Se hotell (3)

Resor till Paleros

Under en resa till Paleros får du uppleva en charmig grekisk by med fina stränder och orörda omgivningar.
På Paleros är atmosfären trivsam och lokal, en resa till det riktiga Grekland. Här sitter gubbarna på sina "kafenion" och frukostbrödet köper man direkt hos den lokala bagaren. På ena sidan om torget nere vid småbåtshamnen ligger fiskebåtarna. På andra sidan har du den lilla strandpromenaden med caféer och tavernor. Stränder finns naturligtvis också. Den mest populära heter Potamaki Beach och ligger ett par kilometer bort, men det finns även en mindre strand mitt i byn plus ett antal badvikar som ligger som ett pärlband, hela vägen österut.

Nöjda gäster på Vings hotell

Vings hotell får mycket höga betyg av våra gäster, särskilt Cliff Bay Hotel som ligger ett litet stycke utanför själva Paleros. Här bor du i bekväma lägenheter med utsikt över havet eller bergen. Men oavsett vilket hotell du väljer kommer du att finna att priset för din resa är en behaglig överraskning.

Sköna kvällar och spännande utflykter

Kvällslivet är njutbart, då sitter man gärna i goda vänners lag på något café vid strandpromenaden. Även prisnivån är glädjande, då den är lägre än på många av de populära semesterorterna runtomkring. Under juli och augusti blir det lite mer liv och rörelse, då "båtfolket" gör sina strandhugg. De brukar stanna ett par dagar innan de fortsätter sin resa. Paleros är också en bra utgångspunkt för egna utflykter. Det är lätt att resa till andra närliggande städer och till ön Lefkas, varifrån det går båtar till Ithaka och Kefalonia.
Bra att veta
  • Prisvärt boende
  • Lokala restauranger
  • Prisvärd mat och dryck
  • Mycket nöjda gäster

Våra kunder om Paleros

SÖK DIN RESA TILL Paleros