Se hotell (15)

Resor till Khao Lak

Khao Lak är en flera kilometer lång strand i Phang Nga provinsen cirka 1,5 timme norr om Phuket - perfekt för alla som vill resa på en lugn semester.
Som på så många andra semesterorter i Thailand är det stranden som lockar en att resa till Khao Lak. De milslånga stränderna med gyllene sand är svåra, för att inte säga omöjliga, att motstå. Och varför skulle man det? White Sand Beach är precis vad det låter som; en lång, palmskuggad strand med puderfin, vit sand. Många tycker att Khao Lak är detsamma som paradiset. Med de långa stränderna i väst och den frodigt gröna regnskogen i öst är det lätt att bli förtjust i den här platsen. Khao Lak är definitivt den lugnaste semesterorten runt Phuket, och kanske även den där man bäst får uppleva vad som är det verkliga Thailand. Här finns flera bra restauranger längs huvudgatan, flera av dem med en fin utsikt. Om du vill njuta av middagen tillsammans med en spektakulär solnedgång är stranden den perfekta platsen. Khao Lak kan kanske vara lite för lugnt för somliga, men för andra är det ett perfekt ställe att resa till för att koppla av några veckor i värmen. Det finns alltid gott om plats på stranden och du kan alltid ta sköna promenader längs vattnet eller småvägarna.

Hotell för livsnjutare

Om du ska resa utan barn, för att njuta av livet och ditt ressällskap rekommenderar vi Beyond Resort Khao Lak. Hotellet har ägnat lite extra omsorg åt vuxna gäster, med spa, strandläge och mycket höga betyg från våra tidigare gäster.

Barnvänligt hotell i Khao Lak

Ving erbjuder också ett hotell för hela familjen; På Emerald Beach Resort & Spa bor du omgiven av tropisk grönska alldeles vid havet. Dagarna tillbringar man helst på den vackra stranden, vid poolområdet eller i den lummiga trädgården, helt enkelt där det passar bäst för stunden. Och vill man umgås med andra finns det aktiviteter för alla åldrar, både dagtid och kvällstid.

Se mer av Thailand

Men här finns också gott om utflyktsmöjligheter för den som vill resa runt och se lite mer av Thailand. Ta till exempel en båttur från Khao Lak till Koh Similan, den lilla ögruppen strax utanför kusten, dit snorklare och dykare vallfärdar för att se de färgsprakande korallreven. Har du tur, kan du få se både havssköldpaddor, rockor, bläckfiskar och en massa olika färgglada fiskar. Eller ta en tuk tuk/flaktaxi till Khao Laks vattenfall: To Chong Fah Waterfall eller To Sai Rung Waterfall.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Hotell för vuxna
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Lugn och ro

Våra kunder om Khao Lak

SÖK DIN RESA TILL Khao Lak

Erbjudanden till Khao Lak