Se hotell (19)

Resor till Patong Beach

Under en resa till Patong Beach hinner du med både shopping, nattliv, utflykter och sköna bad vid den kilometerlånga stranden.

En resa till Patong är som en inbjudande exotisk buffé – här finns något för alla. För var annars kan du äta en jättehummer till middag, pruta på en handsydd kostym, testa bungyjump och se thaiboxning, höra de senaste klubbmixarna, njuta av solnedgången och ta en drink – mer eller mindre inom ett och samma kvarter? Patong är Phukets mest populära resmål, en blandning mellan marknad och folkfest, som öppnar med solen varje dag och stänger långt efter skymningen. Här hittar du allt från solvarm ananas, vattenskidor och massage till små strandbarer, gigantiska nattklubbar och mängder av restauranger. Dagarna tillbringar man oftast på stranden eller med att utforska Patongs närmast oändliga shoppingmöjligheter, för att sedan, när mörkret sänker sig, dra sig upp mot nöjes- och restaurangkvarteren där neonljusen glimmar till frampå småtimmarna och stämningen är både intensiv och utmanande på samma gång.

Patong Beach

Men Patong vore inte så omtyckt om det inte också hade sin strand, ett nödvändigt komplement till stadens mer neonglittrande nöjen. Vill du ha lite omväxling under din resa är det bara att gå ner till den tre kilometer långa stranden som sträcker sig längs hela Patong. Här kan du koppla av och njuta av sol och bad, och blir du hungrig eller törstig är det aldrig många steg till närmaste bar eller restaurang.

Valfrihet med Ving

Hur vill du bo? På ett hotell nära stranden, nära centrum eller nära bägge två? Billigt eller exklusivt? Välj bland ett dussin hotell, från enkel budget till lyx med extra allt, kan du vara säker på att hitta något som passar dig och de du ska resa med. Och är det så att du hellre bor i lägenhet på semestern så kan du boka det också. Men hur du än vill och väljer att bo, ta en titt på Duangjitt Resort & Spa, ett av våra mest populära hotell på hela Phuket.

Härliga utflyktsmål

Vill du se något mer än Patong under din resa till Phuket är det bara att ta för dig av Thailands största ö. Gör en kort utflykt med tuk tuk eller longtail-båt så väntar öde stränder, gamla tempel, kultur och tät djungel. Vill du dyka finns även den möjligheten endast en kort båtresa bort!

Bra att veta
 • Prisvärt boende
 • Strandnära hotell
 • Centrala hotell
 • Kilometerlång sandstrand
 • Bra shopping
 • Restauranger och nattliv
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Patong Beach

Väder
 • januari
31°23°
9
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • februari
32°23°
9
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
 • mars
33°24°
7
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
 • april
33°25°
7
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
20
Regnfria dagar
 • maj
31°25°
6
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • juni
31°25°
5
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
12
Regnfria dagar
 • juli
31°25°
3
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
14
Regnfria dagar
 • augusti
31°24°
4
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • september
30°24°
4
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
11
Regnfria dagar
 • oktober
31°24°
5
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
11
Regnfria dagar
 • november
31°24°
7
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • december
31°24°
9
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
Stränder
Patong Beach är den populäraste stranden på Phuket och här behöver du aldrig bli uttråkad. Om du tröttnar på att lapa sol, finns både restauranger och barer i skuggan. Eller varför inte njuta av en härlig thaimassage i närheten av stranden?

Freedom Beach

Ligger mellan Karon Beach och Patong och är bara tillgänglig via taxibåt. Detta är förmodligen en av Phukets renaste och mest välskötta stränder. Stranden här är finkornig, sådan som knarrar när du går i den. Här finner du utmärkt snorkling på ett avspärrat område med vacker korall och ymnigt fiskliv.

Sol och bad på Phuket

Phuket har många härliga stränder och om du vill ta dig till någon av de närliggande stränderna är ett smidigt och uppskattat sätt att åka med en taxibåt, så kallad longtail-båt. Du kommer till stranden, njuter av dagen och åker tillbaka den tid du avtalat med båten. Se till att göra upp om både pris och tid innan du åker iväg.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 10 timmar och 45 minuter från Stockholm, mellanlandning förekommer.

Så reser du hit

Ving har charterresor till Patong Beach under vinterhalvåret.

Du kan dessutom resa med Ving till Patong Beach året runt med reguljärflyg och flexibel reslängd.

Flyget landar på Phukets flygplats.
Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Patong Beach. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Transfern sker oftast med buss, men ibland med minibuss eller taxi beroende på hotellets tillgänglighet och antal gäster. Restiden från Phukets flygplats till ditt hotell är ca 1,5 timme (40 km), beroende på trafik och antal hotellstopp. Ibland åker transferbussen via Kamala och Bangtao för att lämna/hämta gäster, då tar det ca 10 minuter extra. Den exakta rutten för transferbussen beror på lokala förhållanden och bestäms på plats. Mer information får du vid ankomst. Läs mer om transfer.

Om du bokat en paketresa med reguljärflyg rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare. I ditt resedokument finns information om hur och var chauffören möter dig. Läs mer om transfer vid resor med reguljärflyg.
Mat, dryck och nattliv
I Patong Beach finns ett hundratal restauranger med alla möjliga sorters mat. Det finns restauranger i olika prisklasser och utbudet är både thailändskt och internationellt.

Frukt

Mango, papaya, mangostan, rambutan, litchi, ananas, banan och många fler. Listan kan göras lång och du hinner inte smaka på alla under din resa, tyvärr. Det enklaste sättet att bekanta dig med dem är att beställa en frukttallrik på en restaurang. Då får du ananas, banan, kanske vattenmelon eller papaya. De övriga träffar du på i fruktstånd, butiker eller hos kringvandrande försäljare när de har säsong. Om du är osäker på hur de skall ätas kan du alltid fråga försäljaren. Nyskalad frukt är alltid säkert om du är rädd för att bli magsjuk, och dessutom ett smakligt sätt att hålla ordning på vätskebalansen.
I Patong träffar du ibland på kringvandrande fruktförsäljare. Varorna förvaras i en liten glasmonter på en vagn och du pekar på den du vill ha. Försäljarens fingerfärdighet när de skalar och delar frukten är minst lika läcker som själva frukten.

Mat och dryck i Thailand

Det är billigt att äta gott i Thailand, och variationen är enorm. På de mest populära resmålen, som exempelvis Patong kan prisnivåerna ligga högre, men jämfört med Sverige är det ändå alltid väldigt billigt. Ofta beställer man två-tre rätter per person och sedan smakar alla i sällskapet på alla rätter. Som vanligt när man är utomlands gäller två grundregler: Välj ställen där det är gott om folk och, om möjligt, ett ställe där du ser att det finns många thailändare. Den första garanterar att maten inte har stått för länge, den andra att maten håller god kvalitet.

Maten i Thailand

Det thailändska köket, i varje fall utmed landets kust, baserar sig till stor del på färskvaror med ris eller nudlar som ständigt närvarande bas. De flesta menyer verkar hisnande långa vid första anblicken, men du upptäcker snart att det rör sig om varianter på jämförelsevis få teman. Det vi skulle kalla wok, alltså snabbstekta ingredienser, serveras ofta med eller utan ris och nudlar, separat eller som en del av rätten. Pad thai är ett av dess många namn och just pad thai består av nudlar, tofu, ägg, grönsaker och andra godsaker och serveras ofta med hackade jordnötter.

Fried rice

Fried rice kommer i ett otal skepnader; med räkor, kyckling, vegetariskt, nötkött eller vad som nu finns till hands. Det är ett slags asiatisk pytt, med andra ord, som finns överallt och är en av de säkraste rätter du kan välja om du vill undvika magsjuka, eftersom den alltid serveras nylagad.

Rice and curry

Ett annat huvudtema är rice and curry, ett slags thailändsk snabbmat, eftersom man får en tallrik ris och sedan själv lägger på curries från skålar som står framme. Här finns det lika många varianter som det finns kockar. Till skillnad från stekt ris eller nudlar kan curries vara rejält kryddade med chili och andra starkvaror, så det är inget för nybörjaren.

Sallad

Sallader av olika slag är också populära. De är i regel ganska långt från vår andefattiga grönsallad, och innehåller ofta kyckling, räkor, bläckfisk eller annat kött. En sallad med ris är ofta tillräckligt för en lunch. Ett varningsord - thailändska sallader skjuter skarpt. Här får kockarna leva ut sin förtjusning i chili och en sallad kan vara helt överströdd med hackade röda och gröna chilifrukter. Ta det varligt och beställ vitt ris till din sallad, vatten hjälper inte.

Soppa

Soppor måste också nämnas när man talar om thailändsk mat. De kan vara antingen klara eller tjocka, i det senare fallet ofta baserade på kokos, vilket ger dem en något söt smak. En soppa är en självklar del i en thailändsk måltid, som en kompletterande smak och konsistens.

Matnyttiga termer

På de allra flesta restauranger är menyn på engelska, men det kan ändå vara roligt att känna igen några mattermer. Stavningen kan variera något, då thai inte använder sig av det västerländska alfabetet utan översätter ljuden till bokstäver.
• Biff - Woa
• Fisk - Pla
• Fläsk - Muu
• Kyckling - Gai
• Ris - Kao?
• Nudlar - Guay tiaw
• Räkor - Gung?
• Vatten - Nam

Dryck

De två vanligaste thailändska ölsorterna är Singha och Chang, båda väl anpassade till det thailändska klimatet, med tillräcklig beska för att släcka även den mest soldrivna törst. Singha är dock aningen sötare än Chang. Alkoholstyrkan kan närmast jämföras med svenskt starköl, 6 till 7 volymprocent. Förutom Singha och Chang stöter man på de större ölsorterna, som Heineken, Carlsberg och Tiger.
Fruktjuicerna bör man inte gå miste om. De finns dels som juice och dels som shakes, då som en läskande korsning av isglass och juice. De görs i allmänhet av buteljerat vatten och is och är både säkra och uppfriskande. Om man inte säger till att man bara vill ha lite socker kan de bli lite väl söta. En annan populär dryck är den så kallade Mekongwhiskyn, som många anser att den kan drickas utblandad med Coca Cola.
Både nattliv och nöjesliv är stort och varierat i Patong. Här finns alla sorters barer och nattklubbar och om du är osäker på var du ska gå, kan du alltid börja på längs Bangla Road. Den ligger ungefär mitt i Patong och lockar med flera stora klubbar. Längs med gatan finns också gott om mer eller mindre högljudda barer och restauranger där du kan både inleda och avsluta kvällen.
Shopping
Om du tänker ägna dig åt shopping i Patong är det bara att vänta på solnedgången. Många gator i Patong omvandlas efter mörkrets inbrott till en stor nattmarknad med stånd som säljer hantverk, sidensjalar, saronger, olika strand och fritidskläder, lädervaror, resväskor, cd-skivor, dataspel, elektroniska prylar och leksaker. Det är kaotiskt, men kul om du närmar dig den med rätt attityd. Kom bara ihåg att förhandlingsrätten ger bäst resultat med ett leende. Bäst shopping finner du på turistmarknaden, även om priserna är lite högre än i Phuket City.

Linser och glasögon

Linser och glasögon kan du skaffa på någon timme i Patong. Ta med dig recept hemifrån eller dina gamla glasögon så går det smidigare. Brytningsfel tar lite längre tid. Satsa på synundersökning, glas och linser, de är mycket billigare här än i Sverige. Bågar är bara aningen billigare.

Shoppingcenter i Patong

Jungceylon är ett stort, välkänt shoppingcenter i hjärtat av Patong. Här finns shopping för alla, från finare klädbutiker till små lokala souvenirbutiker. På översta våningen kan du fynda mobiltelefoner, datorer och annat godis för den teknikintresserade - både original och kopior. Här finns också restauranger och en bio.

Marknader runt om Phuket

På flera orter runt om på Phuket finns det lokala marknader. Här finner du allt från kläder och husgeråd till färska grönsaker, frukt och diverse andra matvaror. I just Patong finns marknaden lite överallt och brukar öppna några timmar innan solnedgång för att sedan stänga innan midnatt.

Shopping på Phuket

Thailand är verkligen ett land för de köpglada att fynda i! Här finns allt du kan tänka dig mellan himmel och jord att fylla resväskan med - utbudet är enormt och priserna är otroligt låga. Varuhusen har alltid haft fasta priser, och allt fler följer efter. På marknaderna och i många mindre affärer gäller det dock att pruta sig till ett pris som båda parter är nöjda med. Du börjar med halva priset, och kom ihåg att säljaren inte släpper ifrån sig något som inte ger åtminstone lite vinst.

Shoppingcentrum

På vägen mot Phuket Town finns de tre stora varuhusen Tesco Lotus, Big C, och Central Festival. I Phuket Town ligger shoppingcentren Robinson och Ocean Plaza. I Patong finns shoppingcentret Jungceylon. De flesta butiker accepterar de vanliga korten, det är dock bra att ha kontanter i beredskap.

Skräddare

Hemma är det nästan otänkbart att sy upp en kavaj eller klänning. Det är dyrt och det finns inte så många verksamma skräddare kvar. Här i Thailand är det tvärtom. Här finns det en skräddare i varje gathörn och priserna är väldigt låga. Skräddarsydda plagg kan fås för samma pris som fabrikstillverkade hemma, om inte billigare.
Det finns många bra skräddare på Phuket, men det finns lika många dåliga som använder tyger av sämre kvalitet och gör undermåliga arbeten. Även om plagget ser bra ut, så kanske det inte gör det efter tre-fyra tvättar. Vi vill att du skall bli riktigt nöjd och hitta en ärlig och duktig skräddare.

Köpvärda saker

Köpvärda saker från Thailand är:
• Sidentyger
• Skräddarsydda plagg
• Ädelstenar
• Guld, silver och pärlor
• Tennprodukter
• Träsniderier
• Batiktyger
• Väskor
• Glasögon och linser

Prutning

Pruta bör du göra, det kan verka svårt och ovant för dig som svensk, men försök ändå. Vill de ha 600 baht för en charmigt handsnidad drake kan du pröva med att föreslå 300 och se vad som händer. Ge dig inte in på prutning om du inte verkligen är intresserad. Å andra sidan ska du inte köpa om du tycker att det är för dyrt. Kom ihåg att inte ta det personligt. Får du inte som du vill, skall du tacka så mycket för besväret, le, och gå därifrån. Det kommer fler chanser. Du bör undvika att pruta på restauranger och på varor som har en prislapp.
Aktiviteter och sevärdheter
Förutom sol och bad finns det gott om aktiviteter du kan ägna dig åt i Patong, som till exempel dykning, golf och tennis. Eller göra en utflykt till någon av nedanstående platser.

Vattenfallet Ton Sai och naturreservatet Khao Phra

Fyra mil norr om Patong Beach ligger detta vackra naturreservat med mängder av fågelarter, apor och vildsvin.

Phuket Town - provinshuvudstaden på Phuket

Phuket Town är provinshuvudstaden på Phuket och grundades av kinesiska köpmän med hjälp av de pengar de tjänade på utvinning av tenn. I Old China Town finns flera hus bevarade från denna tid. Dessutom är Phuket Town en trevlig stad att ströva omkring i – runt fiskehamnen, på nattmarknaden eller längs shoppinggatorna. Här får du inblick i hur den lokala befolkningen bor och lever.
På helgerna öppnas den berömda weekend market, vilken är en av öns största lokala marknader med bland annat skor, kläder, väskor, mat och annat. Lite utanför staden finner du även stora köpcenter där du nog kan tillbringa många timmar.

Soi Dogs

Detta är en organisation som hjälper hemlösa hundar och katter och drivs av frivilliga och donationer. Målet är att så många av djuren som möjligt ska få sina nya för alltid hem, och adopteras till familjer över hela världen. Organisationen är mycket omtyckt och är öppen för besökare som vill få en rundtur och höra mer om deras arbete för djuren, du kan också boka tid för att vara volontär för en dag eller en längre period. Mer info finns på deras hemsida: https://www.soidog.org/

Wat Phra Thong - öns näst viktigaste tempel

Wat Phra Thong är öns näst viktigaste tempel och ligger norr om staden Thalang. Templets guldbuddha är halvt begraven och det sägs att alla som försökt gräva fram figuren har drabbats av olycka.

Wat Chalong - öns största tempel

Wat Chalong är öns största tempel. Här finns två statyer av Phukets mest respekterade munkar som bland annat medlade under tenngruvarbetarnas uppror 1876. Templet ligger två mil öster om Patong.

Put Jaw - barmhärtighetsgudinnans tempel

Put Jaw är barmhärtighetsgudinnans tempel vilket är det äldsta kinesiska templet på ön. Templet är över 200 år gammalt och renoverades senast för 100 år sedan. Det ligger nära marknaden i staden Phuket.
Hur du tar dig runt

Motorcykel

Motorcykel kan hyras på de flesta guesthouse, men det krävs att du har internationellt motorcykelkörkort för att du ska få hyra. Detta är inget vi rekommenderar då det inte finns några försäkringar som täcker dina skador om det skulle ske något. Många hyreskontrakt stipulerar dessutom att den som hyr åtar sig att betala upp till 50 000 baht i händelse av stöld eller skada. Detta gäller alla fordon som kan hyras, allt i från motorcykel och vattenskoter till bilar.
Hjälm är obligatoriskt på Phuket, så se till att du får med dig en från uthyraren. Det finns roligare saker att göra på semestern än att diskutera med en thailändsk polis som har både språket och rätten på sin sida. Ingen uthyrare har komplett försäkring för fordonet och det är farligt att ge sig ut på vägarna på egen hand. Reseförsäkringen täcker inte vid hyra av motorfordon, istället är vårt tips att hyra en taxi eller en luftkonditionerad minibuss med engelsktalande förare.

Lokalbuss - songthaew

Songthaew är ett slags öppna bussar som kör längs fasta rutter men utan fast tidtabell. De ser ut som en stor skåpbil där skåpet ersatts av bänkar med ett tak över. Vill man åka med sträcker man ut handen så att den stannar och hoppar sedan på. Från Patong Beach kan du åka till Phuket Town, och de går längs med kusten hela vägen upp till Bangtao Beach. Bussen avgår ungefär var 30:e minut och går från strandpromenaden. I Phuket Town avgår bussen till Patong Beach från färskvarumarknaden.

Båt

Från Patong kan du åka taxibåt till stränderna som ligger norr- och söderut längs kusten. Det går att hyra sin egen longtail-båt för en dag. Avtala priset på förhand och betala på vägen tillbaka. Båtarna finns på södra delen av Patong Beach.

Motorcykeltaxi

Dessa står i varje hörn och väntar på att man skall hyra dem. Förarna brukar köra runt i blå västar. De är lite billigare än tuk-tuk, men betydligt farligare att åka med. Hjälm ingår inte i hyrpriset.

Taxi

Det finns både små röda tuk-tuk och mer traditionella taxibilar. Priserna är ganska fasta men man ska alltid pruta lite och se till att bekräfta priset innan man kliver in. Polisen genomför flera aktioner för att undanröja svarttaxi på Phuket, åk därför bara taxi med gröna eller gula nummerskyltar, vilket betyder att föraren har tillstånd att köra taxi.
Från Phuket Town går det bussar även till andra platser på ön och till fastlandet. Mer traditionell taxi går att beställa, dessa ser ut som vanliga bilar. Thailändarna menar ofta tuk-tuk eller motorcykeltaxi när de säger "taxi", vilket kan vara bra att veta. Ordet limousin används ofta för taxibil. Från flygplatsen kan man också ta Taxi-Meter, de absolut billigaste taxibilarna.
Fakta

Vår service på resmålet

Under din vistelse kan du nå oss dygnet runt på vår servicetelefon samt på sms och e-post om du vill boka utflykter eller kanske bara vill ha tips och goda råd. Kan vi inte lösa det på telefon eller e-post kommer vi ut till ditt eller ett närliggande hotell. Reser du med charter, möter vi dig dessutom på flygplatsen och ser till att du kommer på rätt buss om du bokat transfer.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving. Vi tar även aktivt ställning och avstånd från sexuellt utnyttjande av barn, genom vårt långvariga stödsamarbete med ECPAT.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information finns på www.vaccin.se.

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Thailändska baht (THB). På resmålet fungerar Eurocard, Mastercard och Visa.
Beställ valuta hos FOREX innan avresa för en bekvämare resa. Läs mer om vårt samarbete här.

Tidsskillnad

Sommartid: svensk tid +5 timmar. Vintertid: svensk tid +6 timmar.

El

220 V

Språk

Thai. Många som arbetar inom turistindustrin talar dock någon engelska.

Extrabäddar

Är ni tre personer som bor i ett rum eller en lägenhet i Thailand innebär det oftast att ni får dela befintlig säng eller sängar (två grand lit, en eller två dubbelsängar queen size eller en dubbelsäng king size). Den säng ni delar har gemensam madrass och sängkläder. Om rummet eller lägenheten tar fyra personer, får ni dela på två grand lit, två dubbelsängar queen size eller en king size säng. Se vad som gäller för ditt hotell.

Övrigt

Trottoarer och gator är gropiga med höga kanter. Kuperat mellan stränderna. Destinationen växer och det kan finnas byggstörningar runtomkring. Läs också Viktigt att veta och Vings resevillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.
Resa med barn

Resa med barn till Phuket

Det är många som tar med sig barnen, även spädbarn, till Thailand. Det enda som kan vara lite besvärligt är den förhållandevis långa flygturen och eventuell jetlag. Men det brukar vara glömt efter någon dag eller två. Förboka gärna transfer till hotellet från flygplatsen, så det är ordnat när ni landar.

Barnens mat

Väl på plats är det inga problem, de flesta stränderna är barnvänliga. Vad gäller maten finns både kyckling och pommes frites för barn som inte har så äventyrlig gom, andra kan pröva fried rice eller banana pancake. Chilin kan vänta till de blir lite äldre. Köp alltid vatten på flaska, det kostar bara någon promille av semesterkassan, men kan göra hela skillnaden mellan en fantastisk semester och två hela veckor på hotellrummet. Sen är det bara att släppa lös dem bland koraller, sandslott och skrubbsår.

Barnvänligt boende

Det bästa för en barnfamilj är förmodligen att välja en mindre bungalowanläggning eller resort. Då bor man nära både stranden, restaurangen och sin egen säng. Har man dessutom med sig en Babycom, har man alla förutsättningar för en lysande semester.

Restauranger

Barn är både välkomna och omtyckta överallt i Thailand. Men man gör sällan speciella arrangemang för dem på restaurangerna. Menyerna innehåller i regel sådant som också små barn kan äta: omelett, chicken sandwich, frukttallrik eller banana fritters. Däremot skall man aldrig räkna med att de har skötbord och liknande, för det har de inte.

Barnmat och blöjor

Barnmat och blöjor finns att köpa på välsorterade apotek, i vissa större mataffärer samt på vissa av de större hotellen.
SÖK DIN RESA TILL Patong Beach
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.