Golfa på Phuket

Golf på Phuket

Spela golf i Thailand på Phuket

Spela golf i Thailand där du inte bara får det bästa klimatet utan också riktigt bra greener och luriga hål. Phuket är ett bra val för dig som vill åka på en egen golfresa eller kombinerar sol och bad med golfspel.

Greenfee 365

Tillsammans med Greenfee 365 kan vi erbjuda bokning av greenfee-tider redan nu på flera banor. Du bestämmer själv hur mycket du vill spela, var och när. Boka och säkra dina speltider redan innan avresa.

Golf i Thailand

Phuket har mycket att erbjuda för dig som vill åka på en golfresa eller kombinera din sol och badsemester med några rundor golf. Här hittar du flera härliga golfbanor med fina greener och utmanade hål omgiven av grönska och palmer. Loch Palm som ligger vackert på en platå med magnifik utsikt över närliggande bergstoppar. Mitt i banan ligger Phukets största sjö, Crystal Lake, som du slår över två gånger på tredje hålet. Inte långt Loch Palm hittar du även Red Mountain Golf Club som bjuder på en grönskande golfbana med utmanande nivåskillnader.

En semester eller golfresa är aldrig komplett utan ett bra boende och på Phuket har vi ett bra utbud av hotell för alla sällskap. Reser du barn rekommenderar vi våra två Sunwing Family Resort, Sunwing Kamala Beach och Sunwing Bangtao Beach – två härliga familjehotell vid stranden med stora poolområden, Lollo och Bernie-klubben, Teen Lounge, gym och gruppträningsklasser.

Reser du i vuxet sällskap kan du bo på Sunprime Kamala Beach. Hotellet ligger direkt på trevliga Kamalastranden och passar perfekt för dig som vill ha en avkopplande semester med god mat, sol, träning och bad.

Flyg med Ving till Thailand på vinterns golfresor och njut av fina greener, bra hotell och värmande sol.

Rekommenderade golfhotell

Sunprime Kamala Beach
Sunprime

Sunprime Kamala Beach

Direkt vid Kamalastranden i Phuket ligger vårt populära vuxenhotell, och i närheten (i Bangtao och i Phuket) finns det flera fina golfbanor.

Vuxenhotell vid stranden, och nära flera fina golfbanor

Sunwing Bangtao Beach
Sunwing

Sunwing Bangtao Beach

Ett av våra populäraste familjehotell med kort avstånd till många bra golfbanor, perfekt för dig som vill spela golf med familjen!

Perfekt för dig som vill spela golf med familjen

Phuket Orchid Resort & Spa
Family Garden

Phuket Orchid Resort & Spa

Karons mest barnvänliga hotell bjuder på mängder av aktiviteter för hela familjen och närhet till golfbanor.

Karons mest barnvänliga hotell

Mer information för dig som vill spela golf på Phuket

Förenkla golfspelandet med en hyrbil

Gör det enkelt för dig när du vill golfa på semestern. Med en hyrbil har du valfrihet att åka till vilken bana du vill, när du vill! Dessutom har du alltid plats för golfbagen.

Golfbag

Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Vagn

Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris cirka 50–100:-.