Se hotell (12)

Resor till Kata Beach

Kata Beach har en skönt lång sandstrand och flera hotell av hög klass, kanske är det därför så många Thailands-besökare väljer att resa hit.

Kata Beach passar lika bra för kompisgänget, golfaren eller den som helt enkelt vill ha en lagom avkopplande resa där det mesta finns till hands. Dessutom är både natt- och nöjeslivet lite lugnare än på resmålen norr om Kata Beach. Ändå finns det mycket att välja på i Kata Beach: aktiviteter, shopping, restauranger och ett alldeles lagom nöjesliv. Och så naturligtvis den härliga stranden; två kilometer lång, bred och gyllene. Själva centrum ligger i norra änden av Kata Beach och här finns ett relativt stort utbud av restauranger och små butiker. Maten är god och billig, så du kan med gott samvete unna dig både förrätt, varmrätt och efterrätt utan att behöva oroa dig för notan. Vill du äta mer äventyrligt så prova något av de stånd som står utmed vägen genom Kata Beach, här äter du som thailändarna själva gör: gott, lokalt och mycket billigt.

Hotell från två till fem hjärtan

Ving kan erbjuda ett dussin olika hotell i Kata Beach, från två till fem hjärtan, nära stranden eller lite längre upp. Det betyder att du alltid kan hitta ett boende som passar både dig och din resa, oavsett om du tänker tillbringa din semester vid poolen eller om du tänker resa runt och upptäcka Phuket.

Lyx i Kata Noi

Den södra delen av Kata Beach, som ligger i nästa bukt, ett par kilometer söder om Kata, heter Kata Noi, "Lilla Kata". Här är tempot betydligt lugnare, med färre butiker, färre restauranger och färre solstolar på stranden - en mindre och fridfullare version av Kata Beach helt enkelt. Vill du bo verkligt elegant under din resa väljer du något av hotellen med strandläge i Kata Noi, till exempel Katathani Phuket Beach Resort, som fått mycket högt betyg av våra nöjda gäster. Vid samma strand ligger också The Shore at Katathani, ett mycket exklusivt hotell med lugnt läge bara ett par steg från stranden. Här bor du i privat villa med egen pool, och bland hotellets faciliteter kan man nämna både spa och egen vinkällare.

Bra att veta
 • Lyxhotell
 • Hotell för vuxna
 • Hotell på stranden
 • Prisvärt boende
 • Fina sandstränder
 • Många restauranger
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Kata Beach

Mat & Dryck
4,4
Stränder
4,3
Shopping
3,9
Väder
 • januari
31°23°
9
Soltimmar/dag
26°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • februari
32°23°
9
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
 • mars
33°24°
7
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
 • april
33°25°
7
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
20
Regnfria dagar
 • maj
31°25°
6
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • juni
31°25°
5
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
12
Regnfria dagar
 • juli
31°25°
3
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
14
Regnfria dagar
 • augusti
31°24°
4
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • september
30°24°
4
Soltimmar/dag
28°
Vattentemperatur
11
Regnfria dagar
 • oktober
31°24°
5
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
11
Regnfria dagar
 • november
31°24°
7
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
13
Regnfria dagar
 • december
31°24°
9
Soltimmar/dag
27°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
Stränder
Stranden i Kata Beach är täckt av gyllene, finkornig sand. Den norra delen av stranden domineras av Club Med, men det brukar inte vara några problem att använda den delen av stranden. Däremot kan dess faciliteter vara lite oåtkomliga då de i regel endast tar emot sina egna gäster. Den lilla ön Pu ligger strax utanför stranden Kata Beach, så varför inte passa på att snorkla här? Surfingen är också bra. Faciliteter som solstolar och parasoll finns att hyra i avgränsade zoner på stranden i Kata Beach.

Kata Noi Beach - liten strand med lugnt tempo

Liten och mysig strand som ligger söder om Kata. Här hittar du mest större anläggningar riktade mot charterturister. Tempot här är lugnare och besökarna färre än på Kata Beach. Om du ska snorkla, gör du det bäst vid uddarna - där finns det mest att se.

Nai Harn Beach

Här samlas flest soldyrkare i närheten av Phuket Yacht Club, resten av stranden är lugnare. Nai Harn har den vackraste solnedgången på hela ön.

Nui Beach

Ligger lite oåtkomligt strax söder om Kata Beach, och man kan hoppas att det förblir så. Dess strand är en av de nättaste och mest unika på södra Phuket. Denna lilla vik är på båda sidor kantad av granitklippor och här finns endast en restaurang. Klipporna, den förhållandevis grovkorniga sanden och det faktum att botten sluttar relativt brant gör att vattnet håller sig klart även om det är stora vågor. Snorklare behöver inte simma långt bland granitbumlingarna innan de ser minst trettio olika slags fiskar av alla möjliga färger och former. Somliga av dem verkar nästan overkliga, men där är de, trots allt. Man har bestämt att detta skall vara en lugn strand, därför får inte taxibåtar ligga och vänta utan måste lämna av sina passagerare och sedan återkomma vid avtalad tidpunkt. Hit kommer man enklast med taxibåt från Kata, cirka 15 minuter enkel väg.

Sol och bad på Phuket

Phuket har många härliga stränder och om du vill ta dig till någon av de närliggande stränderna är ett smidigt och uppskattat sätt att åka med en taxibåt, så kallad longtail-båt. Du kommer till stranden, njuter av dagen och åker tillbaka den tid du avtalat med båten. Se till att göra upp om både pris och tid innan du åker iväg.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 10 timmar och 45 minuter från Stockholm, mellanlandning förekommer.

Så reser du hit

Du kan resa till Kata Beach med Vings charterresor året runt.

Du kan också resa med Ving till Kata Beach på reguljära flygresor med valfri reslängd året runt.

Flyget landar på Phukets flygplats.
Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Kata. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Transfern sker oftast med buss, men ibland med minibuss eller taxi beroende på hotellets tillgänglighet och antal gäster. Restiden från Phukets flygplats till ditt hotell är ca 2 timmar (40-45 km), beroende på trafik och antal hotellstopp. Den exakta rutten för transferbussen beror på lokala förhållanden och bestäms på plats. Mer information får du vid ankomst. Läs mer om transfer.

Om du bokat en paketresa med reguljärflyg kan du i de flesta fall boka transfer till ditt hotell, oftast i taxi eller minibuss. All information om bokad transfer hittar du i ditt resebevis. Priset för transfer varierar, beroende på transportmedel och avstånd till hotellet. Exakt pris får du vid bokning.
Mat, dryck och nattliv
Själva centrum ligger i norra änden av Kata Beach och här finns ett relativt stort utbud av restauranger. Maten är god och billig, så du kan med gott samvete unna dig både förrätt, varmrätt och efterrätt utan att behöva oroa dig för notan.

Mat och dryck i Thailand

Det är billigt att äta gott i Thailand, och variationen är enorm. På de mest populära resmålen, som exempelvis Patong kan prisnivåerna ligga högre, men jämfört med Sverige är det ändå alltid väldigt billigt. Ofta beställer man två-tre rätter per person och sedan smakar alla i sällskapet på alla rätter. Som vanligt när man är utomlands gäller två grundregler: Välj ställen där det är gott om folk och, om möjligt, ett ställe där du ser att det finns många thailändare. Den första garanterar att maten inte har stått för länge, den andra att maten håller god kvalitet.

Maten i Thailand

Det thailändska köket, i varje fall utmed landets kust, baserar sig till stor del på färskvaror med ris eller nudlar som ständigt närvarande bas. De flesta menyer verkar hisnande långa vid första anblicken, men du upptäcker snart att det rör sig om varianter på jämförelsevis få teman. Det vi skulle kalla wok, alltså snabbstekta ingredienser, serveras ofta med eller utan ris och nudlar, separat eller som en del av rätten. Pad thai är ett av dess många namn och just pad thai består av nudlar, tofu, ägg, grönsaker och andra godsaker och serveras ofta med hackade jordnötter.

Fried rice

Fried rice kommer i ett otal skepnader; med räkor, kyckling, vegetariskt, nötkött eller vad som nu finns till hands. Det är ett slags asiatisk pytt, med andra ord, som finns överallt och är en av de säkraste rätter du kan välja om du vill undvika magsjuka, eftersom den alltid serveras nylagad.

Rice and curry

Ett annat huvudtema är rice and curry, ett slags thailändsk snabbmat, eftersom man får en tallrik ris och sedan själv lägger på curries från skålar som står framme. Här finns det lika många varianter som det finns kockar. Till skillnad från stekt ris eller nudlar kan curries vara rejält kryddade med chili och andra starkvaror, så det är inget för nybörjaren.

Sallad

Sallader av olika slag är också populära. De är i regel ganska långt från vår andefattiga grönsallad, och innehåller ofta kyckling, räkor, bläckfisk eller annat kött. En sallad med ris är ofta tillräckligt för en lunch. Ett varningsord - thailändska sallader skjuter skarpt. Här får kockarna leva ut sin förtjusning i chili och en sallad kan vara helt överströdd med hackade röda och gröna chilifrukter. Ta det varligt och beställ vitt ris till din sallad, vatten hjälper inte.

Soppa

Soppor måste också nämnas när man talar om thailändsk mat. De kan vara antingen klara eller tjocka, i det senare fallet ofta baserade på kokos, vilket ger dem en något söt smak. En soppa är en självklar del i en thailändsk måltid, som en kompletterande smak och konsistens.

Matnyttiga termer

På de allra flesta restauranger är menyn på engelska, men det kan ändå vara roligt att känna igen några mattermer. Stavningen kan variera något, då thai inte använder sig av det västerländska alfabetet utan översätter ljuden till bokstäver.
• Biff - Woa
• Fisk - Pla
• Fläsk - Muu
• Kyckling - Gai
• Ris - Kao?
• Nudlar - Guay tiaw
• Räkor - Gung?
• Vatten - Nam

Dryck

De två vanligaste thailändska ölsorterna är Singha och Chang, båda väl anpassade till det thailändska klimatet, med tillräcklig beska för att släcka även den mest soldrivna törst. Singha är dock aningen sötare än Chang. Alkoholstyrkan kan närmast jämföras med svenskt starköl, 6 till 7 volymprocent. Förutom Singha och Chang stöter man på de större ölsorterna, som Heineken, Carlsberg och Tiger.
Fruktjuicerna bör man inte gå miste om. De finns dels som juice och dels som shakes, då som en läskande korsning av isglass och juice. De görs i allmänhet av buteljerat vatten och is och är både säkra och uppfriskande. Om man inte säger till att man bara vill ha lite socker kan de bli lite väl söta. En annan populär dryck är den så kallade Mekongwhiskyn, som många anser att den kan drickas utblandad med Coca Cola.
Nattlivet i Kata Beach skiljer sig inte så mycket från de övriga orterna utmed Phukets västkust. Här finns flera barer i centrum, men annars är det lugnt. I södra Kata Beach finns flera snygga och mindre snygga ställen mer eller mindre vägg i vägg, det är bara att prova dig fram tills du hittar ett ställe du gillar.
Shopping
Till Kata Beach åker du inte för shopping, men när du ändå är här kan du passa på att uppdatera garderoben eller smyckeskrinet med kul grejer. Kata Beach kan delas upp i tre delar; den södra, centrala och norra delen. Här finns butiker som säljer såsom strandkläder, leksaker, flip flops, Crocs, solglasögon, resväskor och solkräm, bland mycket annat. Se till att pruta. Om du behöver ny kostym, varför inte skräddarsy den i Thailand? Räkna då med en vecka från måttagning och tygval till leverans. Beroende på tygval och hur många delar du beställer, kan priset bli mycket högt. Kontakta Vingvärden för mer information. Linser och glasögon kan du få på någon timme på Phuket. Tar du med dig recept eller dina gamla glasögon, så går det fort. Designerbågar är lite billigare än i Sverige och synundersökningar, linser och glas är mycket billigare.

Marknader på Phuket

Små och lite större marknader finns överallt på Phuket. De är trevliga att titta på, även om du inte själv tänker ägna dig åt shopping. I Kata finns en lokal matmarknad ett par gånger i veckan.

Shopping på Phuket

Thailand är verkligen ett land för de köpglada att fynda i! Här finns allt du kan tänka dig mellan himmel och jord att fylla resväskan med - utbudet är enormt och priserna är otroligt låga. Varuhusen har alltid haft fasta priser, och allt fler följer efter. På marknaderna och i många mindre affärer gäller det dock att pruta sig till ett pris som båda parter är nöjda med. Du börjar med halva priset, och kom ihåg att säljaren inte släpper ifrån sig något som inte ger åtminstone lite vinst.

Shoppingcentrum

På vägen mot Phuket Town finns de tre stora varuhusen Tesco Lotus, Big C, och Central Festival. I Phuket Town ligger shoppingcentren Robinson och Ocean Plaza. I Patong finns shoppingcentret Jungceylon. De flesta butiker accepterar de vanliga korten, det är dock bra att ha kontanter i beredskap.

Skräddare

Hemma är det nästan otänkbart att sy upp en kavaj eller klänning. Det är dyrt och det finns inte så många verksamma skräddare kvar. Här i Thailand är det tvärtom. Här finns det en skräddare i varje gathörn och priserna är väldigt låga. Skräddarsydda plagg kan fås för samma pris som fabrikstillverkade hemma, om inte billigare.
Det finns många bra skräddare på Phuket, men det finns lika många dåliga som använder tyger av sämre kvalitet och gör undermåliga arbeten. Även om plagget ser bra ut, så kanske det inte gör det efter tre-fyra tvättar. Vi vill att du skall bli riktigt nöjd och hitta en ärlig och duktig skräddare.

Köpvärda saker

Köpvärda saker från Thailand är:
• Sidentyger
• Skräddarsydda plagg
• Ädelstenar
• Guld, silver och pärlor
• Tennprodukter
• Träsniderier
• Batiktyger
• Väskor
• Glasögon och linser

Prutning

Pruta bör du göra, det kan verka svårt och ovant för dig som svensk, men försök ändå. Vill de ha 600 baht för en charmigt handsnidad drake kan du pröva med att föreslå 300 och se vad som händer. Ge dig inte in på prutning om du inte verkligen är intresserad. Å andra sidan ska du inte köpa om du tycker att det är för dyrt. Kom ihåg att inte ta det personligt. Får du inte som du vill, skall du tacka så mycket för besväret, le, och gå därifrån. Det kommer fler chanser. Du bör undvika att pruta på restauranger och på varor som har en prislapp.
Aktiviteter och sevärdheter
Utöver dykning och fisketurer finns det gott om aktiviteter i Kata Beach, som till exempel tennis och minigolf. För den golfintresserade finns också fyra stycken 18-hålsbanor på Phuket.

Dykning - både längre och kortare expeditioner

Från Kata Beach finns alla möjligheter att anordna en kortare eller längre dykexpedition. Här finns både PADI- och NAUI-certifierade instruktörer som ordnar både kurser och utflykter för de som redan tagit dykcertifikat.

Fisketurer med möjlighet att få äta din egen fångst till middag

Glöm abborre och torsk, här gäller gulfenad tonfisk och barracuda. Riktiga slagskämpar alltså. De flesta fisketurer inkluderar utrustning, lunch, agn och en stunds snorkling på revet. En heldagstur betalas per person och vill du ha fisken tillagad till middag, kan det oftast ordnas.

Patong

Patong Beach ligger alldeles intill Kata Beach, men kontrasten är stor. Enklaste sättet att ta sig hit är med taxi eller tuk-tuk. Patong är spännande att besöka i sig själv, men också rätt ställe om du funderar på lite seriös shopping. Hur det än går kommer du uppskatta lugnet i Kata Beach när du kommer tillbaka.

Phuket Town

Phuket Town är provinshuvudstaden på Phuket, och lockar med både historia, shopping och sevärdheter. Här finns de gamla kinesiska köpmanshusen i Old China Town, spännande shopping på stadens marknad och mycket att se längs gator och gränder.

Khao Phra Thaeo Wildlife Sanctuary

Khao Phra Thaeo Wildlife Sanctuary är en nationalpark med vattenfall och ap-rehabilitering; allt i ett, mitt på Phuket. Förutom vacker natur på nära håll kan man också följa arbetet med att återanpassa tidigare inspärrade Gibbon-apor till ett liv i frihet.

Söder om Kata Beach

Cirka 20 minuter med taxi eller tuk-tuk från Kata Beach ligger en vacker rad av stränder som kan vara en skön omväxling mot Kata Beach, inte minst därför att korallen - och därmed fisklivet - kommer ända in till stranden. Hat Nai Harn och Ao Sang är några namn värda att nämna. Den senare är den mest avskilda, då man måste köra förbi oklanderligt vitklädda vakter och sedan under och igenom ett lyxhotell för att komma dit. Ta med mask och snorkel, det finns mycket att se på. Rawai Beach är också värt ett besök, men inte för att bada utan för att besöka de utmärkta fiskrestaurangerna som gjort Rawai lika populärt bland turister som hos lokalbefolkningen. Vill man bada gör man bäst i att ta någon av taxibåtarna till öarna strax utanför kusten.

Dino Park

Precis där Kata Beach möter Karon Beach ligger Dino Park, en kombinerad restaurang, dinosauriepark och minigolfbana. Kul omväxling och en bra aktivitet om man fått lite för mycket sol.

Tempel

Thailändska tempel brukar vara stora sevärdheter, både själva templen och folklivet som hör till. På Phuket finns flera tempel som du kan besöka, här är några tips:
Put Jaw
Put Jaw är barmhärtighetsgudinnans tempel vilket är det äldsta kinesiska templet på ön. Templet är över 200 år gammalt och renoverades senast för 100 år sedan. Det ligger nära marknaden i staden Phuket.
Wat Phra Thong
Wat Phra Thong är öns näst viktigaste tempel och ligger norr om staden Thalang. Templets guldbuddha är halvt begraven och det sägs att alla som försökt gräva fram figuren har drabbats av olycka.
Wat Chalong
Wat Chalong är öns största tempel. Här finns två statyer av Phukets mest respekterade munkar som bland annat medlade under tenngruvarbetarnas uppror 1876. Templet ligger två mil öster om Patong.
Fakta

Vår service

Under din vistelse kan du nå oss dygnet runt på vår servicetelefon samt på SMS och e-post om du vill boka utflykter eller kanske bara vill ha tips och goda råd. Kan vi inte lösa det på telefon eller e-post kommer vi ut till ditt eller ett närliggande hotell. Reser du med charter, möter vi dig dessutom på flygplatsen och ser till att du kommer på rätt buss om du bokat transfer.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving. Vi tar även aktivt ställning och avstånd från sexuellt utnyttjande av barn, genom vårt långvariga stödsamarbete med ECPAT.

Pass och visum

För svenska medborgare måste passet vara giltigt minst 6 månader efter ankomst, returbiljett krävs. Inget visum krävs för vistelse i upp till 30 dagar. För vistelse längre än 30 dagar krävs visum. För mer information hänvisar vi till Thailands ambassad på telefon 08-588 042 50.

För svenska medborgare med födelseort utanför Sverige kan andra regler gälla. Observera även att du kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass och att visum kan krävas vid mellanlandningar. Vänligen kontakta ambassaden/konsulatet för mer information. Ving ansvarar ej för felaktiga handlingar som kan leda till nekad inresa i Thailand.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information finns på www.vaccin.se.

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Thai baht (THB). På resmålet fungerar Eurocard, MasterCard och VISA.

Tidsskillnad

Sommartid: svensk tid +5 timmar. Vintertid: svensk tid +6 timmar.

El

220 V

Språk

Thai. Många som arbetar inom turistindustrin talar dock någon engelska.

Extrabäddar

Är ni tre personer som bor i ett rum eller en lägenhet i Thailand innebär det oftast att ni får dela befintlig säng eller sängar (två grand lit, en eller två dubbelsängar queen size eller en dubbelsäng king size). Den säng ni delar har gemensam madrass och sängkläder. Om rummet eller lägenheten tar fyra personer, får ni dela på två grand lit, två dubbelsängar queen size eller en king size säng. Se vad som gäller för ditt hotell.

Övrigt

Trottoarer och gator är gropiga med höga kanter. Kuperat mellan stränderna. Destinationen växer och det kan finnas byggstörningar runtomkring. Läs också Viktigt att veta och Vings resevillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.
Resa med barn

Tuk-tuk

Tuk-tuk kallas de lokala små taxibussarna. Se till att avtala om pris innan färden börjar när du ska åka längre sträckor. Vanlig taxi går att beställa, alltså sådana som ser ut som vanliga bilar, men de har antingen gul eller grön registreringsskylt. Thailändarna menar ofta tuk-tuk eller motorcykeltaxi när de säger "taxi", vilket kan vara bra att veta. Ordet limousin används ofta för taxibil och från flygplatsen kan du också ta en Taxi-meter, som är de absolut billigaste taxibilarna.

Buss

Om du ska resa vidare från Phuket till exempelvis Bangkok, är det oftast enklast att åka via Phuket Town. Samma sak gäller om du vill åka längre norrut än Karon Beach eller Patong. Då tar du en lokalbuss ner till Phuket Town och reser vidare med en annan lokalbuss norrut.

Motorcykeltaxi

Dessa står i varje hörn och väntar på att du ska hyra dem. De är lite billigare än tuk-tuk men betydligt farligare att åka med. Hjälm ingår inte i hyrpriset.

Resa med barn till Phuket

Det är många som tar med sig barnen, även spädbarn, till Thailand. Det enda som kan vara lite besvärligt är den förhållandevis långa flygturen och eventuell jetlag. Men det brukar vara glömt efter någon dag eller två. Förboka gärna transfer till hotellet från flygplatsen, så det är ordnat när ni landar.

Barnens mat

Väl på plats är det inga problem, de flesta stränderna är barnvänliga. Vad gäller maten finns både kyckling och pommes frites för barn som inte har så äventyrlig gom, andra kan pröva fried rice eller banana pancake. Chilin kan vänta till de blir lite äldre. Köp alltid vatten på flaska, det kostar bara någon promille av semesterkassan, men kan göra hela skillnaden mellan en fantastisk semester och två hela veckor på hotellrummet. Sen är det bara att släppa lös dem bland koraller, sandslott och skrubbsår.

Barnvänligt boende

Det bästa för en barnfamilj är förmodligen att välja en mindre bungalowanläggning eller resort. Då bor man nära både stranden, restaurangen och sin egen säng. Har man dessutom med sig en Babycom, har man alla förutsättningar för en lysande semester.

Restauranger

Barn är både välkomna och omtyckta överallt i Thailand. Men man gör sällan speciella arrangemang för dem på restaurangerna. Menyerna innehåller i regel sådant som också små barn kan äta: omelett, chicken sandwich, frukttallrik eller banana fritters. Däremot skall man aldrig räkna med att de har skötbord och liknande, för det har de inte.

Barnmat och blöjor

Barnmat och blöjor finns att köpa på välsorterade apotek, i vissa större mataffärer samt på vissa av de större hotellen.
Sök din resa till Kata Beach