Se hotell (14)

Resor till Patong Beach

Under en resa till Patong Beach hinner du med både shopping, nattliv, utflykter och sköna bad vid den kilometerlånga stranden.
En resa till Patong är som en inbjudande exotisk buffé – här finns något för alla. För var annars kan du äta en jättehummer till middag, pruta på en handsydd kostym, testa bungyjump och se thaiboxning, höra de senaste klubbmixarna, njuta av solnedgången och ta en drink – mer eller mindre inom ett och samma kvarter? Patong är Phukets mest populära resmål, en blandning mellan marknad och folkfest, som öppnar med solen varje dag och stänger långt efter skymningen. Här hittar du allt från solvarm ananas, vattenskidor och massage till små strandbarer, gigantiska nattklubbar och mängder av restauranger. Dagarna tillbringar man oftast på stranden eller med att utforska Patongs närmast oändliga shoppingmöjligheter, för att sedan, när mörkret sänker sig, dra sig upp mot nöjes- och restaurangkvarteren där neonljusen glimmar till frampå småtimmarna och stämningen är både intensiv och utmanande på samma gång.

Patong Beach

Men Patong vore inte så omtyckt om det inte också hade sin strand, ett nödvändigt komplement till stadens mer neonglittrande nöjen. Vill du ha lite omväxling under din resa är det bara att gå ner till den tre kilometer långa stranden som sträcker sig längs hela Patong. Här kan du koppla av och njuta av sol och bad, och blir du hungrig eller törstig är det aldrig många steg till närmaste bar eller restaurang.

Valfrihet med Ving

Hur vill du bo? På ett hotell nära stranden, nära centrum eller nära bägge två? Billigt eller exklusivt? Välj bland ett dussin hotell, från enkel budget till lyx med extra allt, kan du vara säker på att hitta något som passar dig och de du ska resa med. Och är det så att du hellre bor i lägenhet på semestern så kan du boka det också. Men hur du än vill och väljer att bo, ta en titt på Duangjitt Resort & Spa, ett av våra mest populära hotell på hela Phuket.

Härliga utflyktsmål

Vill du se något mer än Patong under din resa till Phuket är det bara att ta för dig av Thailands största ö. Gör en kort utflykt med tuk tuk eller longtail-båt så väntar öde stränder, gamla tempel, kultur och tät djungel. Vill du dyka finns även den möjligheten endast en kort båtresa bort!
Bra att veta
  • Prisvärt boende
  • Strandnära hotell
  • Centrala hotell
  • Kilometerlång sandstrand
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv

Våra kunder om Patong Beach

SÖK DIN RESA TILL Patong Beach