Bilden är en illustration och kan komma att ändras.

Sunprime Protaras Beach

Hotellbetyg: 4

  • Åldersgräns 16 år
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
  • Strandläge
  • Ligger nära centrum
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofylld pool
  • Kylskåp på rummet

Välkommen till Sunprime Protaras Beach – vårt andra Sunprime på Cypern med perfekt strandläge.

Sunprime Protaras Beach är ett väldesignat hotell precis vid den härliga Fig Tree Bay-stranden, en av Cyperns bästa stränder. Här bor du endast ett stenkast från centrum där du hittar flera mindre butiker, restauranger, caféer och barer.

Hotellrummen har en stilren och modern design, många av dem erbjuder också en härlig utsikt över havet.

Detta är ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

Svalka dig gärna i hotellets läckra pool eller ta dig ett dopp i det kristallklara havet som ligger endast ett par steg från hotellet. Vill du ha ännu mer avkoppling kan du besöka Sunprime Spa som erbjuder många sköna behandlingar för hela kroppen. Förboka gärna något av våra prisvärda spa-paket hemifrån. När du bor på Sunprime Protaras Beach tränar du gratis. Träna på egen hand i gymmet eller tillsammans med andra på något av de många instruktörsledda gruppträningspass som erbjuds.

På hotellets restauranger njuter du av vällagad mat och vill du svalka dig med en god drink är det bara att besöka någon av hotellets barer. Besök också hotellets egen Beach Club som serverar både varma och kalla, fräscha drinkar.

Nöjeslivet i Protaras är begränsat, vill du ha ett större utbud är det Ayia Napa som gäller. Under högsäsong går det bussar till Ayia Napa flera gånger i timmen.

*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer och incheckning vid hemresa gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under Hotellfakta.

Läs mer Sunprime Protaras Beach Dölj text Adress

Sunprime Protaras Beach
Amfitritis 9
Paralimni 5296, Cypern
Telefonnummer och e-postadress kommer att uppdateras våren 2018.

Utbud på Sunprime Protaras Beach

Prislista