Se hotell (3)

Resor till Cape Panwa Beach

En resa till Panwa-halvön passar dig som trivs i solstolen. Det är bara att välja det hotell som passar dig.
På Phukets sydöstra kust ligger Panwa, ett resmål för dig som vill ha en riktigt stillsam och skön semester lite vid sidan om de stora turistorterna. Området runt våra hotell är mycket lugnt, då Panwa-halvön domineras av skog och några enstaka byar. Du är dock inte längre bort än att du inom 15 minuter kan sitta på en bar och avnjuta en Singha eller en Piña Colada i Phuket stad. Och vill du byta ut en dags avkoppling mot shopping och nöjen är det lätt att ta sig till Patong eller något annat av de resmål som ligger utmed Phukets västkust.

Aktiv avkoppling

Vill du koppla av i en solstol, och låta tidvattnets långsamma rytm bestämma takten på dagen? Eller bara låta tiden gå med en bok och en paraplydrink som enda sällskap? Eller föredrar du en semester där stranden varvas med spännande utflykter och nya upplevelser? Panwa är ett bra alternativ vilket som. Havet bjuder in till diverse mer eller mindre fartfyllda aktiviteter och det arrangeras också speciella dyk- och snorklingsturer.

Vings hotell

Här får du en härligt avkopplande semester, lagom långt från nöjeslivet och shoppingen i Phukets mer välbesökta resmål. Det är bara att välja det hotell som passar dig.

Reguljära resor med Ving

Till detta resmål kan du också boka paketresor med hotell och reguljärflyg, på de tider som passar dig.

Våra kunder om Cape Panwa Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Cape Panwa Beach