Se hotell (11)

Resor till Kata Beach

Kata Beach har en skönt lång sandstrand och flera hotell av hög klass, kanske är det därför så många Thailands-besökare väljer att resa hit.
Kata Beach passar lika bra för kompisgänget, golfaren eller den som helt enkelt vill ha en lagom avkopplande resa där det mesta finns till hands. Dessutom är både natt- och nöjeslivet lite lugnare än på resmålen norr om Kata Beach. Ändå finns det mycket att välja på i Kata Beach: aktiviteter, shopping, restauranger och ett alldeles lagom nöjesliv. Och så naturligtvis den härliga stranden; två kilometer lång, bred och gyllene. Själva centrum ligger i norra änden av Kata Beach och här finns ett relativt stort utbud av restauranger och små butiker. Maten är god och billig, så du kan med gott samvete unna dig både förrätt, varmrätt och efterrätt utan att behöva oroa dig för notan. Vill du äta mer äventyrligt så prova något av de stånd som står utmed vägen genom Kata Beach, här äter du som thailändarna själva gör: gott, lokalt och mycket billigt.

Hotell från två till fem vågor

Ving kan erbjuda ett dussin olika hotell i Kata Beach, från två till fem vågor, nära stranden eller lite längre upp. Det betyder att du alltid kan hitta ett boende som passar både dig och din resa, oavsett om du tänker tillbringa din semester vid poolen eller om du tänker resa runt och upptäcka Phuket.

Lyx i Kata Noi

Den södra delen av Kata Beach, som ligger i nästa bukt, ett par kilometer söder om Kata, heter Kata Noi, "Lilla Kata". Här är tempot betydligt lugnare, med färre butiker, färre restauranger och färre solstolar på stranden - en mindre och fridfullare version av Kata Beach helt enkelt. Vill du bo verkligt elegant under din resa väljer du något av hotellen med strandläge i Kata Noi, till exempel Katathani Phuket Beach Resort, som fått mycket högt betyg av våra nöjda gäster. Vid samma strand ligger också The Shore at Katathani, ett mycket exklusivt hotell med lugnt läge bara ett par steg från stranden. Här bor du i privat villa med egen pool, och bland hotellets faciliteter kan man nämna både spa och egen vinkällare.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Hotell för vuxna
  • Hotell på stranden
  • Prisvärt boende
  • Fina sandstränder
  • Många restauranger

Våra kunder om Kata Beach

SÖK DIN RESA TILL Kata Beach