sy upp en kavaj eller klänning. Det är dyrt och det finns inte så många verksamma skräddare kvar. Här i Thailand är det tvärtom. Här finns det en skräddare i varje gathörn och priserna är väldigt låga. Skräddarsydda plagg kan fås för samma pris som fabrikstillverkade hemma, om inte billigare.
Det finns många bra skräddare på Phuket, men det finns lika många dåliga som använder tyger av sämre kvalitet och gör undermåliga arbeten. Även om plagget ser bra ut, så kanske det inte gör det efter tre-fyra tvättar. Vi vill att du skall bli riktigt nöjd och hitta en ärlig och duktig skräddare.

Köpvärda saker

Köpvärda saker från Thailand är:
• Sidentyger
• Skräddarsydda plagg
• Ädelstenar
• Guld, silver och pärlor
• Tennprodukter
• Träsniderier
• Batiktyger
• Väskor
• Glasögon och linser

Prutning

Pruta bör du göra, det kan verka svårt och ovant för dig som svensk, men försök ändå. Vill de ha 600 baht för en charmigt handsnidad drake kan du pröva med att föreslå 300 och se vad som händer. Ge dig inte in på prutning om du inte verkligen är intresserad. Å andra sidan ska du inte köpa om du tycker att det är för dyrt. Kom ihåg att inte ta det personligt. Får du inte som du vill, skall du tacka så mycket för besväret, le, och gå därifrån. Det kommer fler chanser. Du bör undvika att pruta på restauranger och på varor som har en prislapp.
Aktiviteter och sevärdheter

Dykning

Khao Lak är känt för sina fina stränder och det kristallklara vattnet, där det finns vackra koraller och exotiska, färgglada fiskar. Längtar du efter att få uppleva världen under ytan, kan du anlita Raya Divers. Skolan är skandinavisk och har skandinaviska instruktörer. Priset för en grundkurs till PADI Open Water Diving med certifikat är lägre än i Skandinavien. Vattnet är varmt och skönt, omgivningen helt underbar, så det här är en erfarenhet man verkligen skall unna sig. Om du redan har certifikat, kan du delta i deras härliga dykutflykter. Ta kontakt med oss för mer information om Raya Divers dykskola, dagliga dykturer och kurser.

Minigolf

Vid Bang Niangs centrum finns en minigolfbana med djungelkänsla som uppskattas av både stora och små. Ett perfekt alternativ på aktivitet att göra som omväxling mot en dag på stranden.

Similan Islands

Väster om Khao Lak ligger Similan Islands. Vattnet utanför dessa öar anses av många vara en av världens bästa dykplatser. Vattnet är klart och här trivs många olika fiskarter. För den som hellre håller sig ovanför ytan finns flera paradisstränder.

Surin Islands

Nordväst om Khao Lak ligger Surin Islands. Dessa öar liknar Similan men har betydligt färre turister. Raya Divers ordnar turer ut till Surin Islands.

Khao Lak National Park, Lam Ru

Lite söder om Khao Lak-stranden ligger Lam Ru nationalpark. Parken har många olika växt- och djurarter. Har man tur kan man få se makaker, jätte-ekorrar och svart asiatisk björn. Parken innefattar även stränder och korallrev, samt flera berg, som till exempel Lak mountain och Sang Tong mountain. Inträdesavgift tillkommer.

Khao Sok National Park

Cirka 50 kilometer nordöst om Khao Lak ligger Khao Sok nationalpark. Parken är mest känd för sin konstgjorda insjö som är ett paradis att beskåda. Här finns också den äldsta regnskogen i världen. Entréavgift tillkommer.

Gibbon Project i Phuket

Gibbon Rehabilitation Project vid Bang Pae på norra Phuket vårdar och försöker återanpassa gibbonapor till ett fritt liv bland träden och att lära dem leva i naturen igen på egen hand. Öppet varje dag.

James Bond Island

I Phang Nga bukten finns de mäktiga droppstensbergen som reser sig rakt upp från vattenytan. Vissa är över 100 meter höga. Här finns den mycket berömda James Bond Island.

Wat Suwan Naka - ett av de största tempelområden i Phang Nga

Ett av de största tempelområdena i hela Phang Nga-provinsen. Här finns en stor liggande Buddhastaty i en grotta och du kan bli välsignad av munken. I grottemplet lever många apor.

Nam Tok Lampi

Vattenfall som ligger cirka tre mil söder om Khao Lak. Här promenerar du först genom frodig tät djungel för att så småningom komma fram till det stora vattenfallet.

Ton Chong Fah

Vattenfall som ligger en bit norr om Khao Lak, i ett avskilt område i nationalparken Lam Ru.

Sai Rung

Vattenfall som ligger närmast Khao Lak, cirka 10 kilometer norr om Bang Niang. Bästa tiden för besök är i oktober och november då det fortfarande kan regna i Thailand.

Takua Pa - äldre stad med typisk portugisisk arkitektur

Takua Pa ligger norr om Khao Lak. Här finns en gammal stad med den typiska portugisiska arkitekturen.

Tsunami Memorial Place - polisbåt som blivit minnesmärke från tsunamin

Vid Tsunami Memorial Place finner du polisbåten som blivit ett minnesmärke från tsunamin 2004. Båten ligger cirka två kilometer in från havet. Intill båten, på huvudvägen, ligger också ett tsunamimuseum.
Hur du tar dig runt
I Khao Lak finns tuk-tuk, taxi och motorcykeltaxi att ta sig runt med samt buss till och från Phuket Town att åka med. Vi avråder från att hyra bil, motorcykel, moped och vattenskoter. Ingen uthyrare har komplett försäkring för fordonet och det är farligt att ge sig ut på vägarna på egen hand. Reseförsäkringen täcker inte vid hyra av motorfordon. Istället rekommenderar vi dig att exempelvis hyra en taxi eller en luftkonditionerad buss med engelsktalande förare.

Taxi

Taxi går att beställa och taxibilarna ser ut som vanliga bilar. Hotellet ordnar också taxiservice men den brukar i regel vara något dyrare än den taxiservice som finns utanför hotellet. Thailändarna menar ofta tuk-tuk eller motorcykeltaxi när de säger "taxi", vilket kan vara bra att veta. Ordet limousin används ofta för taxibil. Från flygplatsen kan du också ta Taxi-Meter, de absolut billigaste taxibilarna.

Tuk-tuk

I Khao Lak finns tuk-tuk, vilka är de små lokala taxibussarna. Se till att avtala ett pris innan färden börjar om du ska åka längre sträckor. Men glöm inte att pruta när du åker tuk-tuk.

Busslinjer

Mellan Khao Lak och Phuket (Phuket Town) kan du åka buss. Bussen går en gång i timmen under dagen och här finns många olika typer av bussar. De allra flesta av den har luftkonditionering.
Fakta

Vår service på resmålet

Under din vistelse kan du nå oss dygnet runt på vår servicetelefon samt på SMS och e-post om du vill boka utflykter eller kanske bara vill ha tips och goda råd. Kan vi inte lösa det på telefon eller e-post kommer vi ut till ditt eller ett närliggande hotell. Reser du med charter, möter vi dig dessutom på flygplatsen och ser till att du kommer på rätt buss om du bokat transfer.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving. Vi tar även aktivt ställning och avstånd från sexuellt utnyttjande av barn, genom vårt långvariga stödsamarbete med ECPAT.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information finns på www.vaccin.se.

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Thai baht (THB). På resmålet fungerar Eurocard, MasterCard och VISA. Uttagsautomat finns på flygplatsen, i Khao Laks centrum och på flera hotell.
Beställ valuta hos FOREX innan avresa för en bekvämare resa. Läs mer om vårt samarbete här.

Tidsskillnad

Sommartid: svensk tid +5 timmar. Vintertid: svensk tid +6 timmar.

El

220 V

Språk

Thai. Många som arbetar inom turistindustrin talar dock någon engelska.

Extrabäddar

Är ni tre personer som bor i ett rum eller en lägenhet i Thailand innebär det oftast att ni får dela befintlig säng eller sängar (två grand lit, en eller två dubbelsängar queen size eller en dubbelsäng king size). Den säng ni delar har gemensam madrass och sängkläder. Om rummet eller lägenheten tar fyra personer, får ni dela på två grand lit, två dubbelsängar queen size eller en king size säng. Se vad som gäller för ditt hotell.

Övrigt

Khao Lak ligger i Phang Nga på fastlandet, ca 85 km från Phukets flygplats. Trottoarer och gator är gropiga med höga kanter. Kuperat mellan stränderna. Läs också Läs också Viktigt att veta och Vings resevillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.
Resa med barn

Resa med barn till Phuket

Det är många som tar med sig barnen, även spädbarn, till Thailand. Det enda som kan vara lite besvärligt är den förhållandevis långa flygturen och eventuell jetlag. Men det brukar vara glömt efter någon dag eller två. Förboka gärna transfer till hotellet från flygplatsen, så det är ordnat när ni landar.

Barnens mat

Väl på plats är det inga problem, de flesta stränderna är barnvänliga. Vad gäller maten finns både kyckling och pommes frites för barn som inte har så äventyrlig gom, andra kan pröva fried rice eller banana pancake. Chilin kan vänta till de blir lite äldre. Köp alltid vatten på flaska, det kostar bara någon promille av semesterkassan, men kan göra hela skillnaden mellan en fantastisk semester och två hela veckor på hotellrummet. Sen är det bara att släppa lös dem bland koraller, sandslott och skrubbsår.

Barnvänligt boende

Det bästa för en barnfamilj är förmodligen att välja en mindre bungalowanläggning eller resort. Då bor man nära både stranden, restaurangen och sin egen säng. Har man dessutom med sig en Babycom, har man alla förutsättningar för en lysande semester.

Restauranger

Barn är både välkomna och omtyckta överallt i Thailand. Men man gör sällan speciella arrangemang för dem på restaurangerna. Menyerna innehåller i regel sådant som också små barn kan äta: omelett, chicken sandwich, frukttallrik eller banana fritters. Däremot skall man aldrig räkna med att de har skötbord och liknande, för det har de inte.

Barnmat och blöjor

Barnmat och blöjor finns att köpa på välsorterade apotek, i vissa större mataffärer samt på vissa av de större hotellen.

Erbjudanden till Khao Lak

The Leaf Oceanside by Katathani
The Leaf Oceanside by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Flyg + del i dubbelrum
 • 2 veckor
 • Inkl. frukost
 • Avresa 25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Frukost
Flyg + hotell, 2 veckor
25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Emerald Beach Resort & Spa
familygarden
 • Barnvänligt
Emerald Beach Resort & Spa
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Flyg + del i dubbelrum med balkong
 • 2 veckor
 • Inkl. frukostbuffé
 • Avresa 25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Frukostbuffé
Flyg + hotell, 2 veckor
25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Palm Galleria
Palm Galleria
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Flyg + del i dubbelrum deluxe mot havet
 • 2 veckor
 • Inkl. frukostbuffé
 • Avresa 25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Frukostbuffé
Flyg + hotell, 2 veckor
25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
The Waters Khao Lak by Katathani
The Waters Khao Lak by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Flyg + del i dubbelrum
 • 2 veckor
 • Inkl. frukostbuffé
 • Avresa 25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Frukostbuffé
Flyg + hotell, 2 veckor
25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Kantary Beach Villas & Suites
nordiskafavoriter
Kantary Beach Villas & Suites
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Flyg + del i dubblettrum juniorsvit
 • 2 veckor
 • Inkl. frukostbuffé
 • Avresa 25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Frukostbuffé
Flyg + hotell, 2 veckor
25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
X10 Khaolak Resort
X10 Khaolak Resort
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Flyg + del i dubbelrum
 • 2 veckor
 • Inkl. frukostbuffé
 • Avresa 25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
Frukostbuffé
Flyg + hotell, 2 veckor
25 nov 2021 från Stockholm-Arlanda
SÖK DIN RESA TILL Khao Lak
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.